10/11/21

‎ Διεύρυνση του Πολιτικά Ορθού

 

Ο προερχόμενος εκ του Περιστυλίου προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα σε βάρος των μοναχών του Αγίου Όρους  που αντιστέκονται στον διάολο και το δώρο του.  

Την εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν δηλώσεις του αρχιμανδρίτη Βορθολυμαίου, της Νέας Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους, περί αντιεμβολιαστών ρασοφόρων του Άθω που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και επιπλέον επηρεάζουν με την ακραία ρητορική τους πιστούς που έχουν υπό την πνευματική τους σκέπη για να μην το κάνουν.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα στο πλαίσιο της οποίας θα κληθεί ο καθηγούμενος της νέας, (νομιμόφρονης) αδελφότητας Εσφιγμένου) να καταθέσει, κατονομάζοντας αυτούς στους οποίους αναφερόταν, ώστε να διαπιστωθεί εάν τελούν το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Η δήλωση επομένως , "πιστεύω εις έναν Θεό" μπορεί να αποτελεί  " διασπορά ψευδών ειδήσεων" εάν ο κ. εισαγγελεύς διαπιστώσει μέσω της προκαταρτικής ότι  δεν αναφέρεται στον Μπαφομέτ.


Πάντως ο βδελυρός  Βοθρολυμαίος τον θάνατο των 75000 συνταξιούχων που πέθαναν είτε με ΠΦΑΪΖΕΡ, είτε με ΠΦΑΪΖΕΡ, δεν τον μυρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

22 Σεπτεμβρίου 1944. Ο ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ.

Η επίθεση του ΕΛΑΣ στους Γαργαλιάνους άρχισε το πρωί, της 21ης Σεπτεμβρίου.  Την πρώτη ημέρα, ο ΕΛΑΣ δεν πέτυχε πολλά πράγματα.   Προς στιγμ...