24/4/18

Άλλο η ενημέρωση και άλλο το ρουφιανιλίκι

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή 20 Απριλίου όταν ο κυρ Φώτης Κουρέλης ανακοίνωσε ότι θα νοικιάσει γαλλικές φρεγάτες και ότι το συμφωνησαν ο Αλεξ Χαβαναγκίλα με τον Πουστρόν.
Την Κυριακή το βράδυ, επειδή παρακολουθώ τον εξω κόσμο, σας είπα ότι δεν υπάρχουν Φρεγάτες και ότι ο Χαναγκίλα δεν κατάλαβε τι του είπε ο Πουστρόν.

Δυό μέρες μετά, και αφού περίμεναν το ΚΥΣΕΑ, οι ρουφιανοπαπαγάλοι μας λένε ότι «επικρατεί Σύγχυση αναφορικά με την παραχώρηση, με leasing, δύο γαλλικών φρεγατών στην Ελλάδα,καθώς οι σχετικές πληροφορίες που έρχονται στο φως είναι αντικρουόμενες».

ΥΓ. Ρε , άει στο διάολο, Ρουφιανοπαπαγάλοι!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλικαιρακι έρχεται....δε νοικιάζουν καλύτερα δυό κρουαζερόπλοια να κανουνε καμιά
κρουαζιέρα οί μετανάστες....

soulis είπε...

Ετσι ειναι Σπυρο.
Εισαι ο μονος που το εγραψε.
Κι εγω που παρακολουθω τι γραφουν στον φιλικο και εχθρικο τυπο σαιτ μπλογκ κλπ κανεις δεν ειχε παρει ειδηση .
Αφου καποια στιγμη ειπα να γραψω σχολιο αν εισαι σιγουρος και που το ειδες κλπ γιατι δεν εβρισκα καμμια αναφορα για τις δηλωσεις της γαλλιδας υπουργου.
Δυστυχως ομως εσυ εχεις ενα απλο μπλογκ ενω αλλοι ειναι γενικοι διευθυντες "μεγαλων" καναλιων και αποβλακωνουν δεκαετιες τωρα τον κοσμο που γι αυτο δεν ξερει που βρισκεται και που πατα και που πηγαινει.
Αναφερομαι ειδικα σε αυτο το σκουπιδι τον στραταρχη Βερυκιο που βγηκε και χθες εκει στο καναλι του σαπιοκοιλια στο δελτιο του στραβοποδη Σροιτερ που μας κανει τον ωραιο και ελεγε με αυτο το γελοιο υφος και γλωσσα του σωματος οτι ερχονται οι φρεγατες και θα κλειδωσουν το Αιγαιο ,και εχουν και τους Σκαλπ που θα βυθισουν ολα τα τουρκικα πλοια και κατι απιστευτες παπαριες.
Οτι ακριβως θελει να ακουσει ο μεσος μαλακας για να εφησυχασει και να παει χαλαρος για τσιπουρα και σιγουρος οτι ο Καμμενος και ο Αποστολακης με τις φρεγατες θα μας σωσουν απο τους τουρκους.
Απο κοντα και ο Εισαγγελατος του Σαββιδη στον ιδιο ρολο.
Μεγιστο το εγκλημα που διαπρατουν ολοι αυτοι με το να αποκοιμιζουν τον κοσμο ωστε να μην ανησυχει.
Ηταν τρομερο το φιασκο που επαθαν με τις φρεγατες αλλα δεν καταλαβαινουν τιποτααυτα τα υποκειμενα .
Θα συνεχισουν στο ιδιο μοτιβο.

Ανώνυμος είπε...

https://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2018/04/blog-post_991.html

Ανώνυμος είπε...

Σούλη είσαι πολύ εύστοχος στην απονομή επιθέτων: στρατάρχης ο Βερύκιος, σαπιοκοιλιάς ο Κοντομηνάς, στραβοπόδης ο Σρόιτερ... Πως να πάει μπροστά ο Alpha με τόσα σωματικά μειονεκτήματα;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια ο ....στραταρχις Βερυκιος, ειναι αυτος που ηθελε καποτε να γαμησει τον πουστη με τα βυζια απο την Κρητη;


Ανώνυμος είπε...

Gazzetta . Gr οι αθλητικογράφοι είναι πιο συριζαιοι και από τους ιδιους τους βουλευτές. Είναι ακοπα απατριδες και Μπαρτσελονιστας,! Μουσατοι θυματακια της εποχής τους, που τρωνε μπαλα και θέαμα αντί για κουρκούτι, . Το δημοσίευμα είναι για τους οπαδούς του Πανιωνίου .' εκτός ομάδας ο Γιατζόγλου λόγω Χ.Α. δηλώσεων του. Θα περάσω τον σύνδεσμο πιο κάτω.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...