14/4/18

Το πήρε το Ποτάμι. Υπήρξε συμφωνία Τραμπ-Πούτιν στο Παρασκήνιο για τη Συρία

Τέλος καλό, όλα Καλά! Οι Αμερικανοί έριξαν 100 πυραύλους «για την τηλεόραση», αλλά δεν πλησίασαν το Κέντρο της Δαμασκού, της Κυβερνητικά Κτίρια και το Προεδρικό Μέγαρο. Ο Ασαντ είναι ζωντανός και συνεχίζει.

Οι Ρώσοι δεν απάντησαν και δεν χτύπησαν τα αμερικανικά πλοία που έριχναν τους Τόμαχοκ, και τα αεροπλάνα Γάλλων και Άγγλων. Η Ρωσική αεράμυνα στο Λιμάνι της Ταρτούς και στην αεροπορική βάση στο αεροδρόμιο Χμεϊμίν της Συρίας ήταν σε ετοιμότητα αλλά δεν ενεργοποιήθηκε.

Η συριακή αεράμυνα που διαθέτει σοβιετικά αντιαεροπορικά και αντιπυραυλικά συστήματα S-125 και S-200 και συστήματα Βούκ και «Κβαντάρ», «αντιμετώπισε την επίθεση με πολύ καλά αποτελέσματα». Από τους 103 πυραύλους Κρούζ που εκτοξεύθηκαν, αναχαιτίστηκαν οι 71. Στην αεροπορική βάση Ντουμαίρ καταστράφηκαν και οι 12 πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν εναντίον της. Αναχαιτίστηκαν και οι πύραυλοι που στόχευαν τη Χομς.

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι οι περισσότεροι πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν καταρρίφθηκαν από την αεράμυνα της Συρίας, και δεν παρενέβη η Αεράμυνα της Ρωσίας διότι,  «κανένας από τους πυραύλους Κρουζ που εξαπολύθηκαν από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους δεν εισήλθε στην ζώνη ευθύνη της Ρωσικής αεράμυνας, στην Ταρτούς και την Χμεϊμίν».

Οι Σύριοι έχουν ανακοινώσει ότι χτυπήθηκε το στρατόπεδο της 105ης Ταξιαρχίας και το «κέντρο ερευνών» στη συνοικία Μπαρζέχ, στη βορειοανατολική Δαμασκό.

Το Συριακό Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε ότι από την πυραυλική επίθεση έχουν αναφερθεί τρείς άμαχοι τραυματίες. Το Συριακό Πρακτορείο ειδήσεων, ανέφερε 6 τραυματίες στη Χομς.
Το Υπουργείο πληροφοριών της Συρίας κάλεσε τους πολίτες «να μην εμπιστεύονται οποιοδήποτε αναφορές των μέσων ενημέρωσης, που σκόπιμα διογκώνουν τους στόχους που επλήγησαν και τις συνέπειες της επίθεσης ».
Η συριακή ραδιοτηλεόραση μετέδωσε διάψευση για τους εννέα στόχους που επλήγησαν σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των δυτικών. 

Σε συνδυασμό με την Συμμαχική επίθεση των «καλών ανθρώπων», οι «καλοί και δημοκρατικοί άνθρωποι» του Ισλαμικού κράτους εξαπέλυσαν επίθεση κατά των θέσεων του Στρατού της Συρίας στη Νότια Δαμασκό.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Θέλω να είμαι ωραίο δείγμα Αλβανου. Να σκοπός μιας ζωής"!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ... ΑΝΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑΧΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...!!!
ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ...!!!

Ανώνυμος είπε...

και γαμω την καλοσυνη μου

Μελας