30/11/18

Ναυάγησε η εκλογική συνεργασία του Ποινικολόγου με τις Κηραλοιφές

Μετά την άρνηση του Κυριάκου Βελόπουλου να υπογράψει τη συμφωνία με τον Φαήλο Κρανιδιώτη, που ετοίμασαν οι συνεργάτες τους , η εκλογική σύμπραξη Ελληνικής Λύσης –Νέας Δεξιάς ναυάγησε. 
Ο κ.  Φαήλος Κρανιδιώτης περιέγραψε τι εξελίξεις ως εξής:

«Όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος, μου πρότεινε να συνεργαστούμε με την Ελληνική Λύση, με το επιχείρημα «μόνος μου 80% μπαίνω, μαζί μπαίνουμε 140%», κάθισα στο τραπέζι, παρά τις επιφυλάξεις και την άποψη μου για το πρόσωπο, το ύφος, το παρελθόν και το παρόν του σε πολλά ζητήματα. Κι επειδή το πρόβλημα ήταν πάντα το αρχηγιλίκι, έκανα ένα βήμα πίσω, αποδεχόμενος να είναι εκείνος επικεφαλής κι εγώ επικεφαλής στο Επικρατείας και στις Ευρωεκλογές υποψήφιος, με φυσικά συμμετοχή και άλλων μελών μας στα ψηφοδέλτια. Αυτό πάντα μέσα από γραπτή συμφωνία συνασπισμού αυτοτελών κομμάτων, όπως τον προβλέπει ο εκλογικός νόμος. Δέχτηκα κατανομή της επιχορήγησης 80% στην Ελληνική Λύση και 20% στην ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, και ζήτησα διοίκηση του Συνασπισμού από Συμβούλιο των δύο Προέδρων και δύο συνεργατών που θα όριζαν, με δικαίωμα βέτο κάθε Προέδρου για ζητήματα α) νέων συνεργασιών με άλλα κόμματα και προσχωρήσεων και β) την ενδεχόμενη συμμετοχή σε κυβέρνηση ή την παροχή κοινοβουλευτικής στήριξης σε αυτήν. 
Το βέτο αυτό το ζήτησα διότι μου διαβιβάζονταν πληροφορίες, πως ο Βελόπουλος έχει ήδη κάνει κρυφή συμφωνία με Μητσοτάκη κι είναι «λαγός». Όμως για την ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ είναι αδιανόητη οποιαδήποτε συνεργασία με οποιονδήποτε, χωρίς μίνιμουμ γραπτή συμφωνία για λαθρομεταναστευτικό και μαζικές απελάσεις, επανελλήνιση της Παιδείας, σκληρή εθνική στάση σε όλα τα μέτωπα, μηδενική ανοχή στην δημόσια τάξη, επίθεση στο διεφθαρμένο διευθυντήριο των Βρυξελλών και ανασυγκρότηση της παραγωγικής βάσης. Γίνανε πέντε συναντήσεις, η τελευταία στις 21:00 την προηγούμενη Παρασκευή σε γνωστό εστιατόριο του Π. Φαλήρου, παρουσία τριών από κάθε πλευρά, όπου ο Βελόπουλος μου έδωσε το τελικό κείμενο, με δεκτά όλα τα παραπάνω και άλλες λεπτομέρειες. 
Σε αυτό υπάρχει ένας δωδεκάλογος εθνικών και κοινωνικών θέσεων που έγραψα. Την Παρασκευή δώσαμε οριστικά τα χέρια. Μέσα στην εβδομάδα αυτή θα υπογράφαμε. Αντ’ αυτού, ο Βελόπουλος προχθές υπαναχώρησε, ζήτησε διάλυση και ένταξη. Φυσικά του είπα να κόψει ρόδα μυρωμένα. Δεν ξέρω εάν την υπαναχώρηση την υπαγόρευσαν οι χρηματοδότες του ή κάποιος με τον οποίο έχει υπόγειες συμφωνίες. Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ πάντως δεν θα γίνει “χρήσιμος ηλίθιος” κανενός, ημεδαπού ή αλλοδαπού, σκοτεινού συμφέροντος. Συνεχίζουμε λοιπόν αυτόνομα και δυνατά, με συναγωνιστές μας τους ηγέτες του κινήματος της Ευρώπης των Εθνών και της Ελευθερίας, στο οποίο ανήκουμε, μαζί με τον Σαλβίνι, την Λεπέν, τον Στράχε και τους άλλους πατριώτες».

 Ο κ.  Φ. Κρανιδιώτης σημείωσε ότι «η Νέα Δεξιά θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές» και ότι αποκλείει συνεργασία με τους Δημήτρη Καμμένο και Γιώργο Καρατζαφέρη.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, η μόνη λύση είναι ένα νέο κόμμα από τον Ιβάν Σαββίδη, που δεν θα έχει καμμιά ταμπέλα δεξιά ή αριστερή, αλλά μόνον ελληνική.

Ανώνυμος είπε...

όλα αυτά τα κόμματα απλά θα τραβήξουν από την ΧΑ, οι υπόλοιποι που ψηφίζουν Νεοκομμουνιστική Δημοκρατία είναι άρρωστοι και ψηφίσουν ξανά Κούλα Χρυσού.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε Ούγκ όλα για τον Ζαρούλια γίνονται που κάνει ότι του λέει η αφεντικίνα του και ο αδελφός του.

Ανώνυμος είπε...

Εμ δεν ηξερε; δε ρωταγε ο ποινικολογος;
Που επι τη ευκαιρια ....ο ποινικολογος εχει εναν τεραστιο λεκε πανω του που δεν ξεπλενεται ευκολα.
Και λεγεται Σαμαρας, ο λεκες και λακες.


Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας


Υ.Γ.
Προς ανωνυμον Παρ Νοε 30, 05:19:00 μ.μ., ο Αϊβαλιωτης εισαι;

Ανώνυμος είπε...

Και από τα Εξαμίλια της Κορινθίας, πως βρέθηκες στη Σαρωνίδα; Εκεί βρήκες να στήσεις το αυθαίρετο τσαντήρι σου; Ή μήπως είσαι σώγαμπρος;