6/8/18

6 Αυγούστου 1945. Όταν το Κράτος Δικαίου εξόντωσε 200.000 ανθρώπους σε ένα λεπτό

Πριν 73 χρόνια στις 8:15 π.μ. στη Χιροσίμα,
εξεράγη 600 μέτρα πάνω από το έδαφος,
 η ατομική βόμβα που έριξε η «Ίνολα Γκέυ».Το 70% της πόλεως ισοπεδώθηκε. Από την έκρηξη πέθαναν ακαριαία 100.000. Κατά τους επόμενους μήνες, περί τους 60.000 απεβίωσαν στα νοσοκομεία από τα τραύματα, τα εγκαύματα  ή τις επιπλοκές από την έκθεση σε ραδιενέργεια. Τα επόμενα χρόνια χιλιάδες πέθαναν από λευχαιμία, λέμφωμα, καρκίνους του πνεύμονα, κλπ.
 Η Χιροσίμα, ήταν μια πόλη 300.000 κατοίκων, στο δυτικό Χονσού. 

Η βόμβα είχε «ουράνιο- 235», και οι παιδόφιλοι κατασκευαστές την είχαν ονομάσει «αγοράκι». («Little Boy»). 

Οι ΑΘΕΑΤΟΙ εγκληματίες και το "φιλάνθρωπο" Κράτος Δικαίου, με τις «Αξίες» και τα «ιδανικά» του Ελευθέρου Κόσμου, τιμώρησαν και εξόντωσαν, 150.000 ανθρώπους για τις αποφάσεις της κυβέρνησης τους και επειδή
 δεν πίστευαν στο αμερικανικό όνειρο. 

Χρονικά, η σκυταλοδρομία ξεκίνησε στις 16 Ιουλίου 1945, στην έρημο τού Νέου Μεξικού, όταν οι ΑΘΕΑΤΟΙ  έκαναν την πρώτη επιτυχημένη δοκιμή, της ατομικής τους βόμβας, που είχε παράγει το «Σχέδιο Μανχάταν», υπό τον (Αμερικανο)εβραίο φυσικό Ρόμπερτ Οπενχάιμερ.

 Στις 17 Ιουλίου του 1945, ο Χάρι Τρούμαν, o Ουίνστον Τσόρτσιλ και o Τζόζεφ Στάλιν, συγκεντρώθηκαν στο Πότσνταμ, για να αποφασίσουν το μέλλον της Γερμανίας. Τον Τσόρτσιλ συνόδευε και ο «εργατικός» Κλέμεντ Άτλι, που περίμενε τα αποτελέσματα των εκλογών, στις 25 Ιουλίου. (Οι κάλπες έβγαλαν νικητή το Ατλι). 

Στις 26 Ιουλίου 1945, ο πρόεδρος τών Η.Π.Α., Χάρι Τρούμαν και οι σύμμαχοί του, έδωσαν τελεσίγραφο στην Ιαπωνία με το οποίο απαιτούσαν άνευ όρων παράδοση και απειλούσαν τους Ιάπωνες με ολοκληρωτική καταστροφή.
Ο Τρούμαν διέταξε τον βομβαρδισμό των τριών επιλεγμένων στόχων, (Χιροσίμα, Κοκούρα και Ναγκασάκι) αλλά ο Σμήναρχος, Πόλ Τίμπετς, ο διοικητής της 509ης σμηναρχίας βομβαρδιστικών, ζήτησε έγγραφη εντολή, που υπογράφηκε από τον Τρούμαν, τον υπουργό Εξωτερικών Τζορτζ Μάρσαλ και τον υπουργό Στρατιωτικών Χένρι Στίμσον. 

Το B-29 με τον κωδικό αναγνώρισης «Βίκτωρ 82», που το βάφτισε Ινόλα Γκέι ο Πόλ Τίμπετς σ , απογειώθηκε στις 6 Αυγούστου 1945 από αεροδρόμιο «North Field», των Μαριάννων, στον Ειρηνικό. 

Ήταν μια πολιτική και επικοινωνιακή κίνηση των ΑΘΕΑΤΩΝ ,στους οποίους 
ο Ομπάμια απέδωσε το ψευδώνυμο, «το απόλυτο κακό»,και όχι μια στρατιωτική αποστολή. Το «απόλυτο κακό» έκανε ένα έγκλημα πολέμου επιδεικνύοντας «βαρβαρότητα ακραίας μορφής» για να φοβίσει. Τρεις ημέρες μετά τη Χιροσίμα, μια δεύτερη ατομική βόμβα έπληξε το Ναγκασάκι.

 Στις 15 Αυγούστου η Ιαπωνία συνθηκολόγησε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...