15/4/18

Να παίρνουμε παράδειγμα

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ . Το Σερβικό πατριωτικό κίνημα «Zavetnici», οργάνωσε σήμερα μια μεγάλη συγκέντρωση έξω από τη συριακή πρεσβεία στο Βελιγράδι για την υποστήριξη της Συρίας , της πολιτειακής της ηγεσίας και του λαού της Συρίας, απέναντι στον παράνομο και εγκληματικό βομβαρδισμό της χώρας από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία. Στο Βελιγράδι οι Πατριώτες έκαναν το καθήκον τους. Εδώ εμείς αφήνουμε τα Κομούνια να κάνουν παιχνίδι.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα αυτή είναι η πραγματικότητα κ. Χατζάρα. Μόνο το ΚΚΕ αντέδρασε με πορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία. Ποιό άλλο κόμμα δηλαδή μπορεί να τα βάλει με τους Αμερικανούς; Η Χρυσή Αυγή ίσως, αλλά κι αυτοί μετά την πόρτα που φάγανε από τον Πούτιν, στους Αμερικανούς προσβλέπουν...

Πέτρος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Πουστρόν: Εγώ έπεισα τον Τραμπ να μην αποσύρει τα στρατεύματα από τη Συρία

http://www.in.gr/2018/04/15/world/makron-ego-epeisa-ton-tramp-na-min-aposyrei-ta-strateymata-apo-ti-syria/

Ο Τραμπ αδειάζει τον Μακρόν για «την παραμονή στη Συρία»

Ο γάλλος πρόεδρος έσπευσε να δηλώσει πως έπεισε τον αμερικανό πρόεδρο να διατηρήσουν οι ΗΠΑ τις δυνάμεις τους στη Συρία, και ο Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε να τον διαψεύσει, επαναλαμβάνοντας πως θέλει «να φύγουν το συντομότερο δυνατόν».

http://www.in.gr/2018/04/16/world/o-tramp-adeiazei-ton-makron-gia-tin-paramoni-sti-syria/

Ανώνυμος είπε...

Πλήρες μέλος της ΕΕ; Ουάου, τώρα σωθήκαμε...

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι, σε αυτά τα άναρχο κομμούνια είναι πρώτοι, δε τους βλέπω όμως να κάνουν διαδηλώσεις για τα δύο παιδιά που είναι αιχμάλωτοι στην Αδριανούπολη; Το ΚΚΕ τον ενδιαφέρει μόνο τι γίνεται εκτός Ελλάδος, μια ζωή υποκρισία!

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά τα κομμούνια έπρεπε να πάνε να διαμαρτυρηθούν στην πατρική τους πρεσβεία, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.......

Ανώνυμος είπε...

Ποιά είναι η πατρική τους πρεσβεία δηλαδή;

soulis είπε...

Τι ανοησιες διαβαζω στα σχολια...
Στην Ελλαδα ζουμε ρε παιδια την τελευταια κομμουνιστοκρατουμενη χωρα του κοσμου.
Εσεις που ζειτε ;
Η ΧΑ εχει δαιμονοποιηθει απο το κομμουνιστικο κατεστημενο και ως εκ τουτου δεν μπορει πια να μαζεψει κοσμο.
Θα ψηφιστει μεν απο πολλους ελπιζω πισω απο το παραβαν αλλα δημοσια εκτος απο καποια πιστα μελη του κομματος κανεις δεν θα πηγαινε σε ενα καλεσμα γιατι θα στιγματιστει.
Ενω τα κομμουνια θα πανε θα σπασουν θα δειρουν και μετα θα πανε και για τσιπουρα και θα καμαρωνουν και ολοι οι Εισαγγελατοι και οι Χαρζηπουρδογλου θα τους παρουσιαζουν σαν αγωνιστες.
Ειπαμε ημαστε υπο κομμουνιστικο ζυγο

Ανώνυμος είπε...

Τα κομμούνια , διαμαρτύρονται διότι η "αμερική + Ευρώπη" , η νέα σοβιετική τους πατρίδα , δεν ισοπέδωσε ακόμα την Συρία που είναι Ελληνική και Χριστιανική!
Τα κουμούνια που θα έπρεπε εάν είχαν μια σταλιά φιλότιμο , όχι από κληρονομία διότι Ελληνες δεν είναι, να ζητάνε νυχθημερόν συγγνώμη για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει εναντίον της ανθρωπότητας έχουν το θράσος να εμφανίζονται στους δρόμους της Ελληνοχριστιανικης Ελλάδος μας και όχι μόνο αυτό, αλλά να εμπαίζουν ως ...εχθροί της Αμερικής του κεφαλαίου και των τραπεζιτών αφεντικών τους.

Πλησιάζει η ημέρα που θα μας απελευθερώσει και πάλι ο Αναστημένος Τριαδικός Θεός μας!
Αργεί αλλά δεν λησμονεί!
Ο εμπαιγμός έχει και τα όρια του και ο απάνθρωπος δολοφονικός παρανοϊκός κομμουνισμός και οι εκπρόσωποι του τα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ!!!
Μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς Χριστιανούς συνανθρώπους μας δολοφονημένους από τα βάρβαρα μισάνθρωπα αντίχριστα κομμουνιστικά κτήνη.
Όλο αυτό το αίμα ζητά δικαίωση...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...