31/10/09

Υπό άκρα μυστικότητα έρχεται ο (κουμπάρος) ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ στην ΑΘΗΝΑ

Θα φέρει και «πράσινες» επενδύσεις ο «Φιλάνθρωπος»;

http://ixnos.blogspot.com


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ,κάτω από άκρα μυστικότητα για τον «φόβο των ιουδαίων» έρχεται στην Ελλάδα, (καλεσμένος σε ….βάπτιση), στις αρχές της άλλης εβδομάδας, ο περιβόητος Εβραίος από την Ουγγαρία ,(τον έσωσε από το Άουσβιτς ο Βάλεμπεργκ) , Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος.

Είμαστε περίεργοι να δούμε ποιος θα είναι ο ανεπίσημος κύκλος επαφών του, και αν η επίσκεψη του έχει σχέση, και με τις «εξελίξεις» στην νου-δούλα .(ή το Μακεδονικό)

Το «πρόσωπο κλειδί» για την επίσκεψη ίσως να είναι εδώ:

Το 2006, ένας Κύπριος επιχειρηματίας (Μίλτος Καμπουρίδης) που εργάζεται για τον κ. Σόρος, χρηματοδότη και σπόνσορα γενικώς των Σκοπίων, πάντρεψε την αδελφή του (Κάλλια Καμπουρίδου) με τον γιο της κα. Ντόρας Μπακογιάννη (!)
και εγγονό του Κ. Μητσοτάκη (Κώστα Μπακογιάννη).

Αργότερα, η πεθερά της αδελφής (Κάλλια Καμπουρίδου) του στενού συνεργάτη (Μίλτος Καμπουρίδης) του Σόρος, δηλαδή η
κα. Ντόρα Μπακογιάννη, έγινε υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας.
Ενώ ο κουνιάδος του στενού συνεργάτη του κ. Σόρος , δηλαδή ο κ. Κωστής Μπακογιάννης, έγινε ειδικός συνεργάτης της, αμειβόμενος από το ίδιο υπουργείο. )


Το φαινόμενο «Σόρος» που έχει τις ρίζες του βαθειά σε ένα διεθνικό επίπεδο κοινωνικών παροχών, που λέγονται , «φιλανθρωπίες», αρχίζει να απασχολεί πολλούς σκεπτόμενους ανθρώπους. Σαν την Λερναία Ύδρα ο κύριος αυτός που θα μπορούσε να ονομασθεί κλειδοκράτορας των διεθνών θυρών, που όλο και πολλαπλασιάζονται στο όνομα της παγκοσμιοποίησης, μάς επιδεικνύει δύναμη φωτός, αγνώστου προελεύσεως, αλλά αναγνωρίσιμου χρώματος.

-Δραστηριοποιείται σε 40 χώρες περίπου

-Ξοδεύει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Γιατί άραγε; Τόσο πολύ μας αγαπάει;

-Ο Σεβαρνάτζε της Γεωργίας τον κατηγόρησε ότι βρίσκεται πίσω από την αποσταθεροποίηση της Γεωργίας(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 27/04/2004).

-Δραστηριοποιήθηκε στη Σερβία μετά την εισβολή των Αμερικάνων και πριν την εισβολή τους και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκλογή της Νέας Κυβέρνησης.(Εκπρόσωπος του Ιδρύματος στο Βελιγράδι, ήταν η «περιούσια» Σόνια Λίχτ, στενή φίλη της Μαργαρίτας Παπανδρέου, που συνεργάστηκε και με τον George)
-Το ίδια έκανε και στην Ουκρανία.(http://gr.altermedia.info/?p=496).
- Για τις τέσσερις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες, ο Σόρος είναι ο «δαίμονας»: «Αυτός είναι που προκάλεσε την κρίση μας», φώναζαν οι εφημερίδες της Κουάλα Λουμπούρ.
-Προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στη Λευκορωσία. Απέτυχε όμως και εκδιώχθηκε.

-Στη Ρωσία έκανε τα ίδια και εκδιώχθηκε σαν αποσταθεροποιητικός παράγοντας(Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων16/8/1998).

-Το ίδιο και στο Αζερμπαϊτζάν.(ΤΑ ΝΕΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999)

-Στην Ελλάδα προωθούν την αλλαγή των σχολικών βιβλίων και της Ιστορίας. Στα Σκόπια υποστηρίζουν θέσεις ανθελληνικές. Στην Αλβανία τα σχολικά βιβλία γράφουν ότι χρηματοδοτούνται από το Σόρος (σύμφωνα με μαρτυρίες μεταναστών).

-Γενικά σε κάθε χώρα προωθούν τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και οι οποίες χρηματοδοτούνται και από το Σόρος και από πολυεθνικές και από το Υπουργείο Εξωτερικών της κάθε χώρας.

Άνθρωποι όπως ο Τζόρτζ Σόρος έχουν χαρίσει πολλά εκατομμύρια δολάρια στα Σκόπια φτιάχνοντας Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Πανεπιστήμια στα οποία οι Σκοπιανοί μαθαίνουν ότι πρόγονοί τους ήταν ο Φίλιππος, ο Αλέξανδρος, ο Αριστοτέλης.

Χωρίς την συνεχή και τεράστια οικονομική ενίσχυση από ιδρύματα και οργανώσεις όπως του κ. Σόρος, τα Σκόπια ίσως να μην υπήρχαν σαν κράτος σήμερα. Βέβαια όλα αυτά συμβαίνουν με την ανοχή των ελληνικών κυβερνήσεων

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!!

Ο ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ ΑΝΑΡΧΟΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!!!


ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ!!!

(NA ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΤΑΡΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΑ.ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ!
ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ...ΚΟΝΟΜΑΣ)



http://www.wehaveonedream.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!!

Ο ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ ΑΝΑΡΧΟΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!!!


ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ!!!

(NA ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΤΑΡΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΑ.ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ!
ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ...ΚΟΝΟΜΑΣ)



http://www.wehaveonedream.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

http://gianniotis.blogspot.com/2009/10/blog-post_7137.html


Η ...συνταγή της "απεργίας πείνας" φέρνει τη δικαίωση.!
Πέντε Ιρανοί ...αποφάσισαν να κάνουν "απεργία πείνας" καθ' υπόδειξη των εν Ελλάδι ..."προοδευτικών" κουλτουριάρηδων και ήδη από τις 19 Οκτωβρίου ...κατασκηνώσανε στα Προπύλαια κάνοντας ...χαβαλέ, αφού οι "αριστεροί" προστάτες τους, φροντίζουν για την ...σίτισή τους.
Αίτημά τους;
Μα φυσικά η χορήγηση ...πολιτικού ασύλου.!
Νωρίτερα σήμερα, και κατά τα πρότυπα του ...Δεκεμβριανού "επαναστάτη" Θοδωρή Ηλιόπουλου τους επισκέφθηκε γιατρός, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι από εδώ και στο εξής η υγεία τους εισέρχεται σε ...κρίσιμη κατάσταση.
Η ...νομική εκπρόσωπός τους (ποιός να την πληρώνει άραγε;) επισημαίνει ότι το ελληνικό κράτος είναι υποχρεωμένο αφενός να τους χορηγήσει πολιτικό άσυλο, αφετέρου να τους παρέχει ειδική φροντίδα, ως ...θύματα βασανιστηρίων.
Οι ..."απεργοί πείνας" εξέδωσαν και εκτυπωμένη από Η/Υ ανακοίνωση:
"...Είμαστε πολιτικοί πρόσφυγες από το Ιράν, προστατευόμενοι από το ειδικό καθεστώς της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στο Ιράν, καθώς κινδυνεύουμε με φυλάκιση, ούτε να φύγουμε νόμιμα σε άλλη χώρα. Παρά την αναγνώρισή μας ως πολιτικούς πρόσφυγες, το ελληνικό κράτος αρνείται να μας αποδώσει τα νόμιμα δικαιώματά μας, ενώ ταυτόχρονα εισπράττει ευρωπαϊκά κονδύλια, χωρίς όμως να διοχετεύει τα χρήματα σε εμάς. Απαιτούμε να εφαρμοστούν οι διεθνείς συνθήκες για τους πρόσφυγες και το ελληνικό κράτος να μας παρέχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα (λευκή κάρτα, ταξιδιωτικά έγγραφα). Ζητούμε τη βοήθεια και την υποστήριξη ατόμων και οργανώσεων στην Ελλάδα..."
Σημειώνεται ότι αύριο, στις 2 το μεσημέρι, οι ..."προοδευτικές" και δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου μας, διοργανώνουν ...αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.
________
gianniotis: Κύριε υπουργέ προστασίας του (μουσουλμάνου) πολίτη, δεν κάνεις καμιά βόλτα μέχρι τα προπύλαια για να διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι, αν καταπατώνται τα δικαιώματα των ...απεργών πείνας.!
Ποιός να το φανταζόταν ότι τα Προπύλαια θα γινόταν ...τσαντίρι του κάθε....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΚΑΜΡΑΝ
Αναδημοσίευση από εφημερίδα "ΑΥΓΗ" (25/10/09)
Τον βρήκα στο σπίτι τους στη Νίκαια. Μέσα σε λίγα τετραγωνικά, σε ένα μικρό δωματιάκι, ούτε τρία επί τρία, μαζεμένοι πολλοί συμπατριώτες του. Συγχωριανοί και άγνωστοι. Όλοι θρηνούσαν. Εκείνο το δωμάτιο - τάφος, όπου είδε τον αδελφό του νεκρό. Ο ίδιος είναι μόλις 18 χρόνων. Έκανε για να έρθει από το Πακιστάν 35 ημέρες. Πότε με τα πόδια και πότε με αυτοκίνητα. Μόνο με τα πόδια ταξίδεψε δεκαπέντε μέρες. Ήθελε να φύγει μακριά από τα βάσανα και τις κακουχίες. Δέκα αδέλφια είναι εκεί, στο μακρινό του χωριό, και δύσκολα μπορούσε να ζήσει. Ο αδελφός είχε φύγει πριν πεντέμισι χρόνια.
«Ούτε καν τον γνώρισα όταν τον πρωτοείδα. Τον είχα πεθυμήσει πολύ! Ήταν το είδωλό μου. Και τον είδα να τον σακατεύουν μπροστά στα μάτια μου. Εκείνο το βράδυ ο Μοχάμεντ είχε κουραστεί πολύ. Μαζί είχαμε πάει στην οικοδομή. Εμείς θέλαμε να μείνουμε κι άλλο το βράδυ. Μιλούσαμε και γελούσαμε. Εκείνος ήθελε να κοιμηθεί. Ξάπλωσε κατά τις δώδεκα η ώρα και αμέσως έκλεισαν τα μάτια του. Εκεί, κοντά στη μία και μισή, ενώ είχαμε αφήσει την πόρτα μισάνοιχτη για να φύγει ο καπνός, σταμάτησαν με θόρυβο αυτοκίνητα. Με κουκούλες και κράνη μπήκαν μέσα αρκετοί άνθρωποι. Δεν καταλαβαίνω ελληνικά για να ξέρω τι είπαν. Μετά έμαθα πως ζητούσαν εκείνον. Χωρίς να μιλήσουν, έσβησαν το φως μας και άρχισαν να μας χτυπούν αδιάκριτα. Με κλωτσιές και μπουνιές. Ο αδελφός μου ξύπνησε μέσα σε εφιάλτη. Κανένας μας δεν ήξερε τι είχε γίνει. Αφού άναψαν το φως, ρώτησαν ποιος από μας έχει ένα κομμένο δάχτυλο. Δάχτυλο κομμένο είχε ο αδελφός μου, που είχε ένα ατύχημα στη δουλειά του. Αφού τους είπε πως είναι εκείνος, τον έριξαν κάτω με κλωτσιές και μπουνιές, τον γύρισαν μπρούμυτα και του έβαλαν χειροπέδες. Από το πόδι τον τράβηξαν μέχρι έξω στο αυτοκίνητο. Το κεφάλι του χτύπησε αρκετές φορές στο τσιμέντο και στις σκάλες. Ένας από αυτούς γύρισε, μας διέταξε να κατεβάσουμε τα κεφάλια μας και μας είπε να μην βλέπουμε, αλλά και να μην πούμε τίποτα....Δεν κοιμηθήκαμε το βράδυ. Ούτε την επομένη, ούτε όμως και την μεθεπομένη μπορούσαμε. Δεν ξέραμε καν πού τον έχουν τον αδελφό μου. Τον κράτησαν τέσσερις μέρες στο κρατητήριο κι εκεί τον βασάνισαν φρικτά. Ο ίδιος μάς είπε ότι τον κρατούσαν δεμένο πισθάγκωνα όλες τις ημέρες. Τον κρατούσαν κρεμασμένο με τα χέρια πίσω. Του έκαναν ηλεκτροσόκ και αυτό εύκολα μπορούσε να το δει ο καθένας. Τα χέρια του και τα πόδια του είχαν όλα τα σημάδια της φρίκης των βασανιστηρίων. Τον είδε κι ένας συμπατριώτης μας με τα μάτια του».

Ανώνυμος είπε...

Εκεί παρεμβαίνει ο Πακιστανός που έχει δει τον Μοχάμεντ στο τμήμα: "Τον είδα με τα μάτια μου. Μια μέρα που τον σέρνανε σχεδόν από τους ώμους και εκείνος απλά ακουμπούσε τα πόδια στο έδαφος. Ήταν ένα κουρέλι, δεν έμοιαζε με άνθρωπο. Με είχαν στο απέναντι κρατητήριο. Τον ρωτούσαν για κάποιον άλλον κι εκείνος δεν απαντούσε. Μάλλον, έτσι όπως τον είδα, δεν μπορούσε κιόλας. Τον είχαν καθισμένο σε μια καρέκλα και το κεφάλι του έγερνε από την άλλη. Απλά ανέπνεε. Δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν μαζί του και τον πήραν, σχεδόν σερνόμενο, και τον έβαλαν στο κελί του".
Συνεχίζει ο αδελφός του: "Στο δικαστήριο που τον πήγαν μετά από τέσσερις ημέρες, ο συμπατριώτης μας, που υποτίθεται ότι τον είχε κατηγορήσει, αναίρεσε. Δεν γνώρισε στο πρόσωπό του αυτόν που κατηγορούσε. Και τότε τον άφησαν ελεύθερο. Του έδωσαν ένα χαρτί που έγραφε ότι σε ένα μήνα πρέπει να φύγει από την Ελλάδα. Γύρισε στο σπίτι, αλλά δεν ήταν πια ο ίδιος. Ένα παιδί εικοσιπέντε ετών που δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Δεν πήγε στη δουλειά του πια... Φοβηθήκαμε πολύ, αλλά μας έδινε κουράγιο. Θα φύγει, έλεγε, ο πόνος από το ηλεκτροσόκ και θα γίνω καλά. Με αυτή την ελπίδα μέναμε κι εμείς. Μα βλέπαμε ότι δεν γινόταν καλά. Στο νοσοκομείο δεν μπορούσαμε να τον πάμε, από φόβο. Δεν είχαμε κανένας μας χαρτιά. Μετά δεν ξέραμε αν θα τον έπιαναν και εκεί. Και έτσι, μέρα με τη μέρα, χειροτέρευε η κατάστασή του. Μέχρι που, μια μέρα, κοιμήθηκε το βράδυ αργά και όταν πήγαμε να τον ξυπνήσουμε είχε παγώσει... Ήταν νεκρός. Και μαζί του πέθανα κι εγώ. Έσβησε το φως μου. Έφυγε, όχι απλά ο αδελφός μου, αλλά ο προστάτης μου...
Και πώς να το πούμε στη μάνα μας αυτό το μαντάτο; Η ίδια ήταν στο νοσοκομείο εκείνες τις ημέρες. Στην αρχή της είπαμε ότι είναι άρρωστος. Και μετά από τρεις - τέσσερις μέρες, από συμπατριώτες μας που ζουν εδώ κοντά μας, έμαθε και την αλήθεια. Ήρθε από την Γερμανία ένας θείος μας και πλήρωσε τα έξοδα για τη μεταφορά της σορού του στην πατρίδα. Εμείς δεν είχαμε λεφτά.
Δεν θέλω τίποτα από 'δώ και στο εξής. Ούτε και έχω μίσος μέσα μου. Έτσι το είχε γράψει ο Θεός (!), να φύγει νωρίς. Μα δεν θέλω να λένε ότι πέθανε από μόνος του. Τον σκότωσαν τον αδελφό μου. Τον είδα με τα μάτια μου που τον έσυραν σαν σφαγμένο ζώο. Μου είπε ο ίδιος ότι τον βασάνισαν σαν τρομοκράτη. Χωρίς να έχει κάνει τίποτα. Απολύτως τίποτα. Η συμπαράσταση από τους Έλληνες είναι κάτι που δεν περίμενα. Ένα 'ευχαριστώ' από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δέχομαι ως φάρμακο για την πληγή που μου άφησε ο αδελφός μου. Βλέπω ότι δεν είμαι μόνος".

http://yregreece.blogspot.com/2009/10/blog-post_9906.html

Ανώνυμος είπε...

Ήλθε λοιπόν η νέα κυβέρνηση, με σκοπό - όπως τουλάχιστον έλεγε - να ανασυγκροτήσει το κράτος. Και ενώ σε θέματα, όπως αυτά των εργαζομένων στα stage, έφερε τα πάνω κάτω, πετώντας στον δρόμο της εξαθλίωσης δεκάδες χιλιάδες ημι-εργαζομένους και όσους ίσως εξαρτώνται οικονομικά από αυτούς, υπάρχουν κάποια σημεία, όπου συνεχίζεται... πιστά η κληρονομιά της Νέας Δημοκρατίας. Ένα από αυτά τα σημεία είναι και το μεταναστευτικό ζήτημα, όπου η λογική της πολιτικής Παυλόπουλου, υιοθετείται από το ΠΑΣΟΚ. Και φυσικά με τα χρήματα του ελληνικού λαού!Έτσι λοιπόν μαθαίνουμε ότι ο νέος υπουργός Εσωτερικών κ. Ραγκούσης, αποφάσισε την διενέργεια μειοδοτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου, για την εκπόνηση της έκθεσης με τίτλο ‘Ετήσια Έκθεση Πολιτικής 2009», μέσα στα πλαίσια δράσης του Ευρωπαϊκού Δικτύου Μετανάστευσης.
Εδώ θα πρέπει να αντιπαραβάλλουμε & μία από τις τελευταίες αποφάσεις του υπουργείου Εσωτερικών, υπό τον κ.Παυλόπουλο(ΝΔ). Ο οποίος επίσης έκανε έναν ανοικτό διαγωνισμό, για ένα «έργο» με τίτλο: «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης για την αναβάθμιση της μεταναστευτικής πολιτικής και της πολιτικής κοινωνικής ένταξης των μεταναστών μέσω του εκσυγχρονισμού του ρυθμιστικού πλαισίου και των δομών της δημόσιας διοίκησης».
Σε αυτόν τον διαγωνισμό, του κ. Παυλόπουλου, είχε δημοσιοποιηθεί και ο... προϋπολογισμός του , που έφτανε τα εκατόν πενήντα τέσσερα χιλιάδες, επτακόσια (154.700€)ευρώ! Εκατον πενήντα τόσα χιλιάδες ευρώ, για μία έκθεση!!!
Και απολύουν χιλιάδες γηγενείς πολίτες!!

Ανώνυμος είπε...

XATZAΡΑ ΔΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ Ο ΚΑΠΛΑΝΙ

«Αρπάχτε τους Αλβανούς…»

http://gazikapllani.blogspot.com/2009/10/blog-post_24.html

Ανώνυμος είπε...

@Σαβ Οκτ 31, 10:27:00 μμ

ΦΙΛΕ Ο ΚΑΠΛΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ. ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΠΛΑΝΙ, ΚΑΠΛΑΝΣΚΙ, ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΕΒΡΑΪΚΑ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΚΑΠΛΑΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΕΡΕΑΣ. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ CHAPLAIN ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ.

ΝΟΜΙΖΕΣ ΠΩΣ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ; Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...