26/11/18

Ο (ιουδαίος) πράκτωρ Ποροσένκο κήρυξε την Ουκρανία σε κατάσταση πολέμου

Το Σοβιέτ του 4ου Ράιχ των Βρυξελών ζήτησε από τη Ρωσία την απελευθέρωση των τριών Ουκρανικών πλοίων, τα οποία συνελήφθηκαν την Κυριακή στα στενά του Κερτς. 

Οι Ουκρανικές κανονιοφόροι προσπαθησαν να εισβάλον στη θάλλασσα του Αζώφ μέσα από τα Στενά του Κερτς, με προφανέστατο στόχο τη γέφυρα που κατασκεύασε η Ρωσία με την οποία επικοινωνεί απευθείας με την Κριμαία.

 Η Κομισιόν είπε ότι η ΕΕ δεν αναγνωρίζει την ενσωμάτωση ανάπτυξη της Κριμαίας στη Ρωσία, και δήλωσε ότι πρέπει επιτραπεί η ελεύθερη ναυσιπλοΐα στα στενά του Κερτς.

 Η Ουσία, βρίσκεται σε ολόκληρο «πακέτο». Το «καραβάνι» των «δυστυχισμένων», στα σύνορα των ΗΠΑ, σε άμεση πρόκληση προς τον Τραμπ, και την ίδια ημέρα επίθεση με χλώριο από τους «δημοκρατικούς ισλαμιστές» στο Χαλέπι , βομβαρδισμός από την δυτική Συμμαχία, και επίθεση των Ουκρανών στο Κερτς και το Λουγκάνσκ, ενώ οι Αλβανοί έχουν αναλάβει την κρίση στο Κόσσοβο. Το κόλπο στα Στενά, φωνάζει από μακριά «Θαλασσοκράτειρα». «Επιχείρηση Σκριπάλ»! Αλλά οι ρώσοι τους περίμεναν. Μάλλον θα έχουν νέο Φίλμπι.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμμαχία με Καρατζαφέρη, Βελόπουλο και Κρανιδιώτη ανακοίνωσε ο Δημήτρης Καμμένος
«Δεν είμαστε φασίστες, ούτε πατριδοκάπηλοι»

Το σχηματισμό μιας νέας πολιτικής δύναμης για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές με Γιώργο Καρατζαφέρη, Κυριάκο Βελόπουλο και Φαήλο Κρανιδιώτη ανακοίνωσε ο Δημήτρης Καμμένος, τονίζοντας ότι υπάρχει «κενό στα δεξιά και συνασπισμός στο κέντρο».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε ότι «δεν είμαστε φασίστες, ούτε πατριδοκάπηλοι, η Δεξιά πρέπει να απενοχοποιηθεί» και πως «η χώρα χρειάζεται ηγέτη».

«Ο Καρατζαφέρης, ο Βελόπουλος, ο Κρανιδιώτης και η αφεντιά μου», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στη συνεργασία και ζήτησε να γίνουν δημοσκοπήσεις τον Φεβρουάριο «για να δούμε που πάμε». Όπως ο ίδιος εκτιμά το ποσοστό της συνεργασίας, «χωρίς το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι περίπου στο 12%».

Τέλος, είπε πως «αν η δημοσκόπηση δίνει Φαήλο ή Καρατζαφέρη ή Βελόπουλο», για τη θέση του ηγέτη, «θα κάνουμε όλοι πίσω».
https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/4242986/symmachia-me-karatzaferi-velopoylo-kai-kranidioti-anakoinose-o-dimitris-kammenos

Ανώνυμος είπε...

To 2012 o Νίκος Ταχιάος έλεγε "Εθνικιστικό ακροδεξιό μόρφωμα η ΝΔ"
http://www.skai.gr/news/politics/article/201018/n-tahiaos-ethnikistiko-akrodexio-morfoma-i-nd/
Και το 2018 με της ευλογίες του Κουλη χρίζεται υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Ανώνυμος είπε...

θα κερασει τον Πρωκτοσενκο σοκολατακια ο Βλαδιμηρος απο πικρη σοκολατα

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς θέλουν πάση θυσία τόν Ποροσένκο που παραπαίει και έχει και εκλογές που δέν τις έπαιρνε με τίποτα και έτσι με κάτι που προκάλεσε ό ίδιος ζητάει τό δικαίωμα να γίνει και τυπικός δικτάτορας.Όμως η επίθεση σέ όλα τά μετωπα δείχνει ότι κάτι ετοιμάζουν.
Αυτό που έχει στριμωχτεί είναι τό Ισραήλ. Και φοβάμαι μιά επανάληψη ενός ´67 η ενός ´73 γιατί και τα δυο είχαν σχέση με τους τότε πολέμους του.

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω οτι ολα αυτα ειναι κολπα του βαθεως Ιουδαϊκου συρφετου εναντιον του Τραμπ.
Αφου ΔΕΝ επιασε το κολπο...."οι Ρωσσοι βοηθησαν τον Τραμπ να εκλεγει", τωρα του φεραν τους απλυτους της Κεντρικης Αμερικης εξω απ την πορτα του. Βλεπουν οτι κι εδω κολλησε το σχεδιο τους μιας κι ο Τραμπ κατεβασε τον στρατο στα συνορα με το Μεξικο και προχθες βαλαν τον Ιουδαιο Ποροσενκο να τα βαλει με τον Πουτιν και στα καπακια βγαλαν κι αλλον ασσο απ' το μανικι τους. Το περιβαλοντολογικο....δηθεν και καλα οτι ο Τραμπ δεν νοιαζεται για το περιβαλλον γιατι μας λενε οτι .....η σταθμη των ωκεανων ανεβηκε 2 ποντους και η θερμοκρασια του Πλανητη αυξηθηκε κατα δυο βαθμους Κελσιου τα τελευταια 100 χρονια.
Ρε ουουουουστ κοπριτες.



Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας



ΥΓ
Για το φιλο που μιλαει περι στριμωγματος του ισραηλ, (Δευ Νοε 26, 08:14:00 μ.μ.) θα ελεγα το γοργον και χαριν εχει. Και τουτη τη φορα να πεσει μια μικρης ισχυος, εστω και κατα λαθος στο κωλοχωραφο, για να σχολασει ο γαμος μια και καλη.
Αντε γιατι πολυ μας ταχουν ζαλισει.

DIMOKLITOS είπε...

Περήφανε Γύφτε ἀπὸ τὰ 6μιλια Κορινθίας εἶσαι ὡραῖος μὲ τὰ σχόλιά σου.
Σὲ παρακολουθῶ καὶ πράγματι κάνεις σχόλια μὲ σαρκασμὸ καὶ νόημα.
Ἀκου ὅμως καὶ ἕνα καλό. Οἱ Σίωνες εἶναι δύσκολο νὰ ἐγκαταλείψουν τὴν αὐτοκρατορία
ποὺ ἔχουν κτίσει τόσους αἰῶνες. Ἕνας Τράμπ σὲ δύο χρόνια εἶναι λιγοστὸς καὶ ὁ γαμπρός του τί ρόλο θέλει δίπλα του; Εἶναι πολύπλοκο τὸ παιχνίδι καὶ δὲν εἶναι τόσο ἁπλά. Αὐτὲς τις κινήσεις ποὺ κάνουν ξέρουν ἀπο πρὶν τὶ ἀντιδράσεις θὰ προκαλέσουν, εἴτε ἀπὸ τὸν Τράμπ εἴτε ἀπὸ τὸν Πούτιν. Κάτι ἄλλο γίνεται ποὺ δὲν ἔχουμε πάρει εἴδηση. Καὶ κάτι τελευταῖο, δὲν εἶναι μόνον οἱ Τραπεζίτες, Ρόθτσιλντ, Ροκφέλλερ, Σόρρος καὶ ὅλο τὸ συναπάντημα. Αὐτοὶ ἔχουν ἐκτεθῇ, εἶναι κάτι σὰν ἀγγελειοφόροι τοῦ συστήματος. Δὲν πιστεύω ὅτι οἱ ἀποφάσεις παίρνονται ἀπὸ αὐτούς. Τὸ σύστημα εἶναι δαιδαλώδης, ἄλλοι ἔχουν ἄναλάβει τὸ χρηματοοικονομικό τοῦ πλανήτη, δηλαδὴ οἱ γνωστοὶ τραπεζίτες, ἄλλοι ἔχουν ἀναλάβει τὸ τεχνολογικό, δηλαδὴ Διαδίκτυο καὶ μέσα κοινωνικῆς δικτύωσης, ἄλλοι ἔχουν ἀναλάβει τὸ τί σπέρνουμε καὶ τὸ τί τρῶμε, ἄλλοι ἔχουν ἀναλάβει τὴν ἀλλαγὴ τοῦ ἀνθρώπου καὶ τῶν κονωνιῶν, δηλαδὴ κανιβαλλισμός, ἀνθρωποθυσιές, ὁμοφυλοφιλία, θηλυκοποίηση τῶν ἀρσενικῶν, ἄνάμιξη φυλῶν καὶ πολλὰ ἄλλα. Δὲν εἶνα μόνον ἕνα Ἰσραὴλ καὶ κάποιοι τραπεζίτες, τὸ πακέτο εἶναι μεγάλο καὶ πρέπει νὰ βλέπουμε τὸ δᾶσος ὄχι τὰγ γεγονότα μεμονωμένα. Παγκοσμίως βλέπεις ὅτι ἡ φὐση τοῦ ἀνθρώπου ἀλλάζει, πρὸς τὰ ποῦ; Ἔχεις δεῖ τὸ τί διαφημίζεται σὲ σάϊτ τοῦ ἐξωτερικῦ, σὲ σχέση μὲ τὸ ντύσιμο, τὴν διδασκαλία στὰ δημοτικά, καὶ πολλὰ ἄλλα. Εἶναι μεγάλο τὸ πακέτο καὶ δὲν εἶναι μόνον αὐτὰ τὰ ἐλάχιστα ποὺ βλέπουμε, αὐτὰ ἐπίτηδες τὰ κάνον γιὰ νὰ μᾶς προετοιμάσουν, ξέρουν τί ἀντιδράσεις θὰ ὑπάρξουν. Ἀλλοῦ παίζεται ἡ μπάλα καὶ τελικὰ ἄλλος εἶναι ὁ σκοπός, πολὺ διαφορετικός.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο αγαπητε φιλε DIMOKLITOS με τα γραφομενα σου.
Βλεποντας το σχολιο σου παιρνω θαρρος κι ελπιδα οτι τουτο το Εθνος δεν θα χαθει.

Αλλα πρωτα:
Γιουφτος και οχι γυφτος. Εμεις οι γιουφτοι κατω απ' τ' αυλακι ειμαστε περηφανοι και δεν ειμαστε σαν τους "φιλανθρωπους" γυφτους και τις γυφτισες της Κηφισσιας, της Εκαλης, της Πολιτειας ή της Ανατολικης Αττικης που χρωστανε εκατομυρια στην ΔΕΗ και στην εφορια, χωρια τα κλεμμενα πουχουν στα νησια του Σολομωντα.

Τωρα:
Παντα σχολιαζα βαζοντας λιγο σαρκασμο, λιγο χιουμορ, αλλα ολη την Αληθεια στα σχολια μου μπας και ξυπνησω καποιον ....δημοκρατοξικο χαχολο ο οποιος το μονο που βλεπει ειναι βολεμα και διορισμος στο δημοσιο, εστω και νυχτοφυλακας σε υπουργειο.
Ολα αυτα που περιγραφεις ειναι Αληθειες που λιγοι τις βλεπουν. Γι αυτο κι εγω παω κατ΄ ευθειαν στην Ριζα του Κακου, στα Κεντρικα γραφεια τους, χωρις να αναλωνομαι σε μικρολεπτομερειες οπως οι περισσοτεροι συνελληνες μου, που τρωγωνται αναμεταξυ τους οπως τα χρυσοψαρα μεσα σε μια γυαλα με νερο. Να χαραμισεις δηλαδη την ωρα σου για ν' ακουσεις τι ειπε μια ψιλοαδερφη απ' το Γαλατσι που το παιζει "πρωθυπουργος ενος ανεξαρτητου κρατους", ή τον αλλο τον αδελφογιο της μανας του, που λεει κι ο Σπυρος, που το παιζει ....γκομενος στην παλαι-ποτε κυριλε Φωκιωνος;
Ασε που εγω εχω παρει διαζυγιο απ' την τσοντοTV εδω και καμμια 20αρια χρονια.
Βλεπω ομως, με θρησκευτικη ευλαβεια τον Δημο.

Ααααα!
Ολα κι ολα! Βλεπω ΜΟΝΟ Δημο!
Τον βλεπω που βγαινει καμαρωτος-καμαρωτος σαν πλουμιστο τσουρομαδημενο παγωνι και μας κανει ολη αυτην την "λεπτομερη" αναλυση και προγνωση του τι μελλει γενεσθαι στην μπαρουτοκαπνισμενη γειτονια μας. Ρε τι Τουρκια, Ρωσσια, Συρια και Χεζμπολα; Ο Δημος ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει!
Τυφλα ναχει ο ...."στρατηγικος" αναλυτης Θανασης Δρουγος. Κι οταν ο Δημος μιλαει για την αγαπη του, το ισραηλ, εκει ειναι που μουρχεται να τον στειλω τζαμπα ενα 10ημερο διακοπες στο ξενοδοχειο David Citadel της Ιερουσαλημ πακετο με τον πουστη απ' την Κρητη, εκεινον με τα βυζια, για να την καταβρει και με μια ντουζινα κλυσματα στην καβατζα. Δηλαδη το στομα του σταζει τοσο μελι για το ισραηλ που απορω πως ο αλλος ο χανος που τον ακουει, δεν τρεχει να φερει ενα κουβα να μαζεψει το μελι απ' το παρκε του στουντιο.

Στα πιο σοβαρα:
Στο σχολιο σου μιλας για ολα τα κακα που μας συμβαινουν και περιγραφεις το Δενδρο του Κακου με τα παρακλαδια του. Γι αυτο κι εγω ομιλω στο να ξεριζωθει απ' την ριζα του αυτο το δενδρο.
Ωστε να μην υπαρξουν παραφυαδες στο μελλον που θα ξαναφουντωσουν και θα ξαναγινουν παρασιτα ριζωμενα στο πλευρο της Ανθρωπωτητας, και τοτε να δεις ΤΗΝ τρεχαλα. Ολα οσα περιγραφεις θα εξαερωθουν σαν την παχνη την αυγη που την πρωτοχτυπανε οι Ηλιαχτιδες. Εξ αλλου για την ιδια Ριζα του Κακου ειχε μιλησει και ο κομμουνιστοκαπιταλας τσιφουτ/μιουζικ του Βραχατιου.
Η Ριζα του Κακου λοιπον, η οποια μεχρι στιγμης εχει επιτυχως κατασταλαξει τον Φοβο στην ψυχη καθε ανθρωπου με αποτελεσμα να ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ*......
Ταχε 'πει και ενας Μεγαλος του παρελθοντος ο οποιος ειχε οραματιστει ΤΙ μας επιφυλασαν και προσπαθησε να σωσει την Ανθρωπωτητα απ' αυτα τα παρασιτα και τον οποιον η Ιστορια θα τον δικαιωσει αργα ή γρηγορα, διοτι τα λογια του τοτε, επαληθευονται σημερα, οπως και πολλων αλλων.

Ετσι που το βλεπω εγω προσωπικα, ειναι μια μαχη μεταξυ Σκοτους και Φωτος.
ΠΟΙΟΣ λες να νικησει;

*Ξερεις, ο Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας, ειναι αποκλεισμενος απο πολλα ελληνοφωνα μπλογκς γι αυτον ακριβως τον λογο. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, οι περισσοτεροι μπλογκεραδες.



Φιλικα,
Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας.

dimiki είπε...

Ἕνα σωγνώμη γιὰ τὸ γῦφτος και ὄχι τὸ γιοῦφτος ἀπὸ τὰ 6μιλια Κορινθίας.

Ἡ μάχη που δίνεται, δηλαδὴ φῶς ἐναντὶον σκότους, Ἑλληνισμοῦ ἐναντίον Σιωνισμοῦ,

Ἑλληνισμοῦ ἐναντίων Ἀτλάντων, Δία ἐναντίον Κρόνιων, Χριστοῦ ἐναντίον Ἀντίχριστου

θὰ ἔχῃ τέλος νικηφόρο γιὰ τὸ ΚΑΛΟ. Μόνον ποὺ θὰ ἀργήσῃ λίγο καὶ μὲ πολλὰ θύματα

στὴν διάρκεια αὐτοῦ τοῦ πολέμου, φανεροῦ ἀλλὰ καὶ σκοτεινοῦ στὸ μεγαλύτερο

μέρος γιὰ ἐμᾶς τοὺς πολλούς. Δὲν ξέρω ποιός θὰ εἶναι ἀκόμα ζωντανὸς ἀπὸ ἐμᾶς

ὅταν ἔρθῃ ἐκείνη ἡ ὥρα τῆς νίκης, ἀλλα σίγουρα θὰ ἔρθῃ, εἶναι νομοτέλεια.

Εἶναι γιατὶ τὸ θέλει τὸ Σύμπαν καὶ ὁ ἴδιος ὁ ΘΕΟΣ.

Ὅσον ἀφορα ὅλες τὶς λοῦγκρες ποὺ παριστάνουν τοὺς ἄντρες στὸ τελεβισιὸν

ὁ κῶλος τους εἶναι μεγαλύτερος ἀπὸ τὴν πλατεία Ψυρρὴ μαζὶ μὲ τὴν Ἑρμοῦ

ἀπὸ τὸ πολὺ τρύπημα τῆς καλτσοδέτας ποὺ φορᾶνε τὰ βράδια.

Οἱ μισοὶ Ἕληνες πρέπει νὰ ὁδηγηθοῦνε στὸ ἀπόσπασμα

γιὰ δυσφήμηση καὶ προδοσία τῆς πατρίδας χωρὶς δίκη ἀλλὰ ἔτσι,

γιατὶ θὰ βρεθῇ ἕνας ΗΓΕΤΗΣ ποὺ δὲν θὰ λογαριάζῃ τίποτες.

Ἐξάλλου ἡ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ αὐτὸ θέλει.

Ποιός εἶναι αὐτὸς ὁ τσιφούτ/μιουζὶκ τοῦ Βραχατίου;

Ὅσο γιὰ τὴν Κόρινθο πρέπει νὰ εἶσαι περήφανος

γιὰ τὴν πόλη αὐτὴ γιατὶ στὴν ἀρχαιότητα

ἐκτὸς τῆς διασκέδασης ποὺ προσέφερε στοὺς Ἀθηναίους

τῆς ὑψηλῆς τάξης, μὲ τὶς ὡραῖες γυναῖκες ὅπως λέει ἡ Ἀρχαία Ἑλληνικὴ Γραματεία,

ἦταν καὶ πολὺ μεγάλη ναυτικὴ δύναμη σχετικὰ μὲ τὴν δημιουργία τοῦ λιμανιοῦ στὰ Σύβοτα,

αἱτία ποὺ ξεκίνησε ὁ Πελλοπονησιακὸς Πόλεμος.

Θὰ σου δώσῳ καὶ μια πληροφρία, στὴν Ἀλγερία ποὺ εἶμαι,

οἱ Βέρβεροι ἔχουν πολλὰ κοινὰ μὲ τοὺς Βορειοηπειρῶτες σὲ σχέση μὲ

τὴν καταπίεση ποὺ ὑφίσταται ἀπὸ τὴν κυβέρνηση.

Οἱ Βέρβεροι εἶναι μία κρυφὴ πτυχὴ τῆς ἱστορίας ποὺ δὲν ἔχει

ἐρευνηθῇ τόσο πολύ.





Ανώνυμος είπε...

Ο Αχασβηρος ειναι ο εχθρος του Ελληνισμου φιλε μου αλλα και ολακερης της Ανθρωπωτητας. Ο αχασβηρος.
Ολοι οι αλλοι ρουφιανοι ειναι αμελητεες ποσοτητες.
Μολις εξαφανιστει ο αχασβηρος ο καθε κατεργαρης θα παει στον παγκο του.

Ολοι εμεις οι κανονικοι Γιουφτοι απ' τα 6μιλια Κορινθιας ειμαστε περηφανοι. Εχουμε και τ' αμπελια μας με την σταφιδα. Εχουμε και τις Σουλες μας, εχουμε και τις Λαϊδες μας τα καπηλεια μας, ολα τα εχουμε.

Δεν ξερεις τον ηδη πεθαμενο, αλλα δεν του τοχουνε πει ακομα, τσιφουτ/μιουζικ του Βραχατιου; που 'ριξε συντροφικα μια μαντρα μεσα στον αιγιαλο για να απολαμβανει, λεει, προλεταριακα τα Ηλιοβασιλεματα χωρις να τον ζαλιζουν οι πληβειοι της περιοχης;
Αααααα θα σε μαλωσω.


Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας.

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...