3/8/18

Η Cia έβαλε τις δίδυμες φωτιές στα Γεράνια και στην Πεντέλη στις 23 Ιουλίου και έκαψε τόσους ανθρώπους με σχέδιο για να υπερκαλύψουν το ξεπούλημα της Μακεδονίας με την προδοτική συμφωνία της Μικρής Πρέσπας

Ο Χάνος , ο αμερικανόπαις και γελωτοποιός του Αλέκσυ είπε ότι «Υπάρχει (ρωσικό) σχέδιο αποσταθεροποίησης» και ο πράκτωρ Αλέκσυ είπε ότι «σκοτεινό κέντρο», «θέλει να ανακόψει την πορεία μας» . 

Στις ΗΠΑ δυο ρουφιάνοι, Γερουσιαστές ο Δημοκρατικός από το Κονέκτικατ Κρις Μέρφυ και ο Ρεπουμπλικανός από το Γουισκόνσιν Ρον Τζόνσον κατέθεσαν κοινό διακομματικό ψήφισμα, που χαιρετίζει και στηρίζει την Συμφωνίας της Μικρής Πρέσπας και εκφράζει ανησυχία για τις παρεμβολές της Ρωσίας που προσπαθεί να την υπονομεύσει. Για την φωτιά στο Μάτι δεν είπαν ότι την έβαλαν οι Ρωσοι. 

Η διεθνής πολιτική και οι «δράσεις» των μυστικών υπηρεσιών αφήνουν ίχνη που κάθε «ιχνηλάτης» πρέπει να διαβάζει. 

Το ψήφισμα Μέρφυ- Τζόνσον το έγραψε ο ίδιος «σκοτεινός κύκλος» που εγραψε και τις δηλώσεις του Χάνους , και του Αλέκσυ Μακεντόνσκυ. 

Σας θυμίζω ότι για να επιτευχθεί ο στόχος των Ηνωμένων Πολιτειών για τον έλεγχο του Περσικού Κόλπου και του Πετρελαίου , και εγκατάσταση μεγάλου αριθμού στρατιωτών στη Μέση Ανατολή, στις 25 Ιουλίου 1990, o Σαντάμ έστειλε μήνυμα στο Μπους μέσω της πρέσβειρας Είπριλ Γκλάσπι, η οποία τον ενθάρρυνε. Μετα έλεγαν ότι ο Σαντάμ δεν κατάλαβε καλά την αμερικανική πολιτική. Το γεγονός είναι ότι στις 2 Αυγούστου 1990 ο Σαντάμ εισεβαλε στο Κουβέιτ για να βρει το δίκιο του. 

Όπως ενθάρρυνε τον Σαντάμ η Cia ενθάρρυνε και τον Ιωαννίδη να ανατρέψει τον Μακάριο και του έλεγαν ότι ο 6ος Στόλος θα εμποδίσει την εισβολή των Τούρκων. 

Έτσι ακριβώς η Cia υπέκλεψε σήματα του βορείου Βιετνάμ και από τις 2 Αυγούστου 1964 προέβλεψε το ναυτικό επεισόδιο στον Κόλπο του Τονγκίνου που δεν εγινε ποτέ αλλά το «τηλεγράφησαν» στις 4 Αυγούστου.

Στις 28 Αυγούστου 1995, στις 11 το πρωί έγινε μια έκρηξη στην αγορά «Μερκάλε» του Σεράγεβο, που σκότωσε 43 μουσουλμάνους «καταναλωτές».
 Οι Αμερικανοί μαζί με τους αρχιρουφιάνους της «επικοινωνίας», τις ξανθιές των καναλιών και τα «ρουφιανάκια» της πολιτικής, κατηγόρησαν αμέσως τους Σέρβους , και δύο μέρες αργότερα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ βομβάρδισαν θέσεις του Στρατού της Δημοκρατίας της Σερβίας. 
Το 2015, βγήκε επιτέλους η αλήθεια για τις δολοφονίες των «καταναλωτών» στην υπαίθρια αγορά «Μερκάλε» του Σεράγιεβο . 21 χρόνια μετά, αποκαλύφθηκε η απάτη των αμερικανικών υπηρεσιών και των συνένοχων δημοσιογράφων.Δεν έπεσε Όλμος. Ήταν βόμβα. 
Η Cia σκότωσε τον κόσμο για «επικοινωνιακούς λόγους»

Στις 2 Αυγούστου 1980, στην Ιταλία, η Cia με την «Γλάντιο», (που στην Ελλάδα λεγόταν «Κόκκινη Προβιά»),  έβαλε μια βόμβα, στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μπολόνια που εξερράγη στις 10: 25 π.μ .
 Σκοτώθηκαν 85 αθώοι και 200 τραυματίστηκαν. 

80 στην Μπολώνια. 90 στο Μάτι. «Στρατηγική της Έντασης». 

Γνωστός ο Ένοχος γνωστή και η Αιτία. 

Στη θεση του Μπονάνου, του Αραπάκη, ο Τόσκας , ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας , ο αρχηγός της Πυροσβεστικής και η Περιφερειάρχης, και ο γκέι Δήμαρχος. 

ΝΑΤΟ-CIA-Προδοσία και οι Φωτιές. 

Πουλήσατε τη Μακεδόνια και κάψατε 90 για να το ξεχάσουν οι τηλεθεατές.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Αμερικανοί είναι οι μόνοι που έχουν την τεχνική δυνατότητα να βάλουν φωτιές με drones, τα οποία διαθέτουν και μάλιστα σταθμεύουν επί ελληνικού εδάφους!

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζω: "Η Cia έβαλε τις δίδυμες φωτιές στα Γεράνια και στην Πεντέλη στις 23 Ιουλίου"

Εδω η CΙΑ στις 11 Σεπ 2001, εβαλε μπομπες με την βοηθεια και την συνδρομη των περιουσιων βεβαιως-βεβαιως στους τριδυμους πυργους της οβραιο-Υορκης, δολοφονωντας 3000 αμερικανους φορολογουμενους πολιτες και θα νοιαστει για 100 ψωροελληνες;
Χωρια τα αλλα 'καλουδια' που προξενησε η ...."Ριζα του Κακου" (οπως θα 'λεγε κι ο εκ Βραχατιου Σπιθας) στην Νοτιοδυτικη Ασια με επεκταση στην Ευρωπαϊκη Ηπειρο και φυσικα στην Πατριδα μας.





Παραμενω ανωνυμος για να μην ξερουν απο που θα τους ερθει οταν ωριμασει ο χρονος.