1/8/18

Έρχεται (επιτέλους) η εποχή Τραμπ και στα Βαλκάνια

Ο Ρουμάνος σοσιαλ-ληστής που είναι γάτα με πέταλα έστειλε την Ντάντσιλα στην Ιερουσαλήμ μαζί με την κόρη του Ντόναλντ. Και κέρδισε την αποπομπή της Λάουρας , (του «Κράτους Δικαίου»), που είχε Μπάρμπα στην Κορώνη. 

Μετά το Ελσίνκι, το «Κράτος Δικαίου», είπε, ότι για να λυθεί το ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου, πρέπει να πάρουν κάτι και οι Σέρβοι, και έκαναν ξανά έπαρση της σερβικής σημαίας , εκατό χρόνια μετά, αλλά στο Καπιτώλιο, και ο ουρανός έπεσε στο κεφάλι των αγαπημένων λαθρέμπορων των ιουδαίων Κομμουνιστών της Νέας Υόρκης. 

Στη συνέχεια ο Μπάνον κάλεσε τη Ζέλικα στο σπίτι του στην Ουάσιγκτον.

Ύστερα, το Συνταγματικό Δικαστήριο της Βουλγαρίας, ( βλ.http://ta-mavra-nea.blogspot.com/2018/07/blog-post_68.html), έκρινε, ότι η σύμβαση της Πουστιάς της Κωνσταντινούπολης του Συμβουλίου της Ευρώπης, είναι αντισυνταγματική.

 Είναι η σύμβαση που κύρωσαν ο Πουστραλέκσυ Μακεντόνσκυ και ο Κυανοπόγων. 

Και χθες,  το Στέητ Ντηπάρτμεντ εγκατέλειψε τον χασισέμπορο που αγαπάει ο Σόρος. Η Αλβανία δεν είναι τόπος για επενδύσεις, ανακοίνωσε το Κράτος Δικαίου. (http://ta-mavra-nea.blogspot.com/2018/08/blog-post_1.html).

 Η αλλαγή έρχεται ,και ο γέρων Σόρος έριξε λευκή πετσέτα. Είπε στους Νιου Γιορκ Τάιμς ότι είναι απογοητευμένος από τον Ομπάμα και οτι δεν θέλει να έχει σχεσεις με την άκρα αριστερά, (ΑΝΤΙ_ΦΑ) που την χρηματοδοτεί στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. 

Επιμύθιον ; 

Έρχεται (επιτέλους) η εποχή Τραμπ και στα Βαλκάνια, κα θα φέρει μια νέα βάρδια και στην Αθήνα, που δεν πιστεύει στις «Αξίες» του νέου πατριωτισμού αλλά του παλιού καλού, του  κλασσικού.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ερχεται η εποχη Τραμπ αλλα ο γιος του Σόρος συναντιεται επισημα με τον Σερβο ΠΘ και του εκφραζει τις ευχαριστιες του...

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...