18/4/18

Να γιατί ζούμε σε μια πολύ επικίνδυνη περίοδο

Λένε, «αρχηγού παρόντος πάσα αρχή Παυσάτο». Αλλά, όταν ο αρχηγός είναι απασχολημένος οι ποντικοί χορεύουν.
Ο Πλανητάρχης ,βρίσκεται υπό συνεχή και αμφισβήτηση επίθεση από την Αθέατη παγκόσμια διακυβέρνηση, που έχει επιστρατεύσει, τις μυστικές υπηρεσίες της Αυτοκρατορίας της Πουστιάς εναντίον του.
Αυστραλία, Καναδάς, Νέα Ζηλανδία, και Λονδίνο, οι Σόρος η Ανοιχτή κοινωνία, και οι Ρουφιάνοι του παγκόσμιου χωριού, μαζί με το Εφ Μπί Άι και τη Σια, και τους σουνίτες τρομοκράτες, αποτελούν τον στρατό της Αθέατης παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Σε αυτή τη φάση η αυτοκρατορία τη Πουστιάς έχει τον πρώτο λόγο είναι εναντίον του Πούτιν και του Τράμπ .
Για αυτό και το Λονδίνο ηγείται της Ρωσοφοβίας.

Περίπου τα ανάλογο γινόταν το 1974, όταν το αόρατο κρα΄τος ηθεςλε να διώξει τον Νίξον. Τότε ο Πλανητάρχης ασχολιόταν με τον εαυτό του, και οι μυστικές υπηρεσίες της Αυτοκρατορίας της Πουστιάς με την Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Σουλτάνος Ταγίπ, η απαγωγή των δυο στον Έβρο, η «καθαρή έξοδος» και το «Μακεδονισμός», είναι αγγλικά χαρτιά και όχι απαραίτητα αμερικάνικα.

4 σχόλια:

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

η εβραικη συνωμοσια ειναι ο βρετανικος, [αμερικανικος] ιμπεριαλισμος.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ¨ΙΟΥΔΑΙΚΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ'...

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο σωστος, αλλα διαφωνω στα σημεια.
Δεν παραμενουν πια αθεατοι. Ησαν παλια.
Τωρα με το ιντερνετ τους γνωριζει ολος ο κοσμος* σαν καλπικη δεκαρα.
Απλα με τα εγκληματα τους μαζευουν σιγα-σιγα την μηνιν των Λαων που οσονουπω θα ξεσπασει πανω τους. Δεν θαναι μονο στην Γερμανια. Και οπου φυγει φυγει.
Ειναι και κεινο το ...."Το Αιμα αυτου σε μας και στα παιδια μας" που δε λεει να εξαφανιστει οσο κι αν προσπαθουν.

*Ολος ο δικαιος κοσμος και οχι κατι τηλερουφιανοι (ονειρευομενοι βουλευτιλικια) που καθε λιγο και λιγακι συγκρινοντας την χιλιοτρυπημενη αεραμυνα της γραικυλιας απ' τους τουρκαλαδες, μας παρουσιαζουν το τρομοκρατος του ισραηλ σαν παραδειγματικο ογκολιθο στρατηγικης και αμυνας, δολοφονοντας αοπλους και ανηλικους Παλαιστινιους, παραλειποντας βεβαια να μας πουν οι εν λογω ρουφιανοι, οτι η εβραϊλα ειναι η "αθεατη υπερκυβερνηση" για τους οποιους μιλαμε.


ΠΣκΦ

Ανώνυμος είπε...

Πέστα ρε Πατρίκιε, γιατί μέχρι και ο Κασιδιάρης καλά λόγια για το κράτος του Ισραήλ λέει! Τι διάολο, συνεννοημένοι είναι όλοι;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΑ πρός: Ανώνυμον Πέμ Απρ 19, 02:53:00 π.μ.


ΠΟΥ είδατε σχολιαστή με το όνομα Πατρίκιος ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;