22/11/18

Το νέο είδος ανθρωποειδούς που παρήγαγε το «Κράτος Δικαίου»

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! Ηθοποιός που είχε υπογράψει υπέρ του Ζακ Κωστόπουλου ο κατηγορούμενος για την απόπειρα βιασμού ταξιτζή στους Αμπελοκήπους, Γεώργιος Καρκάς του Αντωνίου και της Μαρίας


Η Γ.Ε.Δ. Αττικής δημοσιοποίησε τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού κατηγορούμενου για βιασμό και παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών. 
Ο 29χρονος είχε συλληφθεί στις 13 Νοεμβρίου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στους Αμπελόκηπους, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμπελοκήπων, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού σε βάρος του 24χρονου οδηγού ταξί στην ίδια περιοχή. 
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον ηθοποιό Γεώργιο Καρκά του Αντωνίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 28-6 1989 στην Αθήνα. 
Ο εν λόγω ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις και, μάλιστα, πρόσφατα υπέγραψε κοινή δήλωση μαζί με άλλους καλλιτέχνες υπέρ του Ζακ Κωστόπουλου. 
Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας που είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Καρκά δήλωσε εμβρόντητος από την εξέλιξη αυτή, αφού όπως είπε γνωρίζει καλά τον ίδιο και την οικογένειά του, ενώ ήταν αριστούχος του Θεάτρου Τέχνης. 
«Ποτέ δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα για το παραμικρό», είπε ο κ.Μπιμπίλας.

 Ο ηθοποιός Γεώργιος Καρκάς του Αντωνίου και της Μαρίας, κατηγορείται ότι έριξε το «ναρκωτικό του βιασμού» σε έναν 24χρονο οδηγό ταξί! 

Ο οδηγός ταξί δέχθηκε ειδοποίηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που συνεργάζεται, για να παραλάβει έναν πελάτη από το κέντρο της Αθήνας προς την περιοχή του Γκύζη. Μάλιστα ο 29χρονος κατηγορούμενος Γ.Κάρκας διάλεξε τον οδηγό ταξί μέσω της δυνατότητας που του προσφέρει η εφαρμογή. 
Ο 24χρονος οδηγός ταξί παρέλαβε τον 28χρονο ο οποίος κάθισε στη θέση του συνοδηγού .

Ο οδηγός ταξί στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, δήλωσε πως όταν έφτασε στην περιοχή του Γκύζη όπου έπρεπε να αφήσει τον πελάτη, διαπίστωσε πως τον περίμεναν τρεις άνδρες, που του πρότειναν να συνευρεθεί μαζί τους σεξουαλικά! 

Ο 24χρονος οδηγός κατέθεσε πως αρνήθηκε και έφυγε αμέσως από το σημείο χωρίς να αφήσει τον πελάτη να βγει από το αυτοκίνητο, ο οποίος μάλλον βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών! Ο οδηγός ταξί , κατέθεσε τους αστυνομικούς πως ο άνδρας ψέκασε με σπρέι τον καφέ του, εξετάστηκε και από ιατροδικαστή, που διαπίστωσε τον βιασμό.

3 σχόλια:

avdargor είπε...

επειδη κ η δημοσιογρΑΦΙΑ ειναι κατα διαβολου, για να καταλαβω,του τον σφυριξε τελικα ναι η΄οχι? του ταριφα?

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ,ΖΑΚ,ΚΑΡΚΑΣ ....ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΑΞΙ ΝΤΡΑΙΒΕΡ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΠΑΡΤΟΝ....ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΣΚΟΡΤΣΕ ΝΤΕ ΣΚΙΣΤΟΝΑ.!!!

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ,ΖΑΚ,ΚΑΡΚΑΣ ....ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΑΞΙ ΝΤΡΑΙΒΕΡ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΠΑΡΤΟΝ....ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΣΚΟΡΤΣΕ ΝΤΕ ΣΚΙΣΤΟΝΑ.!!!