10/8/16

Τσαχπινιές του αριστερού Κράτους Δικαίου

Μετά τον πολιτικό κρατούμενο Κούλη και έτερος Αχασβήρος θα μας βγει διωκόμενος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της (αριστερής) εφημερίδας «Αυγή», το αριστερό Κέντρο Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου Διέταξε την δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του (αφορολόγητου) Γιάννη Αλαφούζου διότι δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει ποσά λίγο πάνω από τα 50 εκατομμύρια ευρώ για τις χρήσεις από το 2000 ως το 2012. Ο επενδυτής απάντησε λέγοντας:
«Μου κοινοποιήθηκε, πριν από λίγο σήμερα (10/08/2016), απόφαση του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος κ. Πάνου Αθανασίου, με την οποία γνωστοποιείται η παραγγελία του για δέσμευση των περιουσιακών μου στοιχείων για «πιθανολογηθείσα φοροδιαφυγή». Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενός προαναγγελθέντος συμβάντος, το οποίο είχε περίπου προεξοφληθεί από αναρμόδιους φορείς προ διμήνου. Καλωσορίζουμε τον έλεγχο και θα συνδράμουμε στην επίσπευσή του. Έχω επανειλημμένα δηλώσει και το υπογραμμίζω και τώρα ότι όλα τα έσοδα μου προέρχονται από ναυτιλιακές δραστηριότητες στο εξωτερικό. Οι μόνες δραστηριότητες που διατηρώ στην Ελλάδα είναι οι επενδύσεις που έχω κάνει στα μέσα ενημέρωσης εδώ και 26 χρόνια και συνεχίζω να κάνω μέχρι σήμερα, καθώς και η συμμετοχή μου τα τελευταία 4 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Το γεγονός ότι η υπόθεση αυτή προαναγγέλθηκε και ενεργοποιείται στη σημερινή συγκυρία, παραμονές του Δεκαπενταύγουστου και, προφανώς, λίγες μέρες πριν τη διαδικασία δημοπράτησης για τις τηλεοπτικές άδειες, το αφήνω στην ελεύθερη κρίση κάθε καλόπιστου πολίτη».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΧΕΤΩΝ-ΑΡΡΙΒΙΣΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.

Ι. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΠΟ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΛΗΤΟΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΖΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ(ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ). ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΝΕΤΟΙ.

ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΑΦΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ 5% ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ.

ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΑΧΟΥΛΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΛΙΠΩΔΟΥΣ ΡΑΣΤΩΝΗΣ ΜΕ ΨΑΡΑΚΙ -ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙ ΚΑΙ ΟΥΖΑΚΙ.

Ο ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ

ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΞΩ ;ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ. ΣΤΗΝ ΣΕΝΕΓΑΛΗ, ΤΗΝ ΓΚΑΝΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ(ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΙΙ)ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΑΚΗΔΕΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΨΕΥΤΟΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ-ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ 1944, ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ).


ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΑΜΥΝΕΤΑΙ(ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ...).

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5% ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΥΤΟΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ. ΦΙΛΗΣ-ΚΥΡΙΤΣΗΣ-ΚΑΙ ΒΑΛΕ. ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑΤΣΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ...ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΑ

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. ΝΟΥΦΑΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΒΟΛΕΨΙΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΤΟΝ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ

ΙΙΙ)ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ , ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΘΕΣ/ΚΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ. ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΛΠ. ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ. ΝΑ ΧΑΣΚΕΙ. ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΚΕ ΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ.

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΤΤΕΙ ΜΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ-ΜΠΑΧΑΛΟΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ -ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΑΡΑΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ 5% ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΡΕΜΑΛΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΕΝΔΟΤΙΚΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ.... ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΟΝΤΡΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...