8/8/18

Οι Εθνοπροδότες δεν είναι πατριώτες. Το Ευαγγέλιο του καλού Πατριώτη εξηγεί ΤΙ ΕΣΤΙΝ ΑΛΗΘΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ

Οι εθνοπροδότες Μαυροκορδάτος, Πολυζωίδης, Κουντουριώτης, Ορλάντο, Βούλγαρης , Κριεζής Μπουδούρης, Μιαούλης ζητωκραύγαζαν το 1831 , «ζήτω η πατρίς», «ζήτω το Έθνος» , και «ζήτωσαν
 οι ειλικρινείς φίλοι και προστάται του Έθνους». Οι Αγγλοι. 
Ακριβώς τα ιδια φώναζε και ο εθνοπροδότης Βελουχιώτης. 

Ο προδότης Πολυζωίδης στις 29Ιουλίου/10 Αυγούστου 1931 στο όργανο της Αγγλικης πολιτικής τον «Απόλλωνα» που βγήκε με εντολή του Γουέλιγκτον έγραφε: 
«Το έθνος», δηλαδή οι λωποδύτες, οι Κωλοέλληνες πράκτορες των Άγγλων που έφαγαν τα δάνεια της Αγγλίας , «έως τώρα μετεχειρίσθη νόμιμα και ειρηνικά μέσα είς εκφρασιν των χρειών του», και έλεγε ότι «προταίτιος» της ένοπλης εξέγερσης ήταν ο Καποδίστριας «ό νύν κατά δυστυχίαν έπι κεφαλής τών πραγμάτων ευρισκόμενος, όστις ανένδοτος είς τάς προτάσεις τού έθνους, αποφασίζει νά θυσιάσει τό πάν είς τό είδωλον τής φιλαρχίας του».

 Ο Καποδίστριας δεν άκουγε το Λονδίνο που ηταν το Εθνος και δεν ηθελε τον βασιλιά που του εφερναν οι Αγγλοι και δεν ηθελε τα σύνορα των Αγγλών που το «Εθνος των δανειοληπτών» είχε αποδεχθεί. Και οι λωποδύτες κατηγορούσαν τον καποδίστρια ότι «με τήν χρήσιν μισθωτών βραχιόνων στηρίζει τον δεσποτισμό του», ενώ εκείνοι ακριβώς χρησιμοποιούσαν τα κλεμμένα που είχαν βάλει στην άκρη για να τον ρίξουν.
 Και τόνιζε ο προδότης Πολυζωίδης που τον τιμά η Χρυσή Αυγή μαζί με τη Στοά.
«Οι Έλληνες ήνοιξαν τα ομματά των δεν γίνονται όργανα των σκοπών ενός άτομου, το όποιον δεν έσυμμετείχε ποτε τής τύχης και τών αγώνων των». Ο Καποδίστριας ο Νεος Μιλιτιάδης, ο νεος Θεμιστοκλής , ο αρχηγός της Επανάστασης, δεν συμμετείχε στους Αγώνες των Ελλήνων. Και κατέληγε ότι ο προδοτικός αγώνας των πραξικοπηματιών ήταν «Αγών, εθνικός, άγών νόμιμος, άγών δικαιοσύνης, (μασωνικού) φωτισμού, άπολυτρώσεως, άναστάσεως τής Ελλάδος». 

 Το Δοκίμιον περί Πατριωτισμού του 1817 παραμένει τώρα, 201 χρόνια μετά, περισσότερο επίκαιρο από ποτέ! 

Διότι, ως έλεγε και ο Ρόίδης, « Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας, η Ελβετία τους περιηγητάς , και η Ελλάς την Ευρωπαικήν Ιδέαν ,τον Νέο πατριωτισμό, το μουλωχτό Πατριωτισμό,  και τους ΚωλοΈλληνας». 


Για τους Κωλοέλληνες θα επικαλεστώ και πάλι τον Ροίδη ,που έλεγε ότι οι Έλληνες διαιρούνται ως οι Ινδοί εις φυλάς, εις τέσσερεις κατηγορίας: - εις την φυλή των συμπολιτευόμενων , ήτοι έχοντας κοχλιάριον να βυθίζωσι εις την χύτραν του προύπολογισμού, - εις την φυλή των αντιπολιτευόμενων, ήτοι μη έχοντας κοχλιάριον και ζητούντας παντί τρόπω να λάβωσιν τοιούτον, ( δηλαδή εις την κόκκινη Φυλή) -και εις τους εργαζομένους, ήτοι τους ούτε έχοντας κοχλιάριον ούτε ζητούντας, αλλ' επιφορτισμένους να γεμίζωσι την χύτραν δια του ιδρώτος αυτών


 Οι πρώτες τρείς κλάσεις συναποτελούν τους Κωλοέλληνες. 
Απέναντι σε αυτούς , έχουμε 
«Το Ευαγγέλιο κάθε Έλληνα Πατριώτη». 

Ένα βιβλίο εθνικής αυτογνωσίας που πρέπει να διαβάσει κάθε Έλληνας. 
Το Δοκίμιον «Περί Πατριωτισμού» των Φιλογενών του 1817 . 
Αφιερωμένο σε Φιλογενείς ψυχές.

Αγοράσατε, διαβάστε και διαδώσετε, 
Το Δοκίμιον «Περί Πατριωτισμού» των Φιλογενών του 1817 . 

Ένα βιβλίο που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε Ελληνικό Σπίτι. Σε κάθε ελληνική οικογένεια. 

Τιμή 15 ευρώ

Για ταχυδρομική αποστολή με αντικαταβολή συν τα ταχυδρομικά έξοδα.

 Παραγγελίες στο deltio11@gmail.com
και στο 6944 279798.

ΥΓ. Δεν θα το βρείτε αλλού. Θα το κρατήσω εκτός εμπορίου! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτως.
Το λεει κι ο Φασιστοκουμμουνιστης
https://www.youtube.com/watch?v=jbz5TRzEEKg

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...