24/11/21

Δεν πρόκειται για αγράμματο αλλά για καταστηματάρχη αλλοδαπό που μετέχει «της ημετέρας παιδείας»


 

 Στα  Πατήσια, τον Άγιο Παντελεήμωνα, στον Άγιο Παύλο , την Πλατεία Βικτωρίας τα  Σεπόλια το 50% των σημερινών κατοίκων είναι λαθρομουτζαχεντίν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εεεεεεε ρε κακομοιρα Κυψελη και Φωκιωνος Νεγρη τι σου μελε να παθεις.....

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε στην Φωκίωνος συχναζαν οι Έλληνες πρωταγωνιστές του Θεάτρου και του Κινηματογράφου. Που αρκετοί από αυτούς ήταν και... "σύντροφοι"! Να ζούσαν τώρα να τα έβλεπαν πού κατάντησε η Ελλάδα!

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ τους το έκανε ποιο εύκολο από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντί για 7 χρόνια ελληνικής παιδείας σε ελληνικό σχολείο, εξετάσεις σε τρία μαθήματα γλώσσα, γεωγραφία και ιστορία(άπαξ=μια και καλή δηλαδή=πως λέμε εφάπαξ) και θέματα sos από τις ΜΚΟ και τις αλληλέγγυες αναρχοαυτόνομες ομάδες. Μέχρι και βιβλία με τα θέματα που θα πέσουν τους είχαν, το είδα σε ένα πάγκο στο Ζάππειο στην έκθεση βιβλίου το Σεπτέμβρη του 2021. Τι άλλο να πούμε.
Όσοι δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, και απορώ γιατί, η ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ. Είναι απλά ουτοπία να νομίζει κάποιος ότι με τις πολιτικές που εφαρμόζει ότι θα δει δεξιά πολιτική διακυβέρνηση. Θα μου πεις γιατί επιμένεις; Γιατί, πολύ από αυτούς που ψήφισαν ΝΔ(39,85% πήραν τότε) θεώρησαν ότι θα πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα έρθει η δεξιά, αμ δε.

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...