8/8/18

Ποδόσφαιρο και πολιτική: Ο Καραπαπάς έκανε ρόμπα το φιλόδοξο δικηγόρο Βασιλειάδη

Η εγκληματική Συμμορία Τσιπρέσκου έδωσε επιδότηση 4.200.000 ευρώ στον Αλαφούζο μέσω της ΕΡΤ. Κρατική επιδότηση 2300000 πήρε ο Αρης. 1.900.000 ο Ατρόμητος , 1.700.000 η Ξάνθη , 1.600.000 ο Παναιτωλικός και από 1.450.000 ο Απόλλων και η Λαμία. 

Ο Χουβαρντάς Βασιλειάδης, που μοίρασε τα λεφτά των φορολογούμενων στους «επενδυτές» του ποδοσφαίρου τα έβαλε στη συνέχεια με τον εχθρό του λαού Μαρινάκη, οπότε τον ανέλαβε το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ, ο κ. Καραπαπάς που τον έκανε Ρόμπα. 

Ο κ. Καραπαπάς αποκάλυψε ότι ο φιλόδοξος δικηγόρος Βασιλειάδης χρησμοποιεί τη θεση ευθύνηες που κατέχει για να χτίσει το πολιτικό του μέλλον, και μοιράζει υποσχέσεις ανόδους παραμονές και εκατομμύρια στις περιφέρειες που σκέπτεται να βάλει υποψηφιότητα, (Σέρρες; Κρήτη, Αχαΐα) και του τόνισε να μην σκέπτεται τον Πειραιά ούτε για πλάκα. Ο κ. Καραπαπάς αποκάλυψε ότι ο φιλόδοξος δικηγόρος Βασιλειάδης συνομιλεί καθημερινά με «παραγκάρχες» που τον «καθοδηγούν». Και η απάντηση του κ. Καραπαπά στον φιλόδοξο δικηγόρο Βασιλειάδη κατέληξε ως εξής: 

«Όσο για τον λαό που λες ότι θα κρίνει, δεν θα κρίνει. Έκρινε. Δεν μπορείτε να κυκλοφορήσετε πιά στο δρόμο χωρίς να υποστείτε διαπόμπευση. Δεν καταλαβαίνετε ότι δεν μπορείτε να κουνάτε το δάχτυλο σε μια χώρα που υποφέρει από τα εγκλήματά σας;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: