27/7/19

H google διέγραψε το κανάλι του «Ελευθέρου Κόσμου» και του makpress από το το youtube

Με το «έτσι θέλω» και εντελώς απροειδοποίητα, η google κατήργησε τα κανάλια «Ελευθέρου Κόσμου» και του makpress στο youtube αγορεύοντας την πρόσβασή των χριστών σε χιλιάδες βίντεο, που αποτελούσαν δουλειά δεκαετιών και πνευματικό πλούτο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έχουμε 3 είδη αντιλήψεων,

1) ο αριστερός που θέλει "αντιφασιστική" λογοκρισία
2) ο εθνικιστής που θέλει λογοκρισία υπέρ του έθνους
3) ο φιλελές(πρώην δεξιός, νυν κεντροδεξιός) που το παίζει μέσος και ήρεμος και θέλει "ελευθερη αγορά" και ποτέ δεν ξέρεις τί απάντηση θα δώσει

το 1) είναι γύρω στο 70% του κόσμου και το 2) γύρω στο 10%, δηλαδή 80% του κόσμου δεν θέλει ούτε δημοκρατία ούτε να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.

και αυτό είναι σωστό, το πρώτο που κάνει ο Σωκράτης στην Πολιτεία είναι να καθορίσει τί είδους λογοκρισία θα έχουμε και στα λόγια και την μουσική αλλά και στην τέχνη γενικότερα, ειδικά τα παιδιά δεν μπορεί να εκτίθενται στις ανωμαλίες του κάθε "προοδευτικού" ή φιλελέ.

οπότε καλά κάνουν κάνουν οι αριστεροί και φιμώνουν οπότε αν οι εθνικιστές έχουν την δυνατότητα να ανέλθουν στην εξουσία με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο θα εφαρμόσουν και αυτοί το πρόγραμμά τους.

είναι λαναθασμένο να θεωρείς ότι η "ελευθερία" θα δώσει στον εθνικισμό την ευκαιρία να επικρατήσει διότι ο αριστερισμός παίζει με τα ένστικτα της μάζας ενώ ο εθνικισμός μιλάει για αγώνες, θυσίες, καθωσπρεπισμό, αυτοσυγκράτηση, δουλειά και τέτοια πράγματα που η μάζα τα απεχθάνεται και θέλει απλά το επίδομα.

Ανώνυμος είπε...

"Το YouTube αφαίρεσε στο τρίμηνο του έτους περισσότερα από 58 εκατομμύρια βίντεο και 224 εκατομμύρια σχόλια χρηστών, τα οποία κρίθηκαν ότι παραβιάζουν τους κανόνες του.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στην προσπάθεια του YouTube να δείξει ότι ανταποκρίνεται στις πιέσεις που δέχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (η οποία απειλεί με μεγάλα πρόστιμα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν δεν πάρουν μέτρα), κυβερνήσεις και οργανώσεις πολιτών, προκειμένου να ασκήσει καλύτερο έλεγχο στο περιεχόμενό του, που αφορά εξτρεμιστικές απόψεις, ρητορική μίσους, παιδική πορνογραφία κ.α."

https://www.tanea.gr/2018/12/14/science-technology/to-youtube-diegrapse-58-ekat-vinteo-kai-224-ekat-sxolia/

Ελπιζω να καταλαβες τωρα χατζαρα γιατι διεγραφησαν τα καναλια του Ελ. Κόσμου και του makpress. μην εκπλαγεις εαν μια μερα διαγραψουν και αυτο το μπλογκ, το μονο που χρειαζεται ειναι δυο τρεις ρουφιανους να κανουν αναφορα στην Google και διαγραφεται το καναλι αμεσως και χωρις καμια εξηγηση. αν και πλεον ουτε αυτο χρειαζεται, ολα γινονται αυτοματα μεσω τεχνητής νοημοσύνης και τον αλγορίθμων που εντοπιζουν καναλια που δεν αρεσουν σε κυβερνήσεις και οργανώσεις πολιτών (ΜΚΟ)

Το εχουμε ξεπερασει προ πολλου το "1984" του Όργουελ

Ανώνυμος είπε...

φυσικά υπάρχει και το bitchute.com που για την ώρα είναι η μεγαλύτερη τιμωρία αφού μετακομίζουν εκεί όλοι οι λογοκριμένοι και ουσιστικά δημουργείται μία αντινεοταξική πλατφόρμα, στο youtube απλά φτιάχνεις ένα κανάλι χωρίς περιεχόμενο το οποίο σε ανακατευθύνει στο bitchute.

Ανώνυμος είπε...

Τα κανάλια του Ελεύθερου Κόσμου και του makpress απ' ό,τι βλέπω επανήλθαν, αυτό ας γίνει μάθημα στους διαχειριστές των καναλιών αυτόν και να κρατάνε αντίγραφα/αρχεία με τα βίντεο η ακόμα καλύτερα να ανεβάζουν τα βίντεο ταυτόχρονα και σε άλλες πλατφόρμες όπως το BitChute που ανέφερε ο από πάνω. Τίποτα δεν εγγυάται ότι δεν θα ξαναγίνει αυτό και ίσως την επόμενη φορά η διαγραφή να είναι οριστική.