30/8/16

Όλα είναι Ανοιχτά στις αμερικανικές εκλογές

Στο Οχάιο, που θα βγουν 20 εκλέκτορες, και όπου ο Ομπάμα είχε κερδίσει τον Ρόμνυ με διαφορά 2%, η πιο πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε Κλίντον 43% και Τραμπ 43%.
Στην Πενσυλβάνια που οι Δημοκρατικοί την είχαν κερδίσει το 2012 με 5% διαφορά, οι δημοσκόποι δίνουν προβάδισμα στην Κλίντον 3 μονάδες. 
Στο «Δημοκρατικό» Μίσιγκαν που το 2012 ο Ομπάμα το είχε κερδίσει με 9% διαφορά, η Κλίντον προηγείται με 5% και η τελευταία δημοσκόπηση των LA Times/USC με μεγάλο δείγμα 2460 πιθανών ψηφοφόρων, έβγαλε ισοπαλία σε Ομοσπονδιακό Επίπεδο 44%- 44% ανάμεσα στην Κλίντον και τον Τραμπ

Τo τελευταίο σκάνδαλο που έπληξε τους Κλίντον είναι η σχέση τους με τον εβραίο δισεκατομμυριούχο από τον Λίβανο τον Φιλάνθρωπο δωρητή του Ιδρύματος Gilbert Chagour, που έχει και την υπηκοότητα της Νιγηρίας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εγω πιστευω ότι η κατασταση εχει δρομολογηθεί .
ερχεται ΤΡΑΜΠ κ αποκατασταση της εννομης ταξης στο δυτικο κοσμο.
το πραγμα ξεφυγε τελειως με τους ανωμαλους παραφρονες που κυβερνουν ανεξέλεγκτοι κ είναι μια αναπνοη από το να εξαφανισουν τη λευκη φυλη.
ετσι νομιζω, ελπιζω να πεσω μεσα στην προβλεψη μου.
ειδωμεν.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...