28/11/18

Το Κόκκινο μεροκάματο και το θαύμα των λύκων, της (εργατοπατερικής) Αλίτ

Αφού βγήκαμε στο «ξέφωτο», επιστρέψαμε στην κανονικότατα και μετράμε την πρόοδο τη επανάστασης με το «απεργιόμετρο». Απεργία και των γονέων, με επικεφαλής τους αγωνιστές. Δηλαδή, τα προνομιούχα καθάρματα της Αλίτ.

 Πόσες ώρες «χάθηκαν» για τις 38,5 ώρες εργασίας την εβδομάδα; Μετά από 10χρόνια «αγώνες», οι απεργοί απολύθηκαν και δεν δουλεύουν καθόλου. 

Η Ουσία του «Ανταγωνισμού» είναι, ότι εάν ο Έλληνας, με την τεχνολογία που έχει, προσπαθήσει να ανταγωνιστεί τον Γερμανό και την τεχνολογία του, εργαζόμενος 38,5 ώρες την εβδομάδα, θα χρεοκοπήσει. Και αυτό έγινε με μαθηματική ακρίβεια. Και είναι το θαύμα των λύκων, της ( (εργατοπατερικής) Αλίτ , που υπηρετεί τον Διεθνή τοκογλυφικό Εβραιομασσωνισμό. 

Έτσι , για πλάκα, ερωτώ τους εμπειρογνώμονας που ξέρουν τα πολλά και ο νούς τους κατεβάζει, να μας κάνουν μια σύγκριση του ποσοστού του ΑΕΠ που εισέπραξε η ελληνική εργατική τάξη για την εκμίσθωση της εργατικής της δύναμης το 1981 και το 2017, έτσι να για δούμε την πρόοδο των….Αγώνων. 

Και όταν λέμε μερίδιο της εργατικής τάξης, δεν υπολογίζουμε τους μισθούς των διευθυντών. 

ΥΓ. Για να μην σας αφήσω με την απορία η μείωση είναι πάνω από 51% Και είναι εμα ακόμα θαύμα των λύκων, της (εργατοπατερικής) Αλίτ, που υπηρετεί τον Διεθνή τοκογλυφικό Εβραιομασσωνισμό. Η ελληνική εργατική μετά από 37 χρόνια αγώνες και λειωμένες σόλες έχασε πάνω από το μισό μισθό της. Και βγήκε στο ξέφωτο!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι Αλιτ; ή ...Αλητ;