9/4/18

Στο Τσακ γλυτώσαμε τον Παγκόσμιο Πόλεμο

                       Ισραηλινά F-15


Λίγες ώρες μετά την επίθεση της Cia και των «Δημοκρατικών» Ισλαμιστών με χημικά στην Ανατολική Γούτα και το θέατρο της «τηλεοπτικής κατακραυγής» του Κράτους Δικαίου, το φερέφωνο «Ντόναλντ» καταδίκασε με έντονο τρόπο την επίθεση, των δικών του και υποσχέθηκε ότι «οι υπεύθυνοι πληρώσουν μεγάλο τίμημα».

Ο  Βλαδίμηρος  κάλεσε τα μέλη του ρωσικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και αποφάσισαν ότι , «η Ρωσία θα απαντήσει σε περίπτωση αμερικανικής επίθεσης στη Συρία».
Ο Πασχαλινός πόλεμος ήταν ενόψει.

Ωστόσο, μεταξύ 03: 25 π.μ. και 03: 53 σήμερα το πρωί,  δύο αεροσκάφη F-15 της φιλάνθρωπης» και «δημοκρατικής» Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ προσέβαλαν εκ μέρους του κράτους Δικαίου, με οκτώ κατευθυνόμενα βλήματα την αεροπορική βάση Τα-4 της Συρίας στη Χομς.

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι τα Ισραηλινά F-15, δεν παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Συρίας και εξαπέλυσαν τους πυραύλους τους «από τον εναέριο χώρο του Λιβάνου» .

Σύμφωνα με τους Ρώσους, «η συριακή αεράμυνα κατέστρεψε πέντε κατευθυνόμενα βλήματα. Τρεις πύραυλοι κατέληξαν στο δυτικό τμήμα του αεροδρομίου». Κανένας Ρώσος Σύμβουλος από τους ευρσκόμενους στην βάση Τ-4 δεν είναι μεταξύ των απωλειών».

Ο αραβικός τηλεοπτικός σταθμός «Αλ Αραμπίγια» μετέδωσε ότι οτι σκοτώθηκαν τουλάχιστον 14 στρατιωτικοί συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων ιρανών συμβούλων.

ΥΓ. Στις 9 Απριλίου 1948, «φιλάνθρωποι Εβραίοι» από τις Πολιτοφυλακές Ιργκούν και Λεχί, επιτέθηκαν στο χωριό Ντέιρ Γιασίν και σκότωσαν 254 παλαιστίνιους χωρικούς.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που ειναι καραμπινατα καταφανεστατο ακομα και στο πιο ηλιθιο φυτο της ΚΝΕ, η εβραιουργια δεν μπορει να κρυφτει αλλο πισω απ' τα φουστανια των αμερικανων.

Εχουν παραμυθιασει τουλαχιστον εδω και μια 100ετια τους γκογιμ, με τον μυθο του τσοπανη, με τον λυκο και το μαντρι του.

Και ο καιρος εχει ωριμασει για να μπει ο πραγματικος λυκος στο εβραιομαντρι.
Και τοτε να δεις κραυγες βοηθειας, τρεχαλα, κλαμα και ολοκαυτωμα.

Και το χειροτερο ειναι οτι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΥΔΕΙΣ να τρεξει να τους γλυτωσει.
Ειναι εκεινο βλεπεις το ανεξητιλο...."Το αιμα Αυτου σε μας και στα παιδια μας".....



ΠΣκΦ

Ανώνυμος είπε...

ακομα δεν ειναι τιποτα σιγουρο,ολα κρεμονται σε μια κλωστη...

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Χατζάρα, ο φίλος σου ο Βλαδίμηρος απείλησε ότι άμα επιτεθούν οι Αμερικανοί στη Συρία θα απαντήσει αντίστοιχα. Όταν όμως επιτίθενται οι Ισραηλινοί, δεν βλέπω καμμιά αντίδραση από μέρους του... Ρε μπας και είναι καρα-στημένο το παιχνίδι;

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...