16/11/18

Η αλήθεια και τα παραμύθια για τη διαφυγή του Γκρουέφσκι από τη Χούντα Ζάεφ

Όλοι οι εντεταλμένοι «παραμυθατζήδες», οι Ρουφιάνοι και οι άσχετοι γράφουν μέρες τώρα για το πώς διέφυγε «κρυφά» από την Μπουγιουρουμού ο Γκρουέφσκι, πως ταξιδέψε με πλαστό διαβατήριο, με βουλγαρικό διαβατήριο, ότι πέρασε τα συνορα μεταμφιεσμένος και άλλες τέτοιες βλακείες . 

Ο Γκρουέφσκι , πέρασε κανονικά τα σύνορα με την Αλβανία με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, όπως περνάνε τα σύνορα με την Αλβανία όλοι οι αλβανοί και οι Βόρειοι πολίτες. Και επειδή δεν υπήρχε απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα, οι αστυνομικοί στα σύνορα δεν τον εμπόδισαν να φύγει. Μάλιστα, σήμερα γράφουν στα Σκόπια ότι ο Γκρουέφσκι είχε αποσύρει όλες τις οικονομίες του από τα Τράπεζες, (200.00 ευρώ) από τον Σεπτέμβριο. 

Η κα Εισαγγελεύς στα Σκόπια, που ψάχνει να βρει ποιος βοήθησε τον Γκρουέφσκι να φύγει θα πρέπει να συλλάβει τον εαυτό της, αφού του αφαίρεσε το διαβατήριο αλλά δεν του απαγόρευσε την έξοδο από την χώρα. 
Και ο ηλιθίος Ζάεφ , μετά από συμβουλή της αμερικανικής πρεσβείας κάλεσε τον Γκρουεφσκι να απαντήσει «ποιοι τον απήγαγαν». Απαντώντας στις βλακείες των αμερικανών, του Ζάεφ και της Ντώυτσε Βέλλε η κυβέρνηση της Ουγγαρίας ανακοίνωσε ότι η κυβένρηση της Ουγγαρίας δεν βοήθησε τον Γκρουέφσκι να φυγει από την Βόρεια.

 Ο Γκρουέφασκι πήγε στα Τίρανα παρουσιάστηκε στην πρεσβεία της Ουγγαρίας και στη συνεχεια με αυτοκίνητο της πρεσβείας μετέβη στο Μαυροβούνιο, όπου εισήλθε με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας στις 19.19 της 13ης Νοεμβρίου και εξήλθε στις 22.16 μμ από την διάβαση Γκόστουν και εισήλθε στη Σερβία επίσης με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας και στην συνέχεια μπήκε στην Ουγγαρία, πάντα με την ταυτότητα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ