2/8/16

Οι διασυνδέσεις του Χαλιφάτου (Ισλαμικού Κράτους)

Οι 26 Σορος-ειδείς τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στη Θεσσαλονίκη, επιτέθηκαν με εντολή του Σόρος στο ναό Γρηγορίου του Παλαμά, διακόπτοντας την κυριακάτικη θεία λειτουργίας, μεταφέροντας το μήνυμα, «τσακίστε τον Σταυρό».
Επειδή όμως η Ανοιχτή Κοινωνία προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα των τζιχαντιστών του Σόρος και του βαθέως αμερικανικού Κράτους οι 26 κρίθηκαν Αθώοι και αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΥΓ. Να μου το θυμηθείτε. Η έδρα αυτής της δίκης θα ανέβει ψηλάααα.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σημερα έγραψαν συνθήματα υπέρ του Σατανά στη Ν. Φιλαδέλφεια

Ανώνυμος είπε...




ΕΘΝΟΣ
8:59, 1/8


Δηλώσεις
Μεγάλη αύξηση προσφυγικών ροών παρατηρείται και στη Μυτιλήνη, όπως δηλώνει ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτας Κανάκης, ο οποίος βρέθηκε στο νησί την προηγούμενη εβδομάδα και επισκέφθηκε τον καταυλισμό στον οποίο υπάρχει μόνιμη ιατρική ομάδα των Γιατρών του Κόσμου.

«Παρατηρήσαμε διπλασιασμό των προσφυγικών ροών, δηλαδή από τα 30-40 άτομα που έρχονταν κατά μέσο όρο καθημερινά το προηγούμενο διάστημα, ξεπερνούσαν τους 100 οι πρόσφυγες που έφταναν στο νησί με βάρκες την περασμένη εβδομάδα».

Ενα ενδιαφέρον στοιχείο που παρατήρησε ο κ. Κανάκης αποτελεί το γεγονός ότι έρχονται πρόσφυγες μέσω Τουρκίας από... παντού. «Συναντήσαμε ανθρώπους από τη Δυτική Αφρική, από τον Αγιο Δομίνικο ! Αυτό σημαίνει ότι είναι και μια ποιοτική αλλαγή που εμένα με ανησυχεί πιο πολύ».



94 προσλήψεις στους Γιατρούς του Κόσμου για τους Eποικους



Ενενήντα τέσσερις θέσεις εργασίας εντός και εκτός Αττικής προκήρυξε το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Γιατροί του Κόσμου - Ελληνική Αντιπροσωπεία, για το έργο «Emergency support to assist most vulnerable lathro migrants seizing Greece» σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.






ΕΘΝΟΣ
8:59


Το επόμενο διάστημα, οι έποικοι με γραπτό μήνυμα στο κινητό Τους τηλέφωνο, θα ενημερωθούν για την ημερομηνία και τον τόπο του ραντεβού τους με την υπηρεσία Ασύλου. Εκεί θα υποβάλουν και επίσημα το αίτημά τους, είτε για άσυλο στη χώρα σας, είτε για οικογενειακή επανένωση, εφόσον έχουν συγγενή πρώτου βαθμού στο εξωτερικό, είτε για μετεγκατάσταση. Σε προτεραιότητα θα μπει ο καθορισμός των ραντεβού για άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, όπως οι ασυνόδευτοι ανήλικοι και άτομα με αναπηρία.

Η επιχείρηση προκαταγραφής ξεκίνησε στις 8 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε χθες.




Oσοι Εποικοι μετείχαν στη διαδικασία, έλαβαν κάρτα αιτούντος άσυλο,

που τους δίνει για περίοδο 12 μηνών τη δυνατότητα νόμιμης διαμονής-βοσκής στην Ελλάδα και δωρεάν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και εκπαίδευσης !




Πάντως, αξιωματούχοι που εμπλέκονται στο Εποικισμό εκτιμούν ότι οι ροές δεν θα φτάσουν στα επίπεδα του περσινού καλοκαιριού, καθώς τα σύνορα της Ελλάδας προς τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης είναι κλειστά.

Oμως, για την ...αποσυμφόρηση των νησιών, όσοι εποικοι παίρνουν άσυλο στα νησιά, μεταφέρονται στην ηπειρωτική Ελλάδα.


Ενώ το πρόγραμμα επιστροφών στην Τουρκία έχει παγώσει, το Διοικητικό Πρωκτοδικείο Μυτιλήνης αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά την απέλαση Σύρου στην Τουρκία.

Είχε προηγηθεί απόρριψη του αιτήματός του για άσυλο στην Ελλάδα, σε πρώτο και δεύτερο βαθμό !

Το "Ελληνικό" Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες εξέφρασε «την ικανοποίησή του για την απόφαση αυτή, η οποία έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, δεδομένων μάλιστα των πρόσφατων δραματικών εξελίξεων στην Τουρκία».

Ανώνυμος είπε...

http://redskywarning.blogspot.gr/2016/08/blog-post.html

Πριν λίγο καιρό είδαμε την είδηση ότι οι μεγαλύτερες εταιρείεςτεχνολογίας στον κόσμο συμφώνησαν να προσφερθούν στην υπηρεσία της οργουελικής αντιχριστιανικήςΕυρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να θεσπιστεί ένας «Κώδικας Δεοντολογίας», όπωςκομψά ονομάστηκε, και που στην ουσία αποτελεί το άνοιγμα της λεωφόρου μιας άνευπροηγουμένου λογοκρισίας στο Διαδίκτυο, την τελευταία, ομολογουμένως, πλατφόρμαπληροφοριών και ειδήσεων που δεν ελέγχεται (απόλυτα τουλάχιστον) από τοσύστημα. Όταν και αυτό πέσει (που θα πέσει) στα χέρια του, η μόνη δυνατότηταμετάδοσης αντι-πληροφόρησης θα είναι από το στόμα στο αυτί του άλλου

Φυσικά, ο Μεγάλος Αδελφός της ΕΕ και τα μεγαλοεπιχειρηματικά συνεταιράκια του ισχυρίζονται ότι η λογοκρισία θα ισχύει μόνο για ό, τι οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θεωρούν «παράνομη ρητορική μίσους», μια έννοια που εισήχθη στον κόσμο από το αιμοσταγές καθεστώς της Σοβιετικής Ένωσης και τις προσπάθειες του να φιμώσει κάθε διαφωνία ενάντια στον κομμουνισμό

Ανώνυμος είπε...

25-07-2016 Κύπρος - το ύποπτο 1974

https://www.youtube.com/watch?v=U64CEU_7Qvc

Ανώνυμος είπε...

do not worry
be happy
NATHANIEL DE ROTHSCHILD
EDOUARD DE ROTHSCHILD
BENJAMIN DE ROTHSCHILD
ERIC DE ROTHSCHILD
DAVID DE ROTHSCHILD
JACOB ROTHSCHILD
Sir DAVID ROCKEFELLER
Sir JACOB ROTHSCHILD
Mr GEORGE SOROS
Mr HENRY KISIGER
Madam HITLERY KLINTON
We love you so mache

Ανώνυμος είπε...

Λίγο σεβασμό παρακαλώ στα θεία, μόνο αυτά θα μας σώσουν.
Ιερός Ναός Αγίου Γρηγορίου Παλαμά.

Ανώνυμος είπε...

Να εχετε υποψη οτι αυτα ολα εχουν προειπωθει απο τον ιδιο τον ΧΡΙΣΤΟ (Εαν εδιωξαν εμενα θα διωξουν και εσας και οποιος ομολογηση εμπροσθεν των ανθρωπων υπερ εμου χωρις να φοβηθει θα ομολογησω καιγω υπερ αυτου ενωπιον του πατρος μου εν τοις ουρανοις)να ξερετε πως οΠΩς ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ με ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΙΣΕΙ

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι