19/2/22

Οι Ουκρανοί αξιωματικοί ξεφτιλίζουν τον Ζελένσκι και το ΝΑΤΟ. Έδωσαν όλους τους απόρρητους χάρτες και τις διαταγές στους Ρώσους. Η Λαϊκή Πολιτοφυλακή του Ντόνετσκ παρουσίασε τους άκρως απόρρητους χάρτες σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

 

ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΚΠΡΌΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΗΣ ΛΔ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ E. ΜΠΑΣΟΥΡΙΝ

 Η κατάσταση στη γραμμή επαφής συνεχίζει να κλιμακώνεται. Τις τελευταίες ημέρες, ο αριθμός και η ένταση των βομβαρδισμών στο έδαφος των Δημοκρατιών από τον ουκρανικό στρατό έχει αυξηθεί δραματικά. 
 Στο έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, οι δραστηριότητες των ουκρανικών ομάδων δολιοφθοράς σε κοινωνικά σημαντικές υποδομές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις της DPR έχουν ενταθεί. Διέπραξαν αρκετές τρομοκρατικές επιθέσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματίες και νεκροί πολίτες.
  Η ουκρανική επίθεση κατά των Λαϊκών Δημοκρατιών θα ξεκινήσει στο εγγύς μέλλον. Η υπηρεσία πληροφοριών της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της DPR απέκτησε σχέδιο για την ουκρανική επιθετική επιχείρηση κατά των Λαϊκών Δημοκρατιών, το οποίο ανακοινώσαμε νωρίτερα.
 Αυτό το σχέδιο για την επιθετική επιχείρηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Ντονμπάς αναπτύχθηκε από το Ουκρανικό Γενικό Επιτελείο και εγκρίθηκε με απόφαση του NSDC στις αρχές Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους. 
 Σκοπός της ουκρανικής επιθετικής επιχείρησης είναι να «εκκαθαρίσει» το έδαφος των Λαϊκών Δημοκρατιών από τον ρωσόφωνο πληθυσμό, να τους διώξει στο έδαφος της Ρωσίας και να αποκτήσει τον έλεγχο ολόκληρου του εδάφους των Λαϊκών Δημοκρατιών. 
 Σύμφωνα με το σχέδιο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, σχεδόν όλοι οι σχηματισμοί και οι στρατιωτικές μονάδες που συμμετέχουν στην επιθετική επιχείρηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Ντονμπάς είναι έτοιμοι για μάχη.
 Μια ομάδα κρούσης ουκρανικών στρατευμάτων έχει ήδη δημιουργηθεί για επιθετικότητα. Για την επιχείρηση προβλέπονται έως και ΠΈΝΤΕ ημέρες. 
 Σύμφωνα με το σχέδιο των Ουκρανών στρατηγών την καθορισμένη ημέρα "D", σχεδιάζεται η καταστροφή στρατιωτικών και πολιτικών εγκαταστάσεων στο έδαφος του DPR και του LPR σε βάθος 10-15 χιλιομέτρων, πραγματοποιώντας μαζική επίθεση με ρουκέτες και βαρέλια πυροβολικού της 26ης, 43ης και 55ης ταξιαρχίας πυροβολικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, νικώντας αεροσκάφη, ελικόπτερα και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα. Οι κύριοι στόχοι είναι οι θέσεις διοίκησης της Λαϊκής Πολιτοφυλακής, οι πολιτικές διοικήσεις, οι κρίσιμες υποδομές των Δημοκρατιών, η παροχή ενέργειας και νερού, οι χώροι αποθήκευσης βαρέων όπλων που ορίζονται από τις συμφωνίες του Μινσκ. 
 Η επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σχεδιάζεται από τρεις κατευθύνσεις. Η κατεύθυνση του κύριου χτυπήματος του ουκρανικού στρατού θα είναι στην κατευθυνση Κραματορσκ- Ντομπάλτσεβο. 
Η αιχμή του δόραος θα είναι η 30η μηχανοκίνητη ταξιαρχία, η 17η Τεθωρακισμένων, και η 95η αερομεταφερόμενη. Θα τους υποστηρίζει η 26η ταξιαρχία πυροβολικού. 
Το άμεσο καθήκον εντός ΤΡΙΏΝ ημερών είναι να φθάσουν στη συνοριακή διάβαση Αλτσέφσκ-Γιενάκιεβ. 
Το περαιτέρω καθήκον της ομάδας είναι να φτάσει στα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας εντός των επομένων ΔΎΟ ημερών. 
Προς την κατεύθυνση Πριαζόφσκυ θα επιτεθούν η 53η Μηχανοκίνητη, και η 36η Ταξιαρχία πεζικού .Με την υποστήριξη της 55ης ταξιαρχίας πυροβολικού, σχεδιάζουν να προχωρήσουν προς την κατεύθυνση του Κομσομόλσκογιε και εντός ΔΎΟ ημερών για να φτάσουν στη γραμμή Ιλοβαϊσκ-Ουλιάνόφσκογιε. ILOVAYSK - ULYANOVSKoye, εκπληρώνοντας έτσι το πλησιέστερο καθήκον.
 Στο δεύτερο κλιμάκιο της επιχειρησιακής-τακτικής ομάδας «Νότος» θα υπάρχουν μονάδες της 12ης ταξιαρχίας επιχειρησιακής αποστολής της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας. 
 Το τάγμα «Αιντάρ», που λειτουργεί στη ζώνη ευθύνης της 53ης ταξιαρχίας, έχει ως αποστολή να αποτρέψει την λιποταξία μεταξύ των Ουκρανών στρατιωτών. 
 Προς την κατεύθυνση του Λουγκάνσκ, σχεδιάζεται η διεξαγωγή περιορισμένων επιθετικών επιχειρήσεων από τις δυνάμεις 57ης Μηχανοκίνητης και της 24ης Μηχανοκίνητης με την υποστήριξη του 131 τάγματος αναγνώρισης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας προς την κατεύθυνση του χωριού Αλτσεφσκ . 
Έχοντας αποκλείσει τον αυτοκινητόδρομο ΛουγκάνσΝτεμπάλτσεβο "M-30", η επιχειρησιακή-τακτική ομάδα «Βορράς» θα πρέπει να αναπτύξει μια επίθεση στο βάθος της άμυνας της LPR προκειμένου να φτάσει στο χωριό Κράσνι Λουχ και να συνδεθεί με την ομάδα "Νότος". Κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών, σχεδιάζεται να περικυκλώνει και να αποκλείσει τα πολεοδομικά συγκροτήματα Ντόνετσκ,Λουγκάνσκ, Γκαρλόβκα και Αλτσέφσκ. 
 Οι μονάδες του «Δεξιού Τομέα», που σταθμεύουν στις περιοχές ΣΤΑΝΙΤΣΑ-ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ και ΣΚΑΙΣΤΙΑ, θα πρέπει να πραγματοποιούν παρενοχλητικά πυρά στις θέσεις της ΝΔ, να υποστηρίζουν έφοδο και να σαμποτάρουν ενέργειες της 79ης ταξιαρχίας. 
 Για να δέσουν τους αυτοκινητοδρόμους μεταφοράς κοντά στη γραμμή της πολεμικής επαφής, να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές ενέργειες και δολιοφθορά, έως και 25 κινητές ομάδες ειδικών δυνάμεων ειδικών δυνάμεων «Δύση» και «Ανατολή» έχουν διασκορπιστεί σε όλη τη γραμμή της πολεμικής επαφής. Τα "κοιμώμενοι" πυρήνες της SBU στο έδαφος των Δημοκρατιών πρέπει να πραγματοποιούν δολιοφθορά σε αυτοκινητοδρόμους μεταφοράς βαθιά μέσα στο έδαφος των δημοκρατιών, την εκκαθάριση και την απαγωγή μεμονωμένων αξιωματούχων από την ηγεσία των δημοκρατιών. Η Λαϊκή Πολιτοφυλακή του DPR είναι έτοιμη να αποκρούσει την επίθεση, όλες οι στρατιωτικές μονάδες έχουν τεθεί σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας μάχης και έχουν αρχίσει να κινητοποιούνται. Η αλληλεπίδραση με τη διοίκηση της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ διατηρείται συνεχώς. Τα σχέδια του εχθρού θα σπάσουν την άμυνα των υπερασπιστών των Δημοκρατιών. Σε περίπτωση ουκρανικής επίθεσης, οι απώλειες του εχθρού θα ξεπεράσουν το μέγεθος των αποτυχημένων επιχειρήσεων του 2014-2015. 



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://www.protothema.gr/stories/article/637910/oi-galates-stin-ellada-oi-duo-eisvoles-kai-oi-leilasies/

https://www.youtube.com/watch?v=N9J0Gc3Iy84

Οι Γαλάτες στην Ελλάδα - Οι δύο εισβολές και οι λεηλασίες

Όταν σήμερα ακούμε ή διαβάζουμε για Γαλάτες, το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν στον Αστερίξ, τον Οβελίξ και τους υπόλοιπους συμπαθέστατους ήρωες των Uderzo - Goscinny. Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι πριν από 2.300 περίπου χρόνια οι Γαλάτες έφτασαν μέχρι τις Θερμοπύλες και τους Δελφούς με σκοπό πιθανότατα να εγκατασταθούν στη χώρα μας

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...