22/11/18

Η Πρίστινα , τα Σκόπια, και η Ευρωπαϊκή πολιτική

Η Ελλάδα παρά τα μνημόνια παραμένει Ευρωπαϊκή Χώρα και τα Κόμματα και οι Πολιτικοί της πρέπει να έχουν ευρωπαϊκή Πολιτική. 
Η απόφαση των Ουτσεκάδων στην Πρίστινα να επιβάλουν παράνομους δασμούς 100% στα Σερβικά Προϊόντα, και η απάντηση τους στην πρόσκληση των Βρυξελών να ακυρώσουν τον εμπορικό Πόλεμο , ότι θα το κάνουν όταν η Σερβία τους αναγνωρίσει, θίγει και τηξν Ελλάδα και τους Ελληνες. 
Με θλίψη μου παρατηρώ ότι κανένα Κόμμα και κανείς βουλευτής η ευρωβουλευτής δεν ζήτησε χθες και σήμερα την διακοπή της Συμφωνίας Σύνδεσης καί Σταθεροποίησης της ΕΕ με την Πρίστινα. 
Και ακόμα χειρότερα κανείς δεν κατέθεσε στην ελληνική Βουλή και στην Ευρωβουλή το υπόμνημα Γκρουέφσκι προς τις Ουγγρικές αρχές που τονίζει ότι δεν υπάρχει Κράτος Δικαίου στην Βόρεια. Τωρα πρέπει να λέμε ότι αν θα μπουν στο ΝΑΤΟ τα Σκόπια θα μπουν ως Δημοκρατία και όχι ως μετακομμουνιστή Χούντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...