4/4/16

Ρουφιάνοι όλου του Κόσμου Ενωθείτε

Η Κοινοπραξία International Consortium of Investigative Journalists & Cia που μας έριξε κατακέφαλα τα Panama Toilet Papers ,  χρηματοδοτείται από τους φιλανθρώπους του Open Society Foundations, του Ιδρύματος Φορντ και από την φιλάνθρωπη οικογένεια Ροκφέλερ, που αγωνίζονται για τη διαφάνεια και το καλό της ανθρωπότητας.

Η πλάκα είναι οτι όλοι οι παρ ημίν χαμηλόμισθοι ρουφιάνοι, έλαβαν οδηγίες να κάνουν «φασαρία», για τα Panama Toilet Papers.

1 σχόλιο:

soulis είπε...

Σπυρο τωρα που λες για ρουφιανους ηθελα να σε ρωτησω αν ξερεις κατι για ενα νεο φυντανι του χωρου.
Αναφερομαι σε αυτον τον Μαρη του 24media που εχει την χαφινγκτον αλλα και το news247.
Σε αυτο το τελευταιο εχει βαλει να το διευθυνουν κατι αθλια σταλινικα κομμουνια (Χωριανοπουλος κλπ) που κανουν συριζαικη και αντιπατριωτικη προπαγανδα με καταπτυστα αρθρα γεματα ψεμματα και ανακριβειες.
Και αντιρωσικη βεβαια και κατα του Τραμπ κλπ.
Σημερα ανεβασαν πανω απο 10 αναρτησεις ολες παραλλαγες σε ενα θεμα το γνωστο για τις οφσορ καιι ολες με φωτογραφιες του Πουτιν.
Τι παιζει με αυτο το μουτρο δεδομενου οτι ακουστηκε και οτι μπηκε και στο μεγκα.
Ποιοι ειναι απο πισω εκτος απο την cia βεβαια

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...