29/11/18

Τσιπρέσκου Προδότη Ιούδα Ισκαριώτη

Περίπου 600 Γυμνάσια τελούν υπό κατάληψη. Εκατοντάδες τα πανό. Αλλά ο «Παντεπόπτης Οφθαλμός» βρήκε ότι κάπου κάποιος σήκωσε ένα πανό που έγραφε «η Δημοκρατία Πούλησε τη Μακεδονία». Ολόκληρο το Προδοτικό Τόξο, τα Κομμούνια, η Αλίτ, και φαλακρομουσάτος εκπρόσωπος προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από αυτό το πανό που το είδαν μόνο αυτοί.
 Αυτός που έφτιαξε είμαι σίγουρος ότι δεν είναι απλά γνωστός του Αλιέκσι , αλλά ότι είναι στο μισθολόγιο της Κουμουνδούρου. 
Η ουσία είναι ότι οι μπολσεβίκοι, ο Τσιπρέσκου, οι εκσυχρομιστές μεταρρυθμιστές του Σόρος και οι ΝΑΤΟαριστεροί, πούλησαν τη Μακεδονία στους συντρόφους τους, από τη ΣΝΟΦ. 

-ΣΝΟΦ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο
 -Τσιπρέσκου Προδότη Ιούδα Ισκαριώτη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ; Ποιος πούλησε την Μακεδονία ; Όλος ο κοπρολαός που εκφράζεται ελεύθερα 40 χρόνια και επιλέγει μίζα, βούτα, λαμογιά, ρεπούλα, διορισμό, δηλαδή η δημοκρατία πούλησε την Μακεδονία.

Ανώνυμος είπε...

Το δημοκρατικό τόξο ξεπούλησε την Μακεδονία.

Ανώνυμος είπε...

@ Πέμ Νοε 29, 09:22:00 μ.μ.
Ετσι ακριβως φιλε μου! Οπως τα λες.

Οπως και η "δημοκρατια" ....της Αγγλιας κρεμασε τους Κυπριους αγωνιστες της ελευθεριας.
Οπως η "δημοκρατια" των ΗΠΙ (Ηνωμεναι Πολιτειαι του Ισραηλ) εχουν μετατρεψει την Μεση Ανατολη σε σφαγειο.
Οπως η "δημοκρατια" του ....γισραελ δολοφονει καθημερινα τους Παλαιστινιους αγωνιστες της ελευθεριας τους.
Η ...."μονη δημοκρατια της Μεσης Ανατολης" καγχαζει ο αχασβηρος πουχει ιχνογραφησει στην φατσα του τον χαρτη του γισραελ.
Ρε ουουουουστ κοπριτη!


λλλλλλιοπακι


ΥΓ
Για σκεφθειτε ρε παιδια οτι αν γινοταν σημερα η Επανασταση του Εθνους μας, τους Κολοκοτρωνηδες, τους Παπαφλεσσηδες, και λοιπους Ηρωες μας θα τους ελεγαν τρομοκρατες!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η 'Ελλάς' είναι μια χώρα ένα κράτος 'αντιφά', τα έχουμε ξαναστείλει τα μηνύματα

ο βαθιά 'αντιεξουσιαστικός' κάτοικος της Ελλάδας ήταν είναι και θα παραμείνει ένα μαρξιστικό τηλεκατευθυνόμενο drone

τα ποσοστά των αδιάφορων και των χλιαρών είναι μεγάλο αλλά δεν υπολογίζετε

Όταν στα πανεπιστήμια σου και δή στις φιλοσοφικές σχολές υπάρχουν συνθήματα που αναγράφουν '' Στο μάθημα Πλατωνιστής στην ζωή φασίστας''

μην αναμένετε πρόσκαιρη βελτίωση .

Ο σκύλος είναι σκύλος γιατί έτσι είναι γραμμένο στο γονιδιακό του πρόγραμμα , συνεπώς καμία συζήτηση δεν ωφελεί τον σκύλο , ούτε λογική απόδειξη , ο σκύλος έχει μάθει να ακολουθεί το μαρξιστικό του αφεντικό και να κυνηγάει την ουρά του.

Ανώνυμος είπε...

.... Και η συνεργία των αδιάφορων 'δεξιούληδων' των φιλελέ νεόπλουτων είναι η εξής απλή:
Με την 'υπεροπτική' τους συμπεριφορά στέλνουν συνεχώς τον κόσμο στην αριστερή χοάνη, δεν απέκτησε εκ του μηδενός 0 κοινό ο μαρξιστικός βόθρος , εστάλησαν τα αποχετευτικά νερά στον μαρξιστικό βόθρο, και τώρα μας πνίγουν και κυριολεκτικώς.


Ανώνυμος είπε...

Το 90% των διαδικτυακών σχολίων σε βίντεο που αφορούν αποκαλύψεις,συνομωσιες , παγκοσμιοποιηση,από καλεσμένους ερευνητες, είναι φιλο-αριστερα, και αντιφασιστικά, ότι δηλαδή πολεμάει ο μπολσεβίκος, μεταλλαγμενος αντιφα Έλληνας πολίτης του 2018, κανενα ενδιαφέρον για τις αποδείξεις τα νούμερα, τις ανθρώπινες απώλειες που έχει επιφερει παγκοσμιως το ριζοσπαστικό παγκόσμιο κομμουνιστικό και μαρξιστικο παραμυθι. Τα 100δες εκατομμυρια θυματων της εγκληματικότερης μηχανής παγκοσμίως αφηνουν αδιάφορους τους μεταλλαγμένους μπολσεβίκους του 21ου αιώνα. Η απουσια ενδιαφέροντος είναι καθολική, ο προγραμματισμος τους είναι μη αναστρέψιμες. Θυματα καταμετρούν μόνο τα δικά τους, τα υπόλοιπα αποδεδειγμένα μαρτυρικα, δεν τους απασχολούν καθόλου την συνείδηση. Η μετάλλαξη είναι η καθημερινότητα που ζούμε

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...