5/4/18

Επιχείρηση του Κόκκινου Κράτους Δικαίου του ΣΥΡΙΖΑ κατά της εφημερίδας «Μακελειό». Ο Τόσκας που δεν πιάνει τους Αλβανούς δολοφόνους συνέλαβε τους δημοσιογράφους

Ένας τσαμπουκάς και σωματώδης νεαρός δικαστικός επιμελητής, εισέβαλε στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας της οδού Δοϊράνης 45, στην Καλλιθέα, που είναι κατά νόμο οικιακό άσυλο , και αναζητούσε τον Στέφανο Χίο, για να του επιδώσει αγωγή αλλοδαπής υπουργού της Κοινοπραξίας.
Ο νεαρός σωματώδης άντρας ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και προέβη σε απειλές και βιαιοπραγίες. Ο Στέφανος Χίος αναχώρησε από την εφημερίδα με ταξί .

Ο σωματώδης άντρας που είπε ότι είναι δικαστικός επιμελητής αμέσως μετά την είσοδο του κάλεσε την αστυνομία του Τόσκα και έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, άνδρες της ΔΙΑΣ, η κρατική ασφάλεια και άλλοι ΕΛΑΣίτες και απέκλεισαν τον χώρο και τα γραφεία της εφημερίδας διακόπτοντας την εργασία των δημοσιογράφων και την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας. Μέχρι και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κουβάλησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ΕΛΑΣίτες ανέκριναν τους δημοσιογράφους της εφημερίδας Μακελειό και «ερεύνησαν» τους χώρους. Το Κράτος Δικαίου του ΣΥΡΙΖΑ και ο Κόκκινος Μπάτσος Χριστόπουλος δεν επέτρεψαν την είσοδο των συνηγόρων της εφημερίδας ώστε να διασφαλιστούν τα νόμιμα συμφέροντα τόσο των εργαζομένων όσο και της εκδότριας εταιρίας, αλλά και της Προέδρου της ΕΣΗΕΑ κ. Αντωνιάδου, που δεν της επέτρεψαν να έρθει σε επαφή με τους εργαζομένους, πριν ολοκληρωθούν οι καταθέσεις

Οι ΕΛΑΣίτες διαρρέουν ότι σύμφωνα με τον φερόμενο δικαστικού επιμελητή κάποιος, πυροβόλησε στον αέρα για να τον εκφοβίσει. Το Κόκκινο Κράτους Δικαίου και ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΟΠΛΑΤΖΗΣ, αναζητούν τον Χίο στα πλαίσια του αυτόφωρου

.Ο Στέφανος Χίος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση. «Τι έγινε ρε παιδιά; Πάλι με ψάχνουν τα μπατσάκια του Τόσκα κατά εκατοντάδες την ώρα που οφείλουν να αναζητούν τους εγκληματίες που έστειλαν τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη που χαροπαλεύει; Ντροπή σας! Θα σας κρίνει ο Θεός κ ο λαός! Τμήμα ανθρωποκτονιών, Προστασία πολιτεύματος, Ασφάλεια , Δίας όλοι μαζί σε πολιορκία στην εφημερίδα μας για να μην βγει η αυριανή έκδοση. Θα λογαριαστούμε με όλους»!

Από την έκταση της κινητοποίησης της "ΟΠΛΑ" φαίνεται ότι πρόκειται για Καραμπινάτη Προβοκάτσια . Το  φασισταριό των Συριζανέλ βρίσκεται σε πανικό! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παντως ο τοσκας οταν ανοιξει παλι η μακρονησος θα ειναι στο πρωτο τουριστικο γκρουπ για αναχωρηση

με ξηρα τροφη μετρημενη και σιτιση καθε δυο μερες

να στρωσει επιδερμιδα και σιλουετα ο ακαπνος "στρατηγος" των μοντ μπλανκ και των κομματικων υπονομων

Ανώνυμος είπε...

Λαθος.
Δεν θα υπαρξει Μακρονησος αυτη τη φορα.
Μονο κρεμαλες για να καθαρισει ο τοπος μια και καλη.
Οχι τα ιδια λαθη του Παπαδοπουλου.