4/8/16

O Πράκτωρ Παπάγος και η Κομμουνιστική Συνομωσία

Όπως γράφω στην «Κόκκινη Συμφωνία», η «κομμουνιστική εξέγερση στην κατεχόμενη Ελλάδα ήταν σχεδιασμένη ήδη από το 1937 και ήταν γνωστή στον Χαίμ Ράκοβερ-Ρακόφσκι, στις 26 Ιανουαρίου 1938.

Για το λόγο αυτό ο Πράκτωρ Παπάγος δεν δεχόταν μετά την Γενική Επιστράτευση την επιστροφή των απότακτων βενιζελικών αξιωματικών στο στράτευμα, ενώ καλοδέχτηκε τους δηλωσίες κομμουνιστές, (Θανάσης Κλάρας), στους οποίους έδωσε όπλα και συγκρότησαν «κόκκινους πυρήνες». όπως έκαναν στο μέτωπο της Μικράς Ασίας.

Η δράση αυτών των κόκκινων πυρήνων του πράκτορα Παπάγου αποκαλύφθηκε με τη δράση των κομμουνιστικών ανταρτικών ομάδων στο Κιλκίς τη Δράμα και την Κοζάνη. Ο Παπάγος και η αγγλική πολιτική τους εξόπλισαν.

5 σχόλια:

Chris είπε...

""Η δράση αυτών των κόκκινων πυρήνων του πράκτορα Παπάγου αποκαλύφθηκε με τη δράση των κομμουνιστικών ανταρτικών ομάδων στο Κιλκίς τη Δράμα και την Κοζάνη. Ο Παπάγος και η αγγλική πολιτική τους εξόπλισαν."" Γίνε πιό συγκεκριμένος, καθώς από όση ιστορία γνωρίζω, δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.
Εχουμε ξαναγράψει για τον Παπάγο, και ήταν σαφέστατο ότι οι απόψεις σου δεν συμβαδίζαν με τα ιστορικά γεγονότα ή δεν λάμβαναν υπ' όψιν ότι ο Παπάγος ήταν Αρχηγός Γενικού Επιτελείου κι όχι Στρατηγός σε ένα πεδίο μάχης.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το πηγαίο κωμικό ταλέντο του Μαρκομιχελακιου ,στο κανάλι του Καρατζαφέρη.

Είχε πάει νωρίτερα και κάθεται ήσυχα σε ένα δωματιάκι που λειτουργούσε ως χώρος αναμονής.

Ήταν ηλίου φαεινότερον από τα πρώτα δευτερόλεπτα ότι το τράκ ήταν μεγάλο.

Το βλέμμα απλανές και τρομαγμένο ταυτόχρονα, η εκφορά του λόγου αγχώδης και με συνεχείς διακοπές σαν να περνάς σαμαράκια, η έκφραση αβέβαιη και ουδέτερη, μαζί με μια παιδική αφέλεια και ανικανότητα ως προς την κατανόηση του τι λέει ο απέναντι.

Ανέβαζαν βαθμό δυσκολίας της συνομιλίας. Ήταν για λύπηση.

Μυαλό παιδιού 6 ετών.


Φως φανάρι, το σασί είχε πάρει πολύ και δεν άντεχε καλιμπράρισμα.

Για ζουρλομανδύα κανονικά και χαπάκωμα με τις χούφτες !




Όμως, έτσι είναι όλοι οι συριζαίοι.


Δεν τους φαίνεται περίεργο να εκπροσωπούνται από τους σαλταρισμένους, καθότι είναι ΟΛΟΙ σαλταρισμένοι !!!




Όπως, επί τηλε Παρατράγουδων, ο Βας Βας ο Παρασκεβάς και ο "τραγουδιστής" με την τσιριχτή φωνή δεν εύρισκαν τίποτε το αλλόκοτο στο .... Κατέλη.





Τραγουδιστής κι ο ένας, τραγουδιστής κι ο άλλος! Πώς περιμένεις να διαπιστώσει ο Τσίπρας ότι κάτι δεν πάει καλά με την ηχητική του εγκατάσταση Αυλωνίτου,

τον εστετ μπαρουφολόγο πούστη των Εξαρχείων Κυρίτση,

την σαλταρισμενη τουρκοπούλα Σια,τον Πανίβλακα Μπομπο Φιλη και τα υπολοιπα Ουφο στο σύμπαν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ;


Με ποια κριτήρια;



Αν το φαινόμενο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ το δούμε στις πραγματικές του ιστορικές διαστάσεις, ως καθαρά ψυχιατρικού ενδιαφέροντος, και μάλιστα βαρειάς κλινικής μορφής τυπου Προέδρου Καμαράντ Ζωής ,

τα πράγματα θα απλοποιηθούν, τουλάχιστον ως προς την αποτύπωσή τους.




Θα μου πειτε και πώς θα φύγουν οι τσογλανοπαρέες των φρενοβλαβών ,εξαρχείων και πανεπιστημιουπόλεων ; Δεν ξέρω, ζόρια.



Δεν ξεκολλάν από την καρέκλα, απο την Ελλάδα και τον επισης σαλταρισμένο μέσο ελληνα, ούτε με χειρουργείο.

Και ποιος να ερθει ,ο Κoυλης;

Ανώνυμος είπε...

Τζιόπας με Εθνοφρένεια

https://www.youtube.com/watch?v=GzEQVL2yC-Q


διάταξη του Στρασβούργου που ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία και βάζει τέλος στην ελεύθερη σκέψη και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Η υποκρισία του πολιτικού συστήματος

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπάγος ήταν πρόδηλα μασόνος, για αυτό αν και ντενεκές αναρριχήθηκε στην ιεραρχία του στρατεύματος... Δεν γνωρίζω κάποιον άλλον που να μην φοίτησε στην Σχολή Ευελπίδων λόγω προχωρημένης ηλικίας και να έγινε στρατάρχης!

Τώρα γιατί δεν τον περιλαμβάνει η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος στα κατάστιχά της, ποιός ξέρει; Ίσως γιατί ήταν σε Στοά του εξωτερικού...

Ανώνυμος είπε...

Τα καλυτερα αργουν να αναρτηθουν.
Που το βρηκατε αυτο παλι; Στραταρχης απο μη παραγωγικος!!!
Ρε φιλε αυτα πρεπει να γραφονται πρωτα!!!
Μουνακια κωλομασονοι