2/4/18

Να παραιτηθεί αμέσως ο γελοίος Τόσκας. Προστατευόμενοι του ΤΟΣΚΑ και του ΣΥΡΙΖΑ ληστές, επιειδή εδώ στου ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Τέξας, εισέβαλαν στο σπίτι επιχειρηματία στην Κηφισιά λίγο μετά τις 5:30 τα ξημερώματα και τον πυροβόλησαν γιατί προέβαλε αντίσταση.

Σύμφωνα με την πρώτη κατάθεση της συζύγου του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη οι ληστές εισέβαλαν στο υπνοδωμάτιο τους λίγο μετά τις 5:30 τα ξημερώματα.

Όταν άνοιξε τα μάτια της είδε μέσα στο υπνοδωμάτιο να βρίσκονται δύο κουκουλοφόροι.
Ο 52χρονος επιχειρηματίας, σύζυγος της αντέδρασε και ήρθε στα χέρια με έναν από τους δύο δράστες.

Ο ένας από τους ληστές χτύπησε το σύζυγό της στο κεφάλι, με ένα σιδερένιο αντικείμενο, αλλά εκείνος συνέχισε να παλεύει με τον ληστή. Τότε είδε τον δεύτερο κουκουλοφόρο, που κρατούσε το πιστόλι,
να σημαδεύει και να πυροβολεί τον σύζυγό της στην πλάτη.

Δεν είναι βέβαιο εάν η σύζυγος θα οδηγηθεί στην εισαγγελία

ως συνεργώς στην επικίνδυνη αντίσταση που προ΄’εβαλκε ο σύζυγος της που... «εξανάγκασε» τα «παιδιά», να τον πυροβολήσουν.

Στου ΣΥΡΙΖΑ και στου προστάτη των ληστών ΤΟΣΚΑ δύο άτομα με κουκούλες εισέβαλαν σε σπίτι 84χρονης στη Σαλαμίνα επί της οδού Αγίου Φανουρίου και αφού την ξυλοκόπησαν της άρπαξαν τη σύνταξη και τα χρυσαφικά και εξαφανίστηκαν.

Η 84χρονη δήλωσε ότι ευτυχώς τα παιδιά δεν έπαθαν τίποτα, γιατί θα την είχε συλλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τα περιστατικά αυτά λίγα 24ωρα μετά την άγρια επίθεση στον απόστρατο ναύαρχο του λιμενικού στη Γλυφάδα αποτυπώνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την ανικανότητα και την ακαταλληλότατα των φαφλατάδων του ΣΥΡΙΖΑ και την γελοιότητα του Υπουργού προστασίας ληστών διαρρηκτών και λωποδυτών.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Τόσκα του Πουτσίνι...

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί 50άρηδες φεύγουν από τη ζωή με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο και αυτή είναι η τελευταία γενιά που ανατράφηκε με εθνικά ιδεώδη...

panos είπε...

Τί κάνει ὁ Τόσκας ὅλη μέρα; Παίζει sudoku; Μὲ τί ἀσχολεῖται; Πῶς σκοτώνει τὴν ὥρα του; Ἀνύπαρκτος, ἄχρηστος

Ανώνυμος είπε...

Τόσκα, Τόσκα, Τόσκα, Τόσκα, Τόσκα...

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ισχύει αυτό που κυκλοφορεί σαν φήμη, ότι δηλαδή ο Τόσκας είναι Αρβανίτης;

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...