29/4/18

Το ζήτημα με τον Ρουφιανογιάννη δεν είναι «ιστορικό» αλλά είναι βαθειά πολιτικό. Ο Ρουφιανογιάννης είναι η Ξενοκρατία. Κάποιοι ρουφιανοπατριώτες της Στοάς, εξυμνούν τον Εφιάλτη ως πρότυπο Έλληνα- Προδότη



Ο «άγιος» Ρουφιανογιάννης είναι ιδεολογικό δημιούργημα της Ιντέλιτζενς Σέρβις και της Στοάς για να στηρίξει το «λαϊκό» πατριωτισμό του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, που υπηρετούσε την Αυοκρατορία της Πουστιάς όπως ακριβώς και ο αγνός «πατριώτης» Ρουφιανογιάννης.
Και μετά ακολούθησε η ΕΔΑ. Να γιατί είναι ρουφιανοπατριώτες οι «Μακρυγιαννικοί» στην Χρυσή Αυγή. Ρουφιανογιάννης , σημαίνει, δολοφόνοι Καποδίστρια, Δον Πατσίφικο, Ρότσιλντ, Ξενοκρατία. Τοκογλυφία. Προδοσία.
Είναι το απόλυτο κακό!
Είναι ο Εφιάλτης του Νέου Ελληνισμού! 
Ποιοι λοιπόν εξυμνούν τον Νέο Εφιάλτη, που υπηρετούσε την πατρίδα του,  την Αγγλία, και την θρησκεία του, δηλαδή το Χρήμα. Δηλαδή, τον Σατανά, και την «Εβραιουργιά»; 

του Σπύρου Χατζάρα


Ο Αγγλοτσολιάς Ρουφιανογιάννης δεν είναι ούτε πρότυπο , ούτε υπόδειγμα καλού Έλληνος. Υπόδειγμα Κακού Έλληνος ήταν.

Ο αγράμματος συνωμότης και «εθνικός» τοκογλύφος Ρουφιανογιάννης ήταν ιδιοτελής , μασόνος, και συνεταίρος «Εβραιουργιάς». Υποκατάστημα του Αθηναϊκού δικτύου τοκογλύφων του Δον Πατσίφικο ήταν. Για αυτό πήρε και το μέρος του Εβραίου τοκογλύφου το 1847 στα «Παρκερικά».
Γύπας ήταν, κι από τους πιο αρπακτικούς.

Φιλοχρήματη προσωπικότητα που έφαγε από τις λίρες των αγγλικών δανείων. Ήρθε σε ρήξη μέχρι και με «συναγωνιστές» αγγλόφρονες για τη διανομή καταπατημένων οικοπέδων στην αθηναϊκή γη και κατά τη διάρκεια της Α’ Εθνικής Συνελεύσεως έμεινε στα πρακτικά η δήλωση του, «Αν είναι να μείνωμε ημείς νηστικοί, ας πάη στο διάβολο η ελευθερία».
Αυτός ηταν ο άγιος Ρουφιανογιάννης.Σήμερα θα ήταν επιδοτούμενος του Σόρος. Εβραιουργιά τότε, Εβραιουργιά και τώρα.
Τι είδους «Έλλην Εθνικιστής» είναι κανείς, όταν προσφέρει σπονδές στον Εφιάλτη Ρουφιανογιάννη; Και διαλαλεί: « Σαν σήμερα το 1864 πέρασε στην αιωνιότητα ο Στρατηγός Ιωάννης Μακρυγιάννης»; 
Και ο σκατόψυχος δεν ήταν ποτέ στρατηγός.
Τιμητικά τον έκανε η Στοά υποστράτηγο. Αλλά τιμητικά.
Μπράβος της Φατρίας της Ύδρας υπήρξε. 
Και μεγάλος τοκογλύφος υπήρξε.
Άλλο τι μεγάλο δεν έκανε, πέραν της συμμετοχής του στη «μεγάλη» συνομωσία των Άγγλων για τη δολοφονία του Εθνάρχη Καποδίστρια και την ανατροπή της Πατριωτικής του Κυβέρνησης.

Η ΕΔΑ, το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Εβανζελ Τούρκογλου, οι Αμπραμχαμίτες και η Στοά, συμφωνούν σε εθνοπατριωτικη ομοψυχία για τον «ψευτο-στρατηγό Μακρυγιάννη» που τον τιμούν και θαυμάζουν.
Σε αυτούς προστίθεται και η Χρυσή Αυγή, που επίσης τιμά τους ρουφιάνους της Στοάς του Λονδίνου Πολυζωίδη, και Ξάνθο.
Όπως έγραψε κ. Μιχαλολικάκος, «όποιοι δεν είναι 100% με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι 100% εναντίον της»!

Επομένως , συμπεραίνω ότι Χρυσή Αυγή αποτελείται και συγκροτείται μόνο από 100% υποστηρικτές του Ρουφιανογιάννη, της Αγγλοκρατίας, του Ρότσιλντ, της Τκογλυφίας, του Δον πατσίφικο, της Στοάς του Λονδίνου, του Πολυζωίδη, του Ξάνθου, και άλλων πρακτόρων. Και φυσικά, συμπορεύεται με τους συντρόφους Αμπραμχαμίτες, ΕΛΑΣίτες, και ΕΔΑίτες «Μακρυγιαννικούς».

Θα ακολουθήσει αναλυτική και διδακτική ανάρτηση για τον Ρουφιανογιάννη. Μη τη χάσετε!

ΥΓ. Επειδή στη Στοά η πολιτική «δεν μετράει», αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι Μασόνοι θα εμφανίζονται και στην Χρυσή Αυγή. Μασόνοι ήταν και ο Μεταξάς και ο Κατσιμήτρος. Αυτό είναι κατανοητό. Αλλά όταν επιβάλλεται η γραμμή της Στοάς , όπως στην περίπτωση του Ρουφιανογιάννη τότε έχουμε, «εισοδισμό», που συνιστά μείζων πολιτικό ζήτημα. Άλλο πατριώτες και άλλο Μασόνοι ρουφιανο- πατριώτες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το φυλλαδιακι για την εργατική Πρωτομαγιά το είδατε;