10/8/18

Απαλλακτικό «βούλευμα» Σκουρλέτη : «Οι ευθύνες για την τραγωδία είναι συλλογικές»

Η Κομματοκρατία είναι αθώα. Οι ευθύνες είναι «συλλογικές» και επομένως δεν προσωποποιούνται. Τα «Κόκκινα καθίκια» δεν ευθύνονται προσωπικά. Φταίει το σύστημα, και τα αυθαίρετα.
 Και το έγκλημα είναι και «τραγωδία» οι δολοφόνοι κλαίνε και αυτοί στα «αποκαΐδια». 
Για αυτό, η αριστερή Κοινοπραξία Τσιπρέσκου άλλαξε το «σύστημα» και μετονόμασε τη Γενική Γραμματεία Απροστάτευτου Πολίτη σε Εθνική Υπηρεσία «Εμπρηστών». Δημοσίευσαν και στη Συριζοφυλλάδα του Ιβάν, το «αναλυτικό ενημερωτικό σημείωμα που συνέταξε η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας (ΑΔΠΠ) της Περιφέρειας Αττικής», για να δείξουν ότι «έκαναν ότι μπορούσαν». 
Αυτό που λείπει , είναι ο ονομαστικός κατάλογος όλου του προσωπικού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και τής Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής για να μάθουμε πόσους και ποιους χαραμοφάηδες πληρώνει το «σπάταλο κράτος», για να είναι σίγουρο ότι θα καούν τόσα σπίτι και θα σκοτωθούν 93 άνθρωποι. 
Επιτέλους, οι χαραμοφάηδες, αργόμισθοι, τα κομματόσκυλα που τρώνε χαράμι τα λεφτά του έλληνα φορολογούμενου πρέπει να αποκτήσουν ονοματεπώνυμο. 
Και οι συνδικαλιστές τους επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: