17/11/18

Πολυτεχνείο 2018: Πλήθος χρήσιμων ηλιθίων αποτίει φόρο βλακείας στην Ηλένια και Cia

Ήμουν και εγώ εκεί, αλλά το 1973. Από την πρώτη μέρα, ως το τέλος.
 Με έβγαλε ο στρατός από την πύλη της οδού Στουρνάρη. Πήγαινα στις πορείες της επετείου από το 1974, ως το 1983. μετά δεν ξαναπήγα γιατί γηράσκω αεί διδασκόμενος . Και εμαθα και κατάλαβα. 
Το «πολυτεχνείο» το ξεκίνησε το κλιμάκιο της Cia. O Γκας Αβράκωτος με τον Ιωαννίδη για να ανατρέψουν τον Μαρκεζίνη και τον Παπαδόπουλο. Για αυτό λέω Ηλένια Μαριάμ και Σία. 
Οι πρωτεργάτες ήταν η συνεργάτες της ΚΥΠ από την «Μαμή», η «Διεθνής Βιβλιοθήκη» και οι Μαοϊκοί. Τότε ήμουν στη σχολή του Εθνικού που είχαμε 5 ΑΑΣΠΕΔΕΣ και ήρθε απεσταλμένος να τους ειδοποιήσει.
 Επειδή ήμουν νεαρός ηλίθιος πήγα και εγώ «μια βόλτα στην επανάσταση», και πετούσα νεράντζια στην αστυνομία μπροστά στην Πατησίων.  
Οι παππούδες του ΣΥΡΙΖΑ, (ΚΚΕ Εσωτερικού/ΕΔΑ/Ρηγάδες) επειδή είχαν συμφωνήσει να πάρουν μέρος στις εκλογές κατήγγειλαν την προβοκάτσια. Οι τυχοδιώκτες του ΚΚΕ μπήκαν και το μαζικοποίησαν. 
Η ΚΝΕ ειχε επικεφαλής την Καριστιάνη και τον Μαθιανάκη. 
Το ΕΚΚΕ που κατάλαβε την Νομαρχία του Αιγάλεω επιτέθηκε στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως , πυροβόλησε ο φρουρός και άρχισε το έλα να δεις. 

45 χρόνια μετά κανένας δεν μας έχει πει ποιος έβγαλε τους ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες.
O Γκας Αβράκωτος και οι Ηλένια Μαριάμ και Σία, ήξεραν.

Σπυρίδων Χατζάρας

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ηταν μονο ο Γκας Αβρακωτος;



Δαμανάκη, Πολυτεχνεῖο καὶ …MOSSAD!

Ἔδω Κωλοχανεῖο! Ἔδω Κωλοχανεῖο!
Σᾶς μιλὰ ὁ ἐλεύθερος -ἀκόμη- ῥαδιοφωνικὸς σταθμὸς τῶν Ἡνωμένων Κλεφτῶν τῆς Λίστας Λανγκὰρτ καὶ τῶν Panama Papers!
Boηθῆστε μας!
Εἴμαστε ἀποκλεισμένοι στὰ σαλὲ τῶν Βρυξελλῶν καὶ τῆς Οὐάσινγκτον καὶ μᾶς τελειώνει τὸ …μπὸν φιλέ καὶ ἡ ντὸμ περινιόν!

........................................

«Την νύκτα της 14ης Νοεμβρίου 1973, ο εβραίος Μωσέ Νταγιάν έφθασε στην Αθήνα. Εγκαταστάθηκε στο σπίτι του γαμβρού του Δημ. Ιωαννίδου, του γιατρού Αλαζράκη. Από εκεί έστειλε μήνυμα στον Ιωαννίδη να είναι έτοιμος : «η ώρα έφθασε. Όλα είναι έτοιμα». Την επομένη 15 Νοεμβρίου, το γιώτ «Απόλλων», ιδιοκτησίας της εταιρείας ΟΤC, η οποία τότε ήταν ιδιοκτησίας της CIA, έφθασε στον Πειραιά.

Το γιώτ πριν την μετατροπή του, ήταν μονάδα του βρεταννικού πολεμικού ναυτικού.
Ήταν εξοπλισμένο με πανίσχυρο ασύρματο, τέλεια εργαστήρια και αναρίθμητους φακέλλους.
Είκοσι κομάντος συμπλήρωναν το ειδικό πλήρωμα του σκάφους.

Από τον Πειραιά έπλευσε προς τα ανοικτά του Σουνίου, όπου και περίμενε ανενόχλητο.
Στο μεταξύ έκαναν τις ανάλογες επαφές τους, κυρίως με τον στρατηγό Νταγιάν, ο οποίος ήταν σε συνεχή επαφή με Έλληνες πολίτες για την υπόθεση του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

Τα υπολοιπα εδω:
https://filonoi.gr/2018/11/16/damanakh-polytexneio-kai-mosad/

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

1897...1917...1967...2017, ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ...ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑΤΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ξυνα...ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. ΦΑΡΑΩΝΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗ....Σαλουτε και προσοχη στους εβραιοπρακτορες τυπου ΚΑΜΕΝΕΦ ΖΥΡΙΧΗΣ ΚΑΙ ΑΜΠΟΤ ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, τον τύπο που έκανε αυτή την απάτη με την Ηλένια, τον είδα πριν λίγα χρόνια στους Αμπελοκήπους, ρακένδυτο σε ένα παγκάκι...

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Να τι γράφει στο ημερολόγιό του ο Χρήστος Πασαλάρης για τις πρώτες ώρες της δικτατορίας:
Στις 4 το πρωϊ κυκλοφόρησε η «Καθημερινή» για να αναγγείλει με ένα ΜΟΝΟΣΤΗΛΟ στην 1η σελίδα ότι εξερράγη στρατιωτικό κίνημα! Οι άλλες πρωϊνές βγήκαν σαν να μη συνέβαινε τίποτε… Το ραδιόφωνιο όμως έπαιζε εμβατήρια! ..
Στις 7 το πρωϊ μάθαμε τα πάντα. Κεφαλή ήταν ο συνταγματάρχης Παπαδόπουλος. Στα ΝΕΑ τον είχαμε περιλάβει άσχημα με το σαμποτάζ του Εβρου. Ο Ψαθάς ήταν ο πρώτος δημοσιογράφος που συνελήφθη.. Θυμήθηκα τι μου είχε πει ένας Κινέζος στρατηγός στο νησί Κεμόϊ το 1965. «Γνωρίζετε έναν συνταγματάρχη Παπαδόπουλο;» - «Όχι ,δεν τον ξέρω»… «Θα τον μάθετε πολύ σύντομα, φοιτήσαμε μαζί στη Σχολή Ψυχολογικού πολέμου, στο Πεντάγωνο της Αμερικής»!.. Σας λέει τίποτε;
Να όμως και κάτι ακόμη: Στις 11 το μεσημέρι εκείνης της μοιραίας ημέρας είχαμε μια απροσδόκητη επίσκεψη. Είδα να μπαίνει στο γραφείο μου ένας άνδρας κομψός, φαλακρός, απλά ντυμένος, με έναν μαύρο επίδεσμο στο αριστερό μάτι και με μερικά κουλούρια στο χέρι. Δεν άργησα να τον αναγνωρίσω. Ήταν ο αρχιστράτηγος του Ισραήλ Μοσέ Νταγιάν.
-Ξεμείναμε στην Αθήνα, μου είπε στα αγγλικά. Είμαι τράνζιτ για Τελ Αβίβ. Το αεροπλάνο μου μπλοκαρίστηκε στο Ελληνικό. Πέσαμε πάνω στα γεγονότα. Μπορώ να παρακολουθήσω τις εξελίξεις από εδώ;
Εμεινε κάπου τρείς ώρες και ζητούσε να του λέμε ό,τι νέα μαθαίναμε, αλλά απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. Εφυγε το ίδιο απλά όπως ήλθε. Ποτέ δεν μπόρεσα να εξηγήσω εκείνη τη..συμπτωματική άφιξη στην Αθήνα του Ισραηλινού πολέμαρχου, νικητή του «πολέμου των έξη ημερών» που θα ξεσπούσε 45 μέρες αργότερα, στις 6 Ιουνίου, στην έρημο του Σινά, με πλήρη χρησιμοποίηση των ελληνικών βάσεων…

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ τον γνωρισες;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τον ήξερα, ήταν ηχολήπτης.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...