10/11/21

Η αριστερή Ολλανδή συνάδελφος του Τατιανάτου είναι δικιά μας και έκανε αβάντα στον Εφιαλτάκη. Όλοι οι Ρουφιάνοι ήταν έτοιμοι να μα εξηγήσουν ποιά είναι αλλά δεν μας είπαν ποιος την έβαλε μέσα και ποιος της έδωσε ερώτηση.

 

H Ινγκι είναι πιο ελληνίδα από τον ηλιοκαμένο Γιάνη από τα Σεπόλια. Μιλάει ελληνικά καλύτερα από πολλούς . Είναι 40 χρόνια Υδραία. Φίλη και της Μελινάρας. 
 Το 2012, με τα μνημόνια σήκωνε «μόνη της» το σταυρό της αντικειμενικής προβολής των «Ελληνικών θέσεων» στα μεγάλα ολλανδικά ΜΜΕ. Το Μέγαρο Μαξίμου και ο ΣΥΡΙΖΑ, και η Ωραίο Καυλάκι την ξέρουν καλά. 
 Στην Συνέντευξη Τύπου την διαπίστευσε η «ωραίο Καυλάκι», που της έδωσε και την ερώτηση. 
Ο βλάξ Εφαλτάκης είχε κάνει δεκαπέντε πρόβες μαζί με τον αμερικανό σύμβουλο για να «οργισθεί σωστά» και να την βάλει στη θέση της. 
Η λαμπρή συνάδελφος του Τατιανάτου με την χάρη που τους έκανε έσβησε και το πρόστιμο των 5000 ευρώ επειδή φιλοξενούσε τον αδήλωτο Αφγανό συνάνθρωπο. 
Συμπαθητική η παραστασούλα στο Καφέ Μαξίμου με την Υδραία λαθροκούγκαρ  και τον Εφιαλτάκη σε ρόλο δήθεν εκνευρισμένου δεξιού ηγέτη, που την χειροκρότησαν οι κριτικοί .
Ο αντινατιβιστής Εφιαλτάκης  με την πολιτική του έχει γεμίσει όλη τη χώρα λαθρομετανάστες  και  συνεχίζει ακάθεκτος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτα περιμενω εγω απο εναν ηγετη?
ειναι απαντησι αυτη ηγετη κυριαρχου κρατους να ζηταει συγγνωμη απο τους νταβαδες γιατι δεν εφηνει τους γυφτους να μας γαμησουν ολοτελα ελευθερα με το τσαμπουκα του εισβολεα?

εγω θελω ορμπαν μπολσοναρο να γαμει και να δερνει υπερηφανως


αντε γαμηθειτε και εσεις και οι νομοι σας και κωλομπαραδες σας οι προσφυγες

να απολογειται γιατι προστατευει τον ελληνα στην καθε γρια μαλακισμενη απο τα βορεια?

εχεις δει πως εχει καταντησει η ολλανδια απο τον αντιρατσισμο μεγαλυτεορ χαλι απο την ελλαδα των δημοκρατων εχει.

η χωρα που εφτιαξε το προστατευτικο για τους ολλανδους στην αφρικη απαρτχαιντ κατηντησε η μεγαλυτερα χοανη του αντιφυλετισμου και της πρεζο πουστιας ολοτελα γυρσιμενη αναποδα δηλαδη κοινωνια απο την μια πλευρα στην αλλη πηγε μεσα σε 50 χρονια

ασε δε την νοτιο αφρικη μαυρο χαλι απο τοτε που την κυβερνανε οι μαυροι εγινε.


και τι με ενδιαφρει εμενα η προσφυγια του καθε βρωμιαρη απο ολη τη γη ?

προβλημα του ειναι οχι δικο μου

εμενα με νοιαζει ο βρωμιαρης δημοκρατης πολιτικαντης που εχει η ελλαδα για πρωθυπουργο και τον πληρωνω να με υπερασπιζεται σαν δικηγορος μου να τους γαζωνει με πολυβολα στα συνορα να μην ξαναπατησει κανενας λεχριτης το βρωμοποδαρο του εδω μεσα

πληρωνω στρατο και απιτω να με προστευσει

το ιδιο πληρωνω ατσυνομια και απιτω να με προστατευεσει απο τον εσωτερικο κινδυνο

οχι να κανουν το συνηγορο των ξενων του τζακ κωλομπαρου του χυσια του καθε αληταρα και γυφτουλα και καθε μαλακισμενου και να τους ταιζω εγω

και οσοι σουλατσαρουν εδω μεσα αεργοι πεταμα στη θαλλασα μαζι με τους ντοπιους υποστηρικτες τους .

δυστυχως θα ξαναρθει ο μαλακας ο τσιπρας και ακομη χειροτερα θα γινουν.

μαλακας λαος

αλλιως το μπουλο και η δημοκρατια αν δεν θελει και δεν μπορει να με προστατευσει

χωριστες καλπες με ολους αυτους και χωριστος κουμπαρας δικοι μας θεσμοι και νομοθεσια για το δικο μας καλο πλεον χωριστα απο δαυτους και τις κοινοτητες τους

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η χώρα έχει τελειώσει...

Όποιος αγώνας, μάταιος!