20/11/18

Ο ερυθρόλευκος σφαγέας Γόδας, οι χειροκροτητές του και ο Τάκης Τσουκαλάς

Το αθλητικό σάιτ του κ. Παντελή Διαμαντόπουλου, που έχει πλήθος ερυθρόλευκων φίλων έκανε αφιέρωμα στον εγκληματία των Δεκεμβριανών Νίκο Γόδα με τίλο «Στο απόσπασμα με την ερυθρόλευκη» . 
Στην Συνέχεια έγραφε: «Η ιστορία του Νίκου Γόδα, που εκτυλίχθηκε στις Φυλακές της Κέρκυρας το 1948, καταδεικνύει την αχαλίνωτη δύναμη της ψυχής. Της ανθρώπινης ψυχής, που όταν γιγαντωθεί και συναντηθεί με το πάθος, δεν λογαριάζει τίποτα. Ούτε καν το θάνατο!»

Θέλω να πω στον κ. Διαμαντόπουλο, ότι ο Νίκος Γόδας , δεν εκτελέστηκε επειδή ήταν Ολυμπιακός και δεν εκτελέστηκε για τις (κομμουνιστικές) ιδέες του. Εκτελέστηκε για τις ζωές που αφαίρεσε , (μαζί με τους «συντρόφους» του), στο Άσυλο της Κοκκινιάς  κατά τα Δεκεμβριανά. 

Οι ίδιοι που έχουν τιμή τους και καμάρι τους τις εκτελέσεις των αντιδραστικών και δικαιολογούν ότι «ναι μεν αλλά ήταν αδελφός ταγματασφαλίτη», «αδελφή ταγματασφαλίτη», «γυναίκα ταγματασφαλίτη», «παιδί ταγματασφαλίτη», «κουνιάδος ταγματασφαλίτη» κλπ, καταδίκασαν και «εκτέλεσαν» τον «ερυθρόλευκο» κ. Τσουκαλά, επειδή , σχολιάζοντας τον τρόπο πανηγυρισμού ενός παίκτη του Παναθηναϊκού τον αποκάλεσε «πίθηκο». 

Έναν «ταγματασφαλίτη» θα μπορούσε όχι μόνο να τον αποκαλέσει «πίθηκο» αλλά και να του κόψει τον λαιμό σαν τον Γόδα. Και θα του έλεγαν για την «αχαλίνωτη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής, που δεν λογαριάζει τίποτα». 

Και ο κ. Τσουκαλάς όντως δεν λογαριάζει τίποτα, ούτε τον κ. Μαρινάκη που του έκοψε την εκπομπή στου Βρυώνη. Μέσω του καναλιού της εκπομπής «Άντε Γειά» στο YouTube βγήκαν χθες στον αέρα οι Τάκης Τσουκαλάς και Άκης Βαρδαλάκης. Κατήγγειλαν «άνωθεν παρεμβάσεις» προκειμένου να κοπεί η εκπομπή τους . 

Ο κ. Τάκης Τσουκαλάς, μάλιστα, εμφανίστηκε χωρίς εμφάνιση του Ολυμπιακού και φορούσε μια μαύρη μπλούζα η οποία με άσπρα γράμματα έγραφε: «ΜΑΝΔΡΑ 24 – ΜΑΤΙ 99 /123 ΝΕΚΡΟΙ – ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ». Ο Τάκης Τσουκαλάς- είπε μεταξύ άλλων: «ζητάω συγνώμη από την οικογένεια Αντετοκούνμπο αν νομίζουν και τους έχει περάσει από το μυαλό ότι είμαι ρατσιστής, εσύ κύριε Πρωθυπουργέ θα ζητήσεις συγνώμη απ’ αυτά τα θύματα από τη Μάνδρα και το Μάτι; Ένα συγνώμη θα ζητήσεις; Δεν ζητάς… Καλά έκανες και φόρεσες την φανέλα του Αντετοκούνμπο, αλλά ένα μαύρο πουκάμισο να φορέσεις και να πας στο Μάτι και στη Μάνδρα να συλλυπηθείς στις οικογένειες των θυμάτων, δεν μπορείς;». 

Βλέπετε ότι ο «ρατσισμός» κατά του Νιγηριανού αθλητή είναι «έγκλημα», ενώ η σφαγή άοπλων και ανυπεράσπιστων ανθρώπων που ήταν συγγενείς «ταγματασφαλίτη», είναι ηθικό και ηρωικό κατόρθωμα. 

Σπυρίδων Χατζάρας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, ούτε ο Καραπαπάς λογαριάζει τον Μαρινάκη ;;
https://www.gavros.gr/article/ante-geia/270607-o-k-karapapas-gia-to-ante-geia-pic

Ανώνυμος είπε...

Ν' αγιάσει το στόμα σου ρε Σπύρο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ εναντιον του Τακη Τσουκαλα.
Οχι παιζουμε !!!!

Αν κάποιος δημοσιογράφος ή σχολιαστής τα βάλει μ’ έναν αθλητή (ποδοσφαιριστή, καλαθοσφαιριστή και λοιπούς), προπονητή, παράγοντα, διαιτητή, δεν κουνιέται φύλλο. Μπορεί να το κάνει ελεύθερα, χρησιμοποιώντας από επιχειρήματα μέχρι ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Δεν πρόκειται να επέμβει κανείς, εκτός ίσως από τον ίδιο τον θιγόμενο.

Όταν όμως πει κάποιος κάτι για τους αραπαδες αδερφούς Αντετοκούμπο, επεμβαίνουν οι πάντες!

Αυτό συμβαίνει και με την περίπτωση του γνωστού φιλάθλου του Ολυμπιακού και τηλε-σχολιαστή Τάκη Τσουκαλά, που έκανε το… ασυγχώρητο «λάθος» κι έχουν πέσει απάνω του του «λυτοί και δεμένοι»!

Έτσι, μετά από τις λυσσαλέες επιθέσεις και τις μηνύσεις από τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και την εκπρόσωπό τους στην κυβέρνηση, γενική γραμματέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρία Γιαννακάκη, καθώς και τους θεατρινισμούς του mister Tsipra με την φανέλα, επενέβη εναντίον του Τάκη Τσουκαλά και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, παρακαλώ!
Λέτε στο τέλος να τον… κρεμάσουν κιόλας, ως υπεύθυνο όλων των… δεινών – ενώ την ίδια ώρα θα κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας οι σεσημασμένοι κλέφτες, προδότες και οι δολοφονοι των 2 Χρυσαυγιτων; Όλα είναι πιθανά στο απεραντο μπουρδελο.!

Ανώνυμος είπε...

Ο μιστερ στοιχιμαν μαρης είναι εργοδότη ς του δημοσιογραφου διαμαντοπουλου αυτός που ανοιξε το κομματικο ραδιοφωνο των συριζαιων 24-7.Ομογαλακτοι και στην αντζεντα του αφεντικού απο την Ουγγαρία ειναι και οι αθλητικογράφοι, όλοι σκυβουν το κεφάλι στο αφεντικό τους.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά οι συριζέοι φιλάνθρωποι μας έκαναν να συμπαθήσουμε τον γαυροστόκο τσουκαλά...