26/10/09

Περί των περιουσίων και των ονομάτων

Παρεμβάσεις.

1
Έχουν και τα ονόματα τη γοητεία τους. 'Οταν διάβασα πως κατά τη διάρκεια της χούντας, ο κοντοπίθαρος σπυριάρης πρώην πρωθυπουργός δραπέτευσε από τη χώρα χρησιμοποιώντας πλαστό διαβατήριο με το όνομα Ζακ Βεντούρα, δε μπορούσα να συγκρατήσω τα γέλια μου.

Τα ονόματα των συμβούλων του ΓΑΠ παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Η συγκέντρωση Ροβέρτων, Ερίκων, Ριχάρδων, Σάρρων και Μάρων είναι υπερβολικά υψηλή και δε δικαιολογείται από τη μαλακισμένη συνήθειας των νεόπλουτων να δίνουν στα παιδιά τους ονόματα που παλιότερα έδιναν σε γατιά και κουτάβια.

Στο χωριό μου τα πιο συνηθισμένα ονόματα γαϊδουριών ήταν Μωυσής και Μάρκος. 'Εχει κι αυτό τη σημειολογία του...
2.

Και εγώ εναντίον των «περιουσίων» τοκογλύφων είμαι και όχι εναντίον των απλών Ιουδαίων. Άλλωστε οι Έλληνες τους βοηθήσαν στην Κατοχή (πολλές φορές με κίνδυνο της ζωής τους), πράγμα που ο κάθε εχέφρων και έντιμος Εβραίος θα το παραδεχτεί. Οπότε σε εμάς δεν δύνανται να δημιουργήσουν ενοχικά σύνδρομα (όπως σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες όπου έχουν υποστεί διώξεις), ότι δήθεν τους κατατρέχουμε και άλλα δακρύβρεχτα. Μας χρωστάνε και δεν τους χρωστάμε κάτι. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Εβραίοι στη χώρα, «περιούσιοι» και μη, είναι μη αυτόχθων πληθυσμός, είναι επήλυδες. Γιατί αυτοί το ξεχνάνε, και το ΚΙΣ είναι κράτος εν κράτει. Και επίσης θέλουμε να ξέρουμε ποιός είναι ποιός. Δεν μας αρέσει να κρύβονται. Δεν μπορώ επίσης να μην σχολιάσω, ότι αυτός ο απλός ο Ιουδαϊκός λαός, οι μη «περιούσιοι», οι κατατρεγμένοι απο τους Γερμανούς, σε δημοσκοπήσεις που γίνονταν κατά την διάρκεια των βομβαρδισμών εναντίον αμάχων Παλαιστινίων, στήριζαν με σταλινικά ποσοστά τη συνέχιση των βομβαρδισμών και πανηγυρίζανε.
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν Εβραίος και δη «περιούσιος».

Έχετε θέση επ'αυτού;

Σχόλια.

Έκανα μια γενική τοποθέτηση, για να είναι σαφές προς «όλες τις κατευθύνσεις», ότι η κατηγορία του αντισημιτισμού, δεν μπορεί να προστατεύει τους αιμοσταγείς τραπεζίτες του Χίτλερ, τους Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Βάρμπουργκ κλπ

Τα ονόματα έχουν αναμφιβόλως ενδιαφέρον.

Το προφανές, θέλει μόνο λίγη προσοχή για το αντιληφθείς. Η Χάνα, ο Ρόμπερτ, οι Ριχάρδοι, δεν πάνε μακριά τη βαλίτσα. Τούς καταλαβαίνουμε εύκολα. Ο εφοπλιστής κ. Ρέστης που έκανε περιτομή μετά τον θάνατο του Έλληνα πατέρα του, είναι και επίσημα χορηγός του ΚΙΣ.

Οι κουκούλες Ροζάκης, Σημίτης κλπ, είναι πιο δύσκολες, αλλά η κρυφή μητέρα του αναπληρωτή υπουργού, που χειρίζεται τα εθνικά θέματα, είναι το μεγάλο πρόβλημα, όπως και η μητέρα του κ. "Ποδηλάτη".

Τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα, όταν ο Χαίμ Ράκοβερ γίνεται Κριστιάν Ρακόφσκι και Βούλγαρος ή Βαλκάνιος κομμουνιστής. Όταν οι περιούσιοι τραπεζίτες ομιλούν με τη φωνή του εργατικού κινήματος και φορούν την κουκούλα του μαρξιστή. Όταν οι τραπεζίτες οργάνωσαν μέσω των Ελλήνων Κομμουνιστών, και των Λένιν-Τροτσκι, την Μικρασιατική Καταστροφή.

Ο ντονμές Κεμάλ ,ο ντονμές Ντενκτάς, ο ντονμές Ερντογάν, ο καθολικός Μπλέρ και ούτω καθεξής , είναι η ουσία.

Περί του Βενιζέλου, γνωρίζω τις απόψεις των «βασιλοφρόνων», περί του Μπένι Σελόν, και δεν τις υιοθετώ. Ο Βενιζέλος ταύτισε τον εαυτό του με τα συμφέροντα της Αγγλίας, από την εποχή της Επανάστασης της Θερίσου, για να επιτύχει την Ένωση με την Ελλάδα. Και την πέτυχε. Επειδή η αγγλική πολιτική ήταν και είναι ,υπό τον έλεγχο των «Περιουσίων»,ο Βενιζέλος ωφέλησε τη χώρα , στον βαθμό που η αγγλική πολιτική του το επέτρεψε και έβλαψε αντιστοίχως. Ο Βενιζέλος δεν ήταν ο μόνος αγγλόφιλος. Όλη η ηγέτιδα τάξη τότε, ήταν αγγλόφιλη και αγγλόδουλη. (Από την εποχή της δολοφονίας του Καποδίστρια).

Η απάντηση στα ιστορικά ερωτήματα , Βενιζελικός ή Βασιλόφρων, ελασίτης ή γερμανοτσολιάς, αντάρτης ή εθνικόφρων, Παπανδρεικός ή δεξιός , είναι απλή.

Οι Ρότσιλντ- Ροκφέλερ με ποιούς ήσαν;

Διότι αν ήσαν, και από εδώ και από εκεί, η φάβα έχει μεγάλο λάκκο, το ελληνικό αίμα χύθηκε άδικα, υπέρ των συμφερόντων των περιούσιων τραπεζιτών, το μίσος είχε λάθος κατεύθυνση, και χάσαμε όλοι ,νικητές και ηττημένοι, ενώ ή «παγκόσμια διακυβέρνηση» είχε, και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

Ο ταξίαρχος Ιωάννου, που εξετέλεσε τους κομμουνιστές στρατιώτες , οδήγησε στη Μυτιλήνη σώους, και τους άνδρες του και τους πρόσφυγες. Στην Κρήτη ,που πρόλαβε τους Εγγλέζους, ο Καπετάν Μπαντουβάς, δεν είχαμε εμφύλιο.

Έτσι δεν είναι;

Σατανικό μεν ,αλλά πραγματικό δε.

Ο Μάρξ ,κορόιδεψε ολόκληρο τον κόσμο, λέγοντας ότι ο καπιταλισμός θα καταρρεύσει λόγω της βλακείας των καπιταλιστών, που δεν μπορούν να αντιστρέψουν τις νομοτελιακές εσωτερικές αντιφάσεις του συστήματος.

Οι περιούσιοι τραπεζίτες, όχι μόνο ελέγχουν τις αντιφάσεις του συστήματος τους ,(Βλ.Lehman brothers) ,αλλά είναι τόσοι πονηροί, που δημιουργούν τεχνητές ψευτοαντιθέσεις για να τις εκμεταλεύονται.

Οι Ελληνικοί καυγάδες ,ήταν πάντα τέτοιες ψευτοαντιθέσεις. Σαν τον προεκλογικό καυγά των παιδιών της Μπίλντερμπεργκ, του Costas Siemens και του Giorgos Siemens & Soros

Και ζήσαν αυτοί καλά ,και εμείς χειρότερα ,με φέσι 300 δις, και τόκους 12 δίς (και βάλε) το χρόνο.

Πάμε! (μπροστά).

Σπ.Χ
----------------

Υπάρχουν πολλοί περιούσιοι. Πολλοί περισσότεροι απ... Υπάρχουν πολλοί περιούσιοι. Πολλοί περισσότεροι απο όσο νομίζετε.
Κυρία με Μπιρμπιλωτά μάτια ας πούμε της οποίας το επίθετο της τέλειωνε σε -ακης και ήταν απο τους Ντονμέδες της Σαλονίκης! Το άλλαξε ο περιούσιος μπαμπάς της βεβαίως διοτι ήταν Μπιρμπιλωτός.
Ένας προσεκτικός άνθρωπος όμως μπορεί πολύ εύκολα να εντοπίσει περιούσιους...
Όπου βλέπετε ας πούμε εμμονή σε γελοιοποίηση παραδόσεων, όπου βλέπετε ατάλαντους ηθοποιούς να λιβανίζονται κτλ. Είναι προβλέψιμοι.
Φυσικά όπως και στην περίπτωση του Βενιζέλου που αναφέρατε πως εξυπηρετούσε 2 τάσεις κάτι ανάλογο συμβαίνει και στον "πατριωτικό" χώρο.
Εκεί οι πατριώτες περιούσιοι διαμαρτύρονται για τη Μουσουλμανοποίηση της Ευρώπης και της Ελλάδας...
Ο λαός πέρα απο τα γαιδούρια που τα ονόμαζε Μωυσής κτλ έδινε και άλλες ονομασίες. Όπως φίδια Κολοβά!
Υπάρχουν αρκετοί "πατριώτες περιούσιοι" Κολοβοί στον πατριωτικό χώρο...
Όποιος κατάλαβα κατάλαβε...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο:

http://umdiaspora.org/content/view/323/9/

Αναφέρεται στους "Μακεδόνες" της Διασποράς. Το πιο ωραίο είναι η διαφήμιση για τη "μακεδονική" πιστωτική κάρτα που καλούνται οι Βαρντασκαίοι να αποκτήσουν για να στηρίξουν το έθνος.... Κύριε Χατζάρα, εάν έχετε την καλοσύνη, παρακαλώ σε κάποια εκπομπή σας αναφερθείτε στο συγκεκριμένο ζήτημα!
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

'Ονομα σε -άκης και δεν είσαι κρητικός; Σοβαρά μιλάς;

Aπό που είπαμε πως είσαι; Mα το όνομα σου έχει άλλο τοπικό προσδιορισμό...

Μικρο απόσπασμα από το ΝΕΟ, το κατά Σαβαλανο, αναγνωστικό της πρώτης δημοτικού...

'Ολα μαζί τα παιδάκια!

Ρα και Γκού κάνει Ραγκού,

Μαν και Ντέλ κάνει Μαντέλ,

Συνεχίστε τώρα μονά σας!

Μπι και Στης κάνει ...

Και μια ανώμαλη περίπτωση με ΠΟΛΥ ακριβά γούστα σε... ξενοδοχεία

'Ακης και ....οπουλος κάνει ...Tσ...λος !

Μπράβο παιδάκια!

Βγάλτε τώρα τις καταλήξεις, -ακης, -οπουλος, -ιδης να δείτε τι μένει. Πως σας ακούγεται; καλό ε;

Και τώρα που μαθαίνουμε ξένες γλώσσες απ'το προνήπιο, μερικές ασκήσεις αγγλικής και γερμανικής αντίστοιχα να κάνουμε... practice!
Rosies and Kleins...

Kleinoutsikos sounds funny, but with a bit of translation starts to make sense, costs a lot in embezzled money though, when involved with the organization of a local festival in some ancient theater...Under the auspices of the BIG BRIGHT BOSS! Always BRIGHT-AKIS!
Have a nice day!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΠΥΡΟ. ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ LINK ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ...
http://cohen.gr/newsite/index.php?option=com_content&view=article&id=716:2009-08-31-15-55-39&catid=35:jewdaism&Itemid=59

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...