27/11/21

Ζώης: Καλώ τους Δεσπότες να οργανώσουν συσσίτια και να ταΐσουν τα παιδιά των διωκομένων Ελευθέρων Ελλήνων

 

5 σχόλια:

ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

Το μόνο στο οποίο διαφωνώ είναι το "ζήτω η Ευρώπη".

ΙΩΑΝΝΗΣ

Ανωνυμος είπε...

Συμφωνώ, αυτό το Ζήτω η Ευρώπη τι ρόλο παίζει;

Ανωνυμος είπε...

Εξαιρετική ομιλία εκτός από το ζήτω η Ευρώπη στο τέλος. Το σημαίνει αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους
Να ξεκαθαρίσω στο εξής. Όταν λέω Ευρώπη, εννοώ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Τα ευρωπαικά έθνη ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
Η ΕΕ είναι εχθρός των εθνών τς ΕΥΡΩΠΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ...ΚΑΤΑΧΡΩΝΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΟΣΟ Ο ΧΑΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ ΓΑΛΛΟΣ.
Η Ευρώπη είναι η έδρα του Χριστιανισμού ως ήθος και όχι ως κοσμική οργάνωση και για αυτό αποτελεί τον στόχο τους. Δεχόμαστε μια εισβολή, την ίδια που δέχονται τα αδέλφια μας ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ . Εαν είναι να γίνει κάτι για τον κόσμο θα ξεκινήσει απο την ΕΥΡΩΠΗ που την χτυπάν αλύπητα με την ΕΕ. Και ότι γίνει στην Ευρωπη θα ξεκινήσει απο την Ελλάδα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΕΕκαι των αφοδευμάτων της που φοιτούν στο london school f economiks και υπηρετοιύν την Φαβιανή εταιρεία.

ΖΩΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

Πολύ χρήσιμη η διευκρίνηση, κύριε Μπέχλη, και απαραίτητη ώστε να διαλυθούν τυχόν παρεξηγήσεις. Προσωπικά βέβαια έχω κάποιες ενστάσεις σχετικά με το κατά πόσο είναι αδέλφια μας τα έθνη της Ευρώπης, όμως καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε. Συμφωνώ στα περί κοινού κινδύνου και περί ΕΕ και "ελίτ", είναι όντως έτσι.

ΙΩΑΝΝΗΣ

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...