23/11/18

Οι Ναζί και οι Νεοναζί

Σύμπασα η καθωσπρέπει Ευρώπη αγωνιά και ανησυχεί για την εξάπλωση του Ρατσισμού και του νεοναζισμού. Μαζί τους και ο Τσιπρέσκου. Και η κυβέρνηση ανησύζησε για την εμφάνιση των δικών της εμμίσθων προβοκατόρων με τον «μαύρο Ήλιο» στο γήπεδο. 
Ο Τσιπρέσκου, που ανησυχεί, όπως και ο Μακρόν όπως και η Μέρκελ δεν αντέδρασαν και δεν είπαν λέξη για την εμφάνιση της χειρότερης μορφής Ναζισμού στο Κόσοβο. Αυθεντικού Ναζισμού. Όχι του γιαλαντζί Νεοφασισμού. 

Οι Αλβανοί Ναζιστές , τα εγγόνια των «ΕΣ-ΕΣ Σεντέρμπεη» βγήκαν στις πλατείες στην Πρίστινα, το Ντέτσανι και το Κάτσανι και έκαιγαν σερβικά προϊόντα. Σερβικό ψωμί και γάλα. Όπως οι αυθεντικοί έκαιγαν βιβλία στην Νυρεμβέργη. 
Βέβαια μπορεί να έκαναν με τις φωτιές σήματα καπνού στα Κεντρικά του Λάγκλευ. Είναι απολύτως απαράδεκτο το γεγονός ότι η Πρίστινα, ο ναζιστής Ουτσεκάς Χαραντινάι και διεφθαρμένος εργολάβος του Γέλτσιν παραβιάζουν όλες τις διεθνείς συμφωνίες για το εμπόριο χωρίς να υποστούν οποιοδήποτε κύρωση . Η αδύναμη Ευρώπη παρακολουθεί ανήμπορη σαν χαζή τον ναζιστή Χαραντινάι 
να διακηρύσσει τη πίστη του στο Ελεύθερο Εμπόριο.
Αλβανοί ναζιστές έβαλαν φωτιά σε σερβικά προϊόντα για να στείλουν  σήματα καπνού στα Κεντρικά στο Λάγκλευ.
Η «αντιφασιστική» αριστερή κυβέρνηση του Τσιπρέσκου, θα έπρεπε ήδη να έχει ζητήσει το πάγωμα της Συμφωνίας Σύνδεσης και Σταθεροποίησης της ΕΕ με την Πρίστινα. Είναι το ελάχιστο που θα έπρεπε να έχει κάνει. 
Και θα έπρεπε να το έχουν απαιτήσει όσοι σέβονται τον εαυτό τους.
 Και από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και τη Χρυσ’ή Αυγή και από όλα τα Κόμματα.

 Ο Χαραντινάι δεν κοροϊδεύει τις Βρυξέλλες αλλά όλους μας. Κάθε έναν από εμάς προσωπικά. 

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: