22/10/09

Πράκτορες χαφιέδες και μαφιόζοι-2

Αυτός είναι ο πράκτορας Αττάκ που κατήγγειλε ότι αστυνομικός του έσκισε το Κοράνι στη πλατεία Αγίου Νικολάου το βραδυ της 20ης Μαίου.Εχει παραποιήσει τα στοιχεία του και την καταγωγή του. Δεν είναι Ιρακινός. Είναι Σύριος. Δήλωσε Ιρακινός για να πάρει πολιτικό άσυλο και να μείνει στην Ελλάδα. Και σε αυτό τον βοήθησε το «δίκτυο» στην πλατεία Αγίου Νικολάου.

Η είδηση θάφτηκε:

-Το πρωί της Δευτέρας συνελήφθη ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέτ Ασλάμ, έπειτα από ένταλμα της Interpol, σύμφωνα με το οποίο καταζητείται για διακίνηση λαθρομεταναστών.
Αποδεικνύεται έτσι η στενή σχέση της μαφίας, με την «πακιστανική κοινότητα».

4 σχόλια:

Κωνσταντίνος Α. είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΠΥΡΟ...ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Περιμένουμε και την συνέχεια των αρθρων Πράκτορες χαφιέδες και μαφιόζοι-2 και 3 και 4 κτλ

Ανώνυμος είπε...

"Το πρωί της Δευτέρας συνελήφθη ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέτ Ασλάμ, έπειτα από ένταλμα της Interpol, σύμφωνα με το οποίο καταζητείται για διακίνηση λαθρομεταναστών."
Απ'οτι διαβασα σε αλλο ιστολογιο η συλληψη εγινε το 2007.
Φιλικα.

Ανώνυμος είπε...

Στις 6 Νοεμβριου του 2006 δημοσιευτηκε η ειδηση για την συλληψη του προεδρου της ωπακιστανικης κοινοτητας στην Ελλαδα.Φλικα. http://1.bp.blogspot.com/_i8KwgnpUYbo/SuCczem9eoI/AAAAAAAADfw/xpFWYtByk3E/s1600-h/aslam.jpg

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...