5/8/18

Μητροπολίτης Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος: Για ότι συμβαίνει σήμερα στο Κόσσοβο και το Μετόχι είναι προϊόν του Κομμουνιστικού Κόμματος και του Τιτοϊσμού

Ό, τι συμβαίνει σε μας τώρα είναι το αποτέλεσμα αυτού που έσπειραν οι κομμουνιστές. Οι κομμουνιστές, το Κομμουνιστικό Κόμμα και ο Τιτοισμός ειναι οι γονείς της σημερινής κατάστασης, στο Κοσσυφοπέδιο , είπε ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος, που τόνισε ότι οι Κομμουνιστές είναι υπεύθυνοι για όλα τα δεινά του λαού στο Κοσσυφοπέδιο μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι σήμερα.

 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης του Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος, θύμισε ότι οι κομμουνιστές μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο απαγόρευσαν την επιστροφή στο Κοσσυφοπέδιο και το Μετόχι των 150.000 Σέρβων, που εκτόπισαν οι Αλβανοί φασίστες με την βοήθεια των Ιταλών Φασιστών και των Γερμανών Ναζιστών, και τις περιουσίες τους και τα κτήματα τους τα καταπάτησαν οι Αλβανοί. 
Και στη συνέχεια, ο Γιόζιπ Μπρόζ δέχτηκε ένα μεγάλο αριθμό Αλβανών από την Αλβανία οι οποίοι μετακόμισαν στο Κοσσυφοπέδιο. 
Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος μίλησε και την καταστροφή της μεσαιωνικής εκκλησίας στην Τζακοβίτσα, για την κατάσχεση των αναθημάτων αλλά και των κτημάτων του πατριαρχείου στο Πετς, και περιέγραψε την βεβήλωση του σκηνώματος του Αγίου Στέφανου Ούρος Γ΄ Ντετσάνσκι, από κομμουνίστριες αλβανίδες που έβαζαν τα παιδιά τους να φτύνουν τον Άγιο βασιλιά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ηταν μερος του ευρυτερου σχεδιου για την εξοντωση του Ελληνισμου και της
Ορθοδοξιας .Εφαρμοστηκε τον Α' ΠΠ στον Ποντο-Μικρα Ασ.Αξιοι και συνεπεις
συνεχιστες οι χιτλερικοι βουλγαροναζιδες και τουρκοτσαμιδες τον Β'ΠΠ ,με τη
γενοκτονια του γιγενους ελλ.πληθισμου της Μακεδονιας και Ηπειρου.
Η 3η φαση ξεκινησε με τον πολεμο της Γιουγκοσλαβιας ,το μνημονιο-α η καταστροφη των υποδομων οι αλεξοκουλιδες η φυγη 500χιλ.νεων Ελληνων,
η προδοσια της Πρεσπας,ο μπαρπαρουσης,η σφαγη στο Ματι,δεν ειναι παρα
μερος του σχεδιου.....




Ανώνυμος είπε...

@ Κυρ Αυγ 05, 03:40:00 μ.μ.


Ετσι....τα 'πες ολα.
Να ξερες και τι σκελετους κρυβει οι ντουλαπα του Μιχαλολιακου

mike είπε...


Μπράβο οι Αλβάνες,οι κουμμουνιστρίες !!!

Βρε,δεν υπάρχει τίποτα που να μην φταίει ο κομμουνισμός ?


Πρέπει να υπάρχει σχέδιο,το ότι βάλλονται τα ορθόδοξα κράτη (και όχι μόνο).