29/11/18

Οι προκηρύξεις των Αριστερών εναντίον των μαθητικών κινητοποιήσεων, συνιστούν Ποινικό Αδίκημα

Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή τις μαθητικές κινητοποιήσεις για τα εθνικά θέματα προέβη στην ακόλουθη δήλωση: Χαιρετίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις της νεολαίας μας για την Μακεδονία, την Βόρειο Ήπειρο, την δολοφονία του Βορειοηπειρώτη ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική αστυνομία αλλά και για το σύνολο των εθνικών δικαίων μας. 
Η νεολαία μας, οι μαθητές και ο φοιτητόκοσμος δείχνουν με τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση ότι ο λαός αφυπνίζεται και είναι αποφασισμένος να πάρει την πατρίδα του πίσω από τους ανάξιους διαχειριστές της εξουσίας και να αναζητήσει λύσεις καθαρές και εθνικές, μακριά από την καλπάζουσα νόσο του αφελληνισμού και της νεοταξικής παρακμής. 
Στη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ όχι μόνο στηρίζουμε ενεργητικά τις μαθητικές κινητοποιήσεις, αλλά θεωρούμε ότι οι εθνικές δυνάμεις πρέπει να διεκδικούν σε καθημερινή βάση τον πολιτικό χώρο νεολαιΐστικης έκφρασης που έχει καταλάβει βιαίως η ανθελληνική αριστερά. 
Αναφορικά με τις εμπρηστικές προκηρύξεις εναντίον των κινητοποιήσεων που δυναμιτίζουν το κλίμα, υπενθυμίζω το Άρθρο 184 του Ποινικού Κώδικα σχετικά με το αδίκημα της Διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: