15/11/18

Μαζί χτίζου το Μέλλον τους

Η Κατερίνα η καλλιτέχνις  τηλεφωνήτρια, 
ως γενική γραμματέας υπουργείου 

Την περασμένη Παρασκευή, ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νάσος Ηλιόπουλος κάλεσε τους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου και τους ανακοίνωσε ότι ο γενικός γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων Χαρίλαος Φλώρος υπέβαλε την παραίτησή του. Οι λόγοι της παραίτησης του, δεν έγιναν γνωστοί. Ο ίδιος δεν επικαλέστηκε κανέναν απολύτως λόγο. Είπε, απλώς, ότι «θα βοηθήσει το κυβερνητικό έργο αλλού». 

Ο κ. Νάσος Ηλιόπουλος ανακοίνωσε το όνομα της αντικαταστάτριάς του. Κατερίνα Εξερτζόγλου. Η προηγούμενη γενική γραμματέας, πριν τον κ. Φλώρο , η Δήμητρα Χαλικιά, παραιτήθηκε το 2016 καταγγέλλοντας την προϊσταμένη της, αναπληρώτρια υπουργό Ράνια Αντωνοπούλου (του ιδρυματος Λεβί) για κακοδιαχείριση των προγραμμάτων απασχόλησης. 
Στο γραφείο της κυρίας Χαλικιά υπήρχε μια νεαρή κοπέλα που σήκωνε τα τηλέφωνα. Όταν «κληρονομιά» από την προκάτοχο της κυρίας Χαλικιά, την Αννα Δελαπόρτα. Αυτή ήταν η Κατερίνα Εξερτζόγλου. Αποχωρώντας από τη Γενική Γραμματεία λόγω της κυβερνητικής αλλαγής το 2015, η κυρία Δελαπόρτα είχε παρακαλέσει την Δήμητρα Χαλικιά να κρατήσει στο γραφείο την κυρία Εξερτζόγλου η οποία είχε κάνει στην Αυστρία θεατρικές σπουδές και η επαγγελματική της εμπειρία ήταν ρόλοι σε ταινίες μικρού μήκους.
 Επίσης, σπούδασε Ψυχολογία στην Πάντειο κι επειδή το θέατρο και 
ο κινηματογράφος, είναι το πάθος της , γράφει κριτικές σε διαδικτυακά περιοδικά. 

Η "τηλεφωνήτρια" έκανε μεταπτυχιακό στην Πολιτιστική Διαχείριση στην Πάντειο με θέμα της διπλωματικής εργασίας «Τα βαμπίρ στον κινηματογράφο και η ένταξή τους στην ποπ κουλτούρα.

 Η κ. Κατερίνα Εξερτζόγλου δεν έχει και την παραμικρή σχέση με την πολιτική. Είναι γεννημένη καλλιτέχνιδα. 

Μετά την παραίτηση, (για λόγους ηθικής τάξης), της υφυπουργού Ράνιας Αντωνοπούλου, ο Νάσος Ηλιόπουλος ανέλαβε τα καθήκοντά της και πήρε την κυρία Εξερτζόγλου στο γραφείο του ως σύμβουλο. 

Και το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, ανακοίνωσε ότι η Κατερίνα Εξερτζόγλου αναλαμβάνει το πόστο του παραιτηθέντος κ. Φλώρου, δηλαδή αναλαμβάνει γενική γραμματέας και θα  διαχειρίζεται όλους τους πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου 

ΥΓ. Ζήτω οι ΕΚΟΥΜΟΥ 

Πηγή: Protagon.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κι ο Μεγας Πουλοπουλος αναφωνησε: Παμε για υυυυυπνο Κατεριναααααα!!!!!


ΠΣχΦ

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...