8/4/16

Το κόμμα των δυο αρχηγών

πω πω χάλια μ' έβγαλες με δυο κεφάλια!

Αν βλέπεις στον ύπνο σου ότι έχεις δυο κεφάλια θα αποκτήσεις δόξα, τιμή, εξουσία και δύναμη.
Ούτω, ο εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσών, ανέλαβε Πρόεδρος του νέου πολιτικού σχηματισμού , ενώ το ρόλο του γενικού γραμματέα θα αναλάβει ο κύριος Τάκης. (Μπαλτάκος). 
 Το Κόμμα Αχταρμάς , με τον πυρσό, θα λέγεται «Εθνική Ενότητα», χωρίς Γεώργιο Μαύρο όμως, που τον αφήνουν στον Κούλη, και θα είναι η συνέχεια της ΕΡΕ του Καραμανλή και του Αβέρωφ, που δεν ήταν ευρωσκεπτικιστές, αλλά ο πονηρός Γιώργος Οφσόρ είναι. Τον Παπάγο και τον Συναγερμό τους άφησαν πίσω.
Η Ενότητα θα είναι και αντιμνημονιακό κόμμα. Σοφόν το ασαφές.
Και τα θολά νερά βολεύουν τους Οφσόρ ψαράδες. 

Κατά τον κ. Καρατζαφέρη η χώρα δεν μπορεί να ζει με το φόβο της αποχώρησης από τη ζώνη του ευρώ και ως εκ τούτου θα πρέπει να προετοιμαστεί για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Και εντός και εκτός και επί τα αυτά. Και πάντα μέσα.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο βαγγελας εξηφανισθη μετα την πικρη αγγουρια του κουλη στις εσω καλπες.

του επεσε βαρια του κουλη η μαχαιρια. του νταβατζη σου η μαχαιρια που εψαλε και ο νοτης καποτε.

ακουσα οτι εχει παει στις ηπα ,αλλωστε μεγαλη περιουσια εχει απο...τον κομματικο κοπο δεκαετιων οπου θελει παει και για παντα αν γουσταρει με το χρημα που φυσαει.

τι μεταναστης τι τουριστας.


απο την κυριακη εκεινη παιζει το εργο ανοιξε πετρα να χωθω χανω το κομμα που αγαπω ,της μαρινελας.

πλεον αποκτησαμε αλλο βουδα μετα το μπουχεσα τον ηρωα που μολις ειδε το τσουναμι ο χεστης πεταξε μικροφωνα καρεκλες και εξουσια με εκλογες οπου φυγει σαν τον βενιζελο αλλοτε,να σωσει τα σπληναντερα τα σκι και πλειστεισιον του, να και ο βαγγελας με το αμιλητο νερο.


Ο καλλιτερος του χωριου ειναι ομως ο ακης νο2 μετα στο υπουργειο επιθεσης στις σουβλακοπιτες ο ....αρχιπιτσαδορος γιανος με δυο ν,σπουδαγμενος οικονομικα στο περιφημο μιτ της βοστονης παρακαλω (ουαου,μπαρουφ)

μιαν παρενθεση εδω,ειναι αποριας αξιον πως η ελλας και μαλιστα και ο αριστεροι περαν των μεγαλοαστων,ειναι σε τοσο μεγαλο βαθμο και ποσοτητα σπουδαγμενοι στα καλλιτερα πανεπιστημια και τεχνολογικα πολυτεχνεια των ηπα και αγγλιας δηλαδη του πλανητη,και αυτη η χωρα με τοσους αποφοιτους και καθηγητες στα πιο ελιτ πολυτεχνεια του πλανητη δεν εχει ουτε καν στοιχειωδες κρατος,τεχνολογια και επιχειρησεις!

βλεπεις συνεχεια στην τιβι επιστημονες ειτε οικονομικων και μανατζμεντ ειτε χρημαοτοικονομιας ειτε επιστημης υπολογιστων η κοσμολογιας απο τα 6-7 μεγαλυτερα πολυτεχνεια των ηπα και απορεις πως αυτη η χωρα μπουρδελο εξαγει τοσους επιστημονες και δεν μπορεις να φτιαξει τιποτα επι τοπου.

παραγει τοσους επιστημονες επιπεδου μιτ και γειλ που ειτε εργαζονται ειτε καθηγητουν εκει και δεν εχει ουτε κρατος ουτε οικονομια ιδιωτικη ουτε τεχνολογια !
απιστευτο!

αφηνει πισω της λαφαζανης ανταρσιες κουληδες αδωνιδες και κρατικισμο χειροτερο καθε αλλης χωρας !

στην ελλαδα τελικα μενουν μονον οι αχρηστοι και οι φτωχοι ,οι υπολοιποι μεταναστευουν .



το φερανε λοιπον απο εδω το φερανε απο εκει να τον τσακωσουν με τις ...πιτσες και τα σουβλακια στα χερια αλλα τζιφος.

τους ξεφυγες επιδεξια

ο αλλος ομως πιο ξυπνιος την σκαπουλαρε με τις σαπιες πιτσες και εγινε ροφος με κατι ψιλα για ψευτοκεμπαμπ διαφυγη της πλακας.

ρε σεις εδω μιλαμε ολοκληρες γαλλικες πολεμικες βιομηχανιες που μοσχοπουλησαν επι σημιτισμου και εφαγε κοσμος πιτσα γλυκια με κοστουμι και δαφνες για την φακη, εβαλαν μεσον ολοκληρο προεδρο της γαλλιας (εστω και την μικροψωλη μαλακω ολαντ) να μεσολαβησει στους πολιτικους να διαταξουν την ελληνικη δικαιοσυνη να μην ακουμπαει τον προστατευομενο της γαλλικης ισλαμοδημοκρατιας-πιτσοκρατιας!


το πιστευετε;

ο ολαντ να τρεχει να προστατεψει τον γιανο;

τελικα οι γαλλοι δεν ειναι αχαριστοι,οταν πια δεν σε χρειαζονται για πιτσες δεν σε πουλανε,αυτο πρεπει να το παραδεχτουμε οχι σαν αλλους.

και ομως,και τωρα ο πονηρος ο βλαχος τα μαζευει και παει να φαει ... τις πιτσες μακρια απο την ελλαδα που οσο να ναι δεν νιωθει ανετα ,παει λοιπον σε αλλα μερη ωραια και ανετα να τρωει σουσι και τις πιτσες ησυχος και μαγκας.

καλα κρασια σε λογου σας που ζειτε μεσα στους λαθραιους ισλαμηδες.

Ανώνυμος είπε...

H 25 μαρτιου ειναι η εθνικη εορτη της σιας και του κωστακη και εορταζεται στις ηπα κατα τις 4-6 απριλιου


Ελειπε η σια απο το δελτιο του αλεφουζ το τριημερο δευτερα τριτη τεταρτη που μας περασε

Το κοριτσι ειχε παει με τον κωστακη -μπακο τον γαμικουλα και δωρητη των θερμοπυλων στο ισλαμ φαστ τρακ στις ηπα ταξιδι επαγγελματικο


για οσους δεν γνωριζουν σια και κωστακης ειναι ζευγαρι αισθηματικο.

και φαινεται οτι τους προωριζουν για μελλοντικο ζευγος αξιωματουχων καποτε στο μελλον με τις ευλογιες αλεφουζ που εδωκε και την αδεια απο την σκαι


πηγαν λοιπον στη δεξιωση για την εθνικη εορτη στο λευκο οικο και εκαναν τις χαιρετουρες με τον πρεζιντεντ ηλιοκαμενο που φευγει.

στη θεση του μετα τον μαυρο ερχεται η γυναικα σκυλαριτων εβραιων, γκαραντι αυτο.

το ενα κομμα εχει μια σκυλα ιουδαικη και εναν εβραιμασονο υποψηφιο


το αλλο εναν απορροφητη της λευκης μικροαστικης ταξης ακινδυνο καθοτι μειοψηφια σε μια πλειοψηφια μειονοτητων αδερφατων και πλουσιων λευκων με μαρξιστικη παιδεια και εναν του τσαι παρτυ


επειτα θα βαλουν προεδρο ενα πουστη δηλωμενο,αυτο ειναι γκαραντι οτι θα ακολουθησει να το θυμαστε αν ζουμε τοτε,μετα ενα παιδεραστη μετα εναν εξωγηινο και αργοτερα εναν μουσουλμανο δηλωμενο ,εναν σκυλο και τελος καποτε θα βαλουν ενα τελειο ρομποτ.

ετσι ειναι τα κριτηρια ψηφου των αμερικανων.

λοιπον ο πηδηκουλας κωστακης προμοταρεται και αυτος να μπει μπροστα τον ετοιμαζουν οι μητσοτακηδες,οι καραμανληδες εχουν τον δικο τους νεαρο,περιμενουν να μεγαλωσουν και τα διδυμα,και παει λεγοντας το τσιρκο της ελλαδος.

λεμε πηδηκουλας ο κωστακης γιατι γκαστρωσε και εκανε εξωγαμο και μια παρδαλη απο αυτες τις μουροχαυλες σοβαρες των γραφειων που ψαχνουν πορτοφολι και πουτσα να ανελιχθουν κοινωνικα

ε του ξεφυγε του παιδιου και ενα απο τα πολλα παλουκια που πηδαγε και το γκαστρωσε τι εγινε.

η πουτσα του να ναι καλα να γαμει και αυτος εναν ολοκληρο λαο οπως ολο του το σοι γαμαει δεκαετιες την ελλαδα



μηπως ο πρωτος η ο τελευταιος πορφυρογεννητος που τον περιμενουν ετοιμα αξιωματα και θεσεις και δουλειες ενω γαμαει εναν ολοκληρο λαο του ξεφευγει και κανα στραβοχυσιμο και γκαστρωνει και δειγμα λαου υπο ανελιξη;

αλλου ειναι τα παιδια σημερα στο ελλαδα ,αλλη τα μεγαλωνει με αλλον πηδιεται και αλλου ξημερωνονται ολοι.

μου θυμιζει τον αρχιγαμικουλα παρτουζιαρη της τροικα ,τον μπομπ τραα με τις θρυλικες παρτουζες προ λιγω ετων στην αθηνα με τις ελλεηνιδες γραφειαδες που ηθελαν να ανελιχθουν κοινωνικα .

ειχε αναστεναξει το γαμιστραδικο πολυτελειας με τον μπομπ τραα που αφου γαμησε σαν τροικα ολους τους φουκαραδες ελληνες πηρε σαν δειγμα και καμποσες παρτουζιαρες ελληνιδες για ενθυμιο.

βεβαια ο κωστακης δεν ειναι γαμιας επιπεδου μπομπ τραα ουτε φυσικα σταρους κοεν που επαιζε μεγαλη πουτσα μπαλα ο καυλογερος

ουτε και η σια σαν τις ελληνιδες του μπομπ
αλλα και αυτη ξεκινησε απο τον σωτηρακοπουλο στην καλλιθεα ,εκει γνωριζε τον λεανη ,πονηρος και καλαμπουρτζης ο σαλονικιος ασχημαντρας με το πνευμα γοητευσε την νεαρη σια και της τον αρπαξε φλομπατο ο καπατσος σαλονικιος

παντρευτηκε τον τζοκερ διασκεδαστη της και μαγκια του λαικατζου λεανη ,σου λεει αυτος καλλιτερα να τρωω παρεα κατσικακι γαλακτος παρεα ,παρα μονος φακες και κρεας απο ποντικια καμμιας βασιλειαδου.

το μαναρακι ομως βοσκαγε ελευθερο σαν κατσικακι γαλακτος και μολις αρχισε να ανεβαινει επαγγελματικα τον σουταρε τον τυπο απο συζυγο,ειχε ανεβει πλεον επιπεδο και δεν μπορουσε πια να ειναι με εναν μπας κλας αντρα για το νεο της επιπεδο.

σουτ λοιπον ο επισημος και ελευθερια και επισημα εκτος απο τα μπομπ τραα σταιλ λαθρα


οποτε τωρα ανεβηκαμε επιπεδο και μεγαλεια με τον κωστακη θερμοπυλων βαζουμε πορεια για αλλα,που ξερεις αρχικα κυρια υπουργου και βλεπουμε.

αυτα ειναι γαμησια και ολοι μαζι να γαμανε τους ελληνες παρεα με τον μπομπ τραα της τροικα τον αρχιπαρτουζιαρη

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ 15 ΤΑ ΕΚΑΤΟΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΝΑΝ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΟΣ


ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟ 50 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ

ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ


ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ 10 ΤΑ ΕΚΑΤΟ

ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΣΤΗ


ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΝ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΥΚΟΣ+ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ....


ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΕΝΔΟΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ,ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑ ΙΕΡΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΟΧΙ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ ΑΘΡΟΙΣΕΩΣ ΙΣΧΥΟΣ

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....



ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΙΩΝΕΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Το κομμα αξιζει πιο ευρηματικο και ακριβη τιτλο που θα κανει και λιγο σε σουαχιλι μουλτικουλτι.



ΟΦΑ-ΟΑΚΘΝ



οπου φυσαει ο ανεμος

ο,τι αρπαξει ο κωλος μας

σε θολα νερα



(που εισαι μωρη ροζαλια να δεις ,τα γεροντια της φοροαποφυγης)

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ" ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΥΜΕ

Το Τζαμί και η Τρομοκρατία

Η συνέργεια της ευφυΐας αξιωματούχου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του επιτελείου της Καθημερινής με το δαιμόνιο της ανταποκρίτριας της Νταίηλυ Μαίηλ στην Αθήνα ανθοφόρησε σε μιαν εκρηκτική διαφήμιση του ελληνικού τουρισμού, στο χθεσινό φύλλο της Αγγλικής εφημερίδας μεγάλης κυκλοφορίας, που υπόσχεται φετινή πλημμύρα τουριστικού συναλλάγματος στην Αθήνα.

Ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος, που προσείλκυσε 265 σχόλια, αναφέρει:

«Η Ελληνική Κυβέρνηση Φοβείται Τρομοκρατική Επίθεση εάν Δεν Ανοίξει το Προτεινόμενο Τζαμί στην Αθήνα.»

Το δημοσίευμα διανθίζεται με πληροφορίες της Φρόντεξ ότι πλήθος ανθρώπων που αποβιβάζονται με πλαστά έγγραφα κυρίως στην Ελλάδα και στην Ιταλία δεν αντιμετωπίζουν ελέγχους και ποινική δίωξη και ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις του Νοεμβρίου στο Παρίσι – στις οποίες αρκετοί τρομοκράτες ανακαλύφθηκε πως είχαν εισδύσει στην Ευρώπη από την Ελλάδα με πλαστά στοιχεία ταυτότητας- αποδεικνύουν ότι παράνομοι οδοί μετανάστευσης μπορούν να χρησιμοποιούνται από τρομοκράτες για την είσοδό τους στην Ε.Ε.

Πλούσια εικονογράφηση, με φωτογραφίες στα όρια του εφιαλτικού συμπληρώνουν το διαφημιστικό εφέ αυτού του προϊόντος συλλογικής διάνοιας: Στη μία, μεγάλη φωτογραφία, από την τεράστια μπουκαπόρτα ενός καραβιού ξεχύνεται ορμητική μια πηχτή μάζα χιλιάδων λαθρομεταναστών στην αποβάθρα του Πειραιά. Στις άλλες δύο, λαθροπρόσφυγες/μετανάστες συνωθούνται, χειρονομούν, φωνάζουν και σπρώχνουν τα κιγκλιδώματα που τους περιορίζουν.

Η ανταποκρίτρια αναφέρει ότι εκατοντάδες χιλιάδες χρησιμοποίησαν πέρυσι την Ελλάδα ως σταθμό στο ταξίδι τους στην Ευρώπη μέσω Βαλκανίων, επαναλαμβάνει τη δήλωση της Φρόντεξ ότι τρομοκράτες επωφελούνται των ελλειπών συνοριακών ελέγχων και επανέρχεται στις επιθέσεις του Παρισιού με την έκθεση «Ανάλυσις Κινδύνου 2016», κατά την οποία οι δύο από τους δράστες είχαν περάσει από τη Λέρο, με πλαστά διαβατήρια της Συρίας.

Την ως άνω δωρεάν προσφορά στον Ε.Ο.Τ. τροφοδότησαν δηλώσεις αξιωματούχου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων
(του κ. Φίλη; Μάλλον θα τον κατονόμαζε)

ότι πρέπει γρήγορα να ανεγερθεί το τζαμί το οποίο είχε αναγγελθεί το 2006, αλλά καθυστέρησε λόγω διαβημάτων διαμαρτυρίας. «Λόγω ακριβώς των τρομοκρατικών επιθέσεων πρέπει- είπε- να επισπεύσουμε την ανέγερσή του στην Αθήνα».

Αξιωματούχοι υποστηρίζουν- προσθέτει η κ. Κόρευ Τσάρλτον της Νταίηλυ Μαίηλ- ότι έτσι οι έποικοι Μουσουλμάνοι που προσκάλεσε η ελληνική δημοκρατιά, που τώρα προσεύχονται σε δεκάδες αυτοσχέδια υπόγεια τζαμιά, θα μπορέσουν να λειτουργηθούν από διορισμένο Ιμάμη, ο οποίος "θα εγγυάται την μη εκτροπή στον εξτρεμισμό".

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.STOP
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. STOP
ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ. STOP
O ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΧΕΣΜΕΝΟΣ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.STOP
EΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ.STOP
O ΤΖΕΦΡΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. STOP.
ΤΟΝ ΦΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ. STOP
ΓΑΜΑΤΑ. STOP

Χρίστος Αθανασόπουλος είπε...

Η Πατρίδα τούτες τις ώρες χρειάζεται ΑΥΣΤΗΡΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ τύπου Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ή Ι.ΜΕΤΑΞΑ. Ολοι οι πολιτικοί σχηματισμοι, στον Καιάδα.

Ανώνυμος είπε...

Ο προεδροs του ΛΑΟΣ Γεωργιοs Καρατζαφερηs καταδικαστηκε σε 12 μηνεs ΦΥΛΑΚΗ με 3ετη αναστολη προστιμο 10.000 ευρω και 18 μηνεs στερηση των πολιτικων δικαιωματων του!!!!!!ατιμον πτηνον που εβρηκεs να εκαμειs τα κακακια σου τον καταχεσεs τον ανθρωπο κριμα.....

Ανώνυμος είπε...

Να “μουνε στειροπρόβατο να ‘βγαινα στη μαδάρα να ‘τρωγα πιπερόριζα να χώριζα από τ’ άλλα.

Ανώνυμος είπε...

https://tinyurl.com/jfpbjme

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...