28/11/18

Το ανθελληνικό και προδοτικό Τόξο κατεβλαζει αύριο την ΟΠΛΑ για να χτυπήσει τους μαθητές που μάχονται για την Μακεδονια μας! Θα αιματοκυλήσουν την Αθήνα όπως στα Δεκεμβριανά του 1944.

Έχουν φρικάρει τα κομμούνια και τα αφεντικά τους και διοργανώνουν συλ-αλητήριο αύριο στα Προπύλαια εναντίον των καταλήψεων… για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! 

Επιστρατεύουν τους επαγγελματίες κατσαπλιαδες τα πρεζόνια, τα κ@λοπαιδα και τα μπαχαλάκια. «συντονίζουμε πολύμορφες δράσεις, κρεμάμε αντιφασιστικά πανό και κάνουμε εκδηλώσεις στα σχολεία μας για να μην χαρίσουμε ούτε μια μέρα εθνικιστικής φιέστας στους δολοφόνους του παύλου φύσσα και τους υποστηρικτές του μίσους και του ρατσισμού», ανακοίνωσαν οι δολοφόνοι της ΟΠΛΑ. 

Εμείς με τον Κωνσταντή Κατσίφα και τον Σολωμό Σολωμού και Εκείνοι με τον Ζακ, τον Φυσσα και τον Γρηγορόπουλο

Το κομμούνι είναι αρχιφασιστοειδές!!! Όχι μόνο απαιτούν να μη γίνονται καταλήψεις, έκτος των δικών τους στα σχχολεία τους, , αλλά απαιτούν να μην υπάρχει και διαφορετική γνώμη... Στη Βουλή, ενόψει του αυριανού συλ-αλητηρίου της ΟΠΛΑ ο βουλευτής
 της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος ζήτησε από τους βουλευτές να τοποθετηθούν απέναντι στο συλ-αλητήριο του φασισμού προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις από τα κόμματα του Προδοτικού τόξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: