11/4/09

58η Ημέρα τής Απεργίας Πείνας Θεόδωρου Τενέζου. Πόσο ακόμα θα αντέξει; Ο Θάνατος αγγίζει την κυβέρνηση

Η "ΑΝΤΙ-ΑΠΟΦΑΣΗ" ΣΤΟ ΦΕΚ;

Οκτώ μέρες πριν από την Ανάσταση, ο Απεργός Πείνας Θοδωρής Τενέζος βρίσκεται στην 58η μέρα της Απεργίας Πείνας μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.
Μετά την έκδοση της απόφασης «μαϊμού» της ΕΠΑΝΤ το ζήτημα είναι αν ο αρμόδιος υπουργός κ.Χατζηδάκης θά λάβει γνώση τού πλήρους περιεχομένου της δηλαδή και της Αντι-Απόφασης της μειοψηφίας.Αν θα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ ή θα ασκήσει ο υπουργός , το δικαίωμα έχει από το νόμο για αναπομπή προς επανεξέταση κάθε απόφασης τής διοίκησης. Θα ασκήσει το δικαίωμα του ο κ. Χατζηδάκης ;

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η "απόφαση" της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την υπόθεσή του καρτέλ του χάλυβα, περιέχει την Αντί-απόφαση της μειοψηφίας που αποτελεί τη δικαίωσή του Θεόδωρου Τενέζου και ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για την εξάρθρωση του μηχανισμού προστασίας και συγκάλυψής των καρτέλ, και περιγράφει με λεπτομέρειες ,την απελπισμένη προσπάθεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού, να αθωώσει τα μέλη του καρτέλ και να προστατέψει τούς μεγιστάνες των χαλυβουργιών κλπ.
Αυτή η «εκ των έσω»επίσημη βόμβα, αποκαλύπτει τη λειτουργία του μηχανισμού προστασίας των μεγάλων συμφερόντων από την κυβέρνηση, με εργαλείο την Επιτροπή Ανταγωνισμού.
Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη πιά να πάρει θέση. Γνωρίζει επίσημα πλέον, και εκ των έσω, ότι λειτουργεί μηχανισμός προστασίας των καρτέλ.
Αν σιωπήσει και τώρα αποδεικνύει ότι είναι συνένοχη.
Και η ευθύνη για τον ενδεχόμενο θάνατο του Θεόδωρου Τενέζου θα τη βαρύνει στο ακέραιο.
Εισαγγελέας και ΕΔΕ στην Επιτροπή Ανταγωνισμού είναι ο μόνος δρόμος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.overlordsofchaos.com/html/1930-34.html#Baileyinner_government_of_the_planet_kno

Ανώνυμος είπε...

http://www.overlordsofchaos.com/html/1965-69.html#QuigleyAngloAmericanEstabilshment