5/11/21

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ολλάνδίας αναίρεσε την απόφαση του Εφετείου της Χάγης να καταβάλει η Ρωσία περισσότερα από πενήντα δισεκατομμύρια δολάρια σε πρώην μετόχους της «Yukos»

 

Το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ της Ρωσίας και ακύρωσε την απόφαση καταβολής αποζημίωσης σε τρεις πρώην βασικούς μετόχους της πετρελαϊκής εταιρείας. Στην αιτιολογική έκθεση αναφέρεται ότι, το Εφετείο της Χάγης αγνόησε εσφαλμένα το επιχείρημα της Ρωσίας ότι οι μέτοχοι διέπραξαν απάτη κατά τη διαδικασία διαιτησίας. Το ρωσικό Υπουργείο Δικαιοσύνης δήλωσε ότι οι ενάγοντες διέπραξαν επανειλημμένα οικονομικά εγκλήματα στη Ρωσία, είναι φοροφυγάδες και εξήγαγαν παρανόμως κεφάλαια και, ως εκ τούτου, δεν μπορούν να θεωρηθούν καλόπιστοι επενδυτές.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μας πεις επιτέλους ποιας εταιρίας είναι ο λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος που ανήρτησες σε προηγούμενο σχόλιο; Θέλω να φύγω από την ΔΕΗ και σκέφτομαι να πάω στην ελπεδισον αλλά δεν είμαι σίγουρος πώς θα μού εξελιχθεί!Πες μας σε παρακαλώ. Μου έρχονται υπέρογκοι λογαριασμοί από το κωλομαγαζο των συνδικαλισταδων.

Ανώνυμος είπε...

Χρυσούν ωρολόγιον κερδίζει όποιος βρει από ποια ουννοχώρα έχει έρθει στην Ελλάδα η συγκεκριμένη εταιρεία. Μια βοήθεια: πρόκειται για χώρα που ευθύνεται για 2 παγκόσμιους πολέμους, της οποίας το πολιτικοοικονομικό αλλά και κοινωνικό κατεστημένο αρέσκεται να δαχτυλοδείχνει και να εγκαλεί τους πάντες ως απατεώνες, τεμπέληδες, διεφθαρμένους, την ίδια ώρα που το ίδιο αυτό κατεστημένο επιπλέει μαζί με όλων των ειδών τα κόπρανα μέσα στον βόθρο της απάτης, της τεμπελιάς, της διαφθοράς αλλά και και των συμπλεγμάτων του λόγω τραγικής έλλειψης Παιδείας.

https://edolio5.blogspot.com/2021/11/supermarket-lidl-33-12-80.html?m=1

Η Ρωσοτουρκική Συνθήκη του Βουκουρεστίου του 1812 στην εφαρμογή της οποίας είχε ρόλο ο Ιωάννης Καποδίστριας ο οποίος δημιούργησε το δίκτυο των Ρώσων Προξένων . Αυτό ήταν το πρώτο βήμα για την Ελληνική Επανάσταση

  Ι  Στο άνω εικονιζόμενο Πανδοχείο, του Ρώσου πράκτορα Μανούκ Μπέη στο Βουκουρέστι, υπογράφηκε εσπευσμένα στις 16/28 Μαΐου η Συνθήκη του Βο...