31/7/19

Το Σωτήριο 112 και το καρτοκινητό του θύματος στην Ρουμανία

Η βασική εξαπάτηση που διαδίδει το Αθέατο παρακράτος είναι η θεϊκή δύναμη του καρτοκινητού .
 Έτσι το 15χρονο άτομο που βιάστηκε και δολοφονήθηκε, αισθανόταν ασφαλές να κάνει ωτοστόπ και να μπει με την θέληση της στο αυτοκίνητο του βιαστή και δολοφόνου, επειδή είχε κινητό και επειδή μπορούσε να καλέσει το 112. 

Ο θάνατος του δεκαπεντάχρονου ατόμου, ήταν πολύ κακή είδηση για το βαθύ Κράτος Δικαίου, του οποίου ο «παντεπόπτης οφθαλμός», προστατεύει τα άτομα που «έχουν τον έλεγχο της επικοινωνίας τους». Οπότε άλλαξαν το τροπάριο. 

Το θέμα δεν είναι οι παιδόφιλοι που προστατεύονται από το Κράτος Δικαίου, αλλά, «η τυχόν αμέλεια στο τηλεφώνημα της 15χρονης στο 112». 
Και έβγαλαν την Αντι-ΦΑ , στους δρόμους, ασκήθηκε ποινική δίωξη στους «αδιάφορους», και παραιτήθηκε ο υπουργός, επειδή η αστυνομία βρήκε το δολοφόνο 19 ώρες μετά το έγκλημα και δεν «διακτινίστηκε» αμέσως μέσα από το 112 στον τόπο του εγκλήματος. 

ΥΓ.Εικονική πραγματικότητα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η ιστορια μου θυμιζει μια σχετικα προσφατη δολοφονια μιας ελληνιδας νεας που εβιασθει; και μετα δολοφονηθει.

Τωρα να ξεκαθαρισουμε.
Ο φονος ειναι φονος και πρεπει να τιμωρουνται οι δραστες αλλα και οι ηθικοι αυτουργοι, αν υπαρχουν.

Ομως, στις φωτογραφιες που μας μοστραραν οι ρουφιανοι των ΜΜΕ σχετικα με την μικρη Ρουμανα, ειδα κατι πολυ περιεργο. Οι ποζες και το υφος της δεν ταιριαζαν σε μια 15χρονη.
Κι ερωτω εγω ο αδαης.
Μηπως η μικρα "πουλαγε" κατι, το οποιον αποκρυπτεται απ' την δημοσιοτητα;
Οχι δηλαδη οτι αν "πουλαγε" αυτο το κατι, παει να πει οτι δικαιολογειται η δολοφονια της.

Πιστευω οτι κατι παρεμφερες συνεβει και με την φοιτητρια.
Στις φωτογραφιες που ειδαν την δημοσιοτητα, φαινοταν να προσπαθει να το παιξει, μιας και δεν ηταν, Catherine Zeta-Jones ή τουλαχιστον Penélope Cruz.
Βλεπεις τα νεα κοριτσοπουλα παρακεινουνται πολυ ευκολα απ' την καθε πουτιανα της ΤV, και η αμυαλοσυνη τους τα προωθει να βγαλουν αυτο που εχουν εκει κατω και να το κολλησουν στο κουτελο τους μπας και συγκινηθουν οι Ζετες και τις καλεσουν στα "The Final Four".
Βεβαια το προβλημα ειναι εντελως κοινωνικο, οταν πριν απο το δραμα, απουσιαζει η οικογενεια η οποια εμφανιζεται μετα, και την οποιαν οικογενεια οι αθεατοι προσπαθουν να διαλυσουν παντι τροπω, ωστε το συστημα τους να παραξει ακομα πιο πολλες ανηλικες Ρουμανες που κανουν ωτο-στοπ.

Το κακο ειναι οτι αυτα συμβαινουν και αλλου, οχι μονο στην γειτονια μας.

American Pravda: John McCain, Jeffrey Epstein, and Pizzagate
http://www.unz.com/runz/american-pravda-john-mccain-jeffrey-epstein-and-pizzagate/


Ανώνυμος είπε...

προς Τετ Ιουλ 31, 04:17:00 μ.μ.

χωρίς λογοκρισία η διατύπωση είναι ως εξής, μια "ξύπνια" κ@υλωμένη πιτσιρίκα με ανατροφή από φείσμπουκ και ίνσταγκραμ γούσταρε να ερεθίζει άντρες και κάποια στιγμή κάποιος της έδωσε την ιδέα ότι μπορεί να βγάλει και μεροκάματο ίσως απλά με μερικά χάδια, οπότε σε κάποιο από τα ραντεβού της έπεσε σε Δαγκλή ή Παπαχρόνη και έπαθε αλλά δεν έμαθε διότι πέθανε.

Ανώνυμος είπε...

Καπως ετσι ειναι το πραμα φιλε μου.
Μαλλον η πιτσιρικα ειχε γινει επαγγελματιας ......ωτο-στοπτρια.

Υ.Γ.
Μπαααα τι χαδια; Τα 15αρικα τωρα καταπινουν και τα ....κουκουτσια.

Ανώνυμος είπε...

Δαγκλης ή Παπαχρονης;;;;;

Μη λες ονοματα φιλε μου γιατι οι δημοκρατες του κωλου, θα κοτσαρουν οτι οι δυο δολοφονοι ειχαν δεξια ιδεολογια, ιδια με της ΧΑ και θα ξαναρχισουνε παλι απ' την αρχη την δικη με "καινουργια στοιχεια".

Ασε να τελειωσει το δικαστηριο μπας και ησυχασουμε απ' τις Καλλιοπες!




Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας

Ο Σι Τζινπίνγκ πρότεινε στον φαλακροκαγκελάριο να πάψεινα κάνει τον καμπόσο

  Ο Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι η Κίνα είναι υπέρ της σύγκλησης διεθνούς ειρηνευτικής διάσκεψης για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης, στην ...