18/8/18

Οι σκατόψυχοι Εφιάλτες που υπηρέτησαν την Ξενοκρατία και εγκαθίδρυσαν την Κλεπτοκρατία και τους τοποθετούν στο «Πάνθεον» η Στοά και η Συναγωγή

Τι ήταν ο φιλάργυρος ιδιωφελής Εβραίος Ορλάντο;
 Ήταν , «έλληνας πολιτικός και αγωνιστής του 1821»! 

Δεν ήταν «Έλληνας» και δεν ήταν «Αγωνιστής». Όπως έγραφε ο αλητήριος Πολυζωίδης στον «Απόλλωνα» , ήταν, «άτομο, το όποιον δεν εσυμμετείχε ποτέ της τύχης και των αγώνων των», και σύμφωνα με τον Ροΐδη , ανηκε στην φυλή των εχόντων κοχλιάριον που το βύθιζαν εις την χύτραν του προϋπολογισμού». Και «προτιμούσε η Ελλάδα να μετατραπεί σε αγγλικό προτεκτοράτο από το να ανεχθεί τον απολυταρχισμό του Καποδίστρια». Επειδή ήταν φιλελευθερος και δημοκράτης όχι επειδή ήταν πράκτορας και ρουφιάνος.

 Οι Εθνικοί κλέφτες και αγωνιστές της τσέπης τους, Ορλάντο και Λουριώτης , των οποίων ο αγώνας υπέρ της Αγγλοκρατίας , «τώρα δικαιώνεται», στο «πλαίσιο της αναζήτησης «αποδιοπομπαίων τράγων» , κατηγορήθηκαν μαζί με το Λουριώτη για κακοδιαχείριση». 

Κατηγορήθηκαν οι αθώοι, οι «αδάμαντες», που πέρασαν στο «Πάνθεον» της Κληροκρατίας και της Εθνοπροδοσίας. 

Ο φιλάργυρος και ιδιωφελής Ανδρέας Λουριώτης ήταν και αυτός «αγωνιστής του 1821», που δεν κράτησε ποτέ του σπαθί και ντουφέκι, αλλά, «με την κήρυξη της Επανάστασης, επέστρεψε στην Ελλάδα για να υπηρετήσει τον Αγώνα», και 
« επειδή διακρίθηκε για τις γνώσεις και τη φιλομάθειά του», «εστάλη μαζί με τον Ιωάννη Ορλάνδο και Ιωάννη Ζαίμη στο Λονδίνο, για τη σύναψη δανείου για τις ανάγκες του Αγώνα». 

Μαζί με τους φιλάργυρους και ιδιωφελείς Λουριώτη και Ορλάντο και ήσαν και 
οι φιλάργυροι και ιδιωφελείς Μακρυγιάννης, Ξάνθος, Πολυζωίδης, ο Λάζαρος και ο Γεώργιος Κουντουρώτες, ο Μαυροκορδάτος, ο Τρικούπης, ο Μιαούλης, και η «Εθνική» μας Κλεπτοκρατία. 

Όλοι οι Λύκοι μια γενιά. 

Όπως μας δίδασκε το «Δοκίμιον Περί Πατριωτισμού» του 1817, «η ευγενεστέρα των αρετών, ο Πατριωτισμός των φιλάργυρων ούτε την ύπαρξη να ακούη δέν υποφέρει., και τους ιδιοφελείς μισεί»

ΥΓ. Απόγονος αυτών των κατσαπλιάδων Εθνοπροδοτών και ο Αλέκσυ Χαβαναγκίλα, που είπε: «Αναλαμβάνω την ιστορική και πατριωτική ευθύνη για την (προδοτική) λύση» του Μακρδονικού, και ανέλαβε την ευθύνη για την απανθράκωση των συνανθρώπων μας στο Μάτι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κάτι κοινό σε όλους αυτούς τότε και τώρα.
Πραγματικό αφεντικό τους ήταν και είναι η οικογένεια με την κόκκινη ασπίδα.
Κάτι σαν τον Πουστρόν.