28/10/09

Ο Πρόεδρος διόρθωσε το λάθος με τον Νέο-Πατριωτισμό

Κ. Παπούλιας: Ο αγώνας συνεχίζεται σήμερα την υπεράσπιση της πατρίδας

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στη δήλωση που έκανε αμέσως μετά τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη. αναφέρθηκε στα μηνύματα του έπους του ΄40, της Εθνικής Αντίστασης, και των ανθρώπων που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και πρόσθεσε:
«Ο αγώνας συνεχίζεται σήμερα σε πολλά επίπεδα για την υπεράσπιση της πατρίδας και της εδαφικής της ακεραιότητας, για ένα καλύτερο περιβάλλον, για καλύτερη υγεία, για καλύτερη παιδεία, για μια καινούρια κοινωνική συνείδηση, συνείδηση αλληλεγγύης για τον αδύναμο και τον κατατρεγμένο, για τη δημιουργία μιας πατρίδας που θα αγκαλιάζει όλους μας και ιδιαίτερα τους νέους που ζουν με το όνειρο μιας καλύτερης ζωής».

Ο βουλευτής της ΝΔ, και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε:

«Πατρίδα σημαίνει να μπορείς να λες όταν πρέπει το όχι. Και αυτό το όχι να το μετατρέπεις σε αγώνα για αξιοπρέπεια και ελευθερία. Αυτή την πατρίδα τιμούμε σήμερα»
.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε:


«Πριν 69 χρόνια ο ελληνικός λαός σύσσωμος είπε το όχι απέναντι στον εξωτερικό εχθρό. Σήμερα πρέπει να πούμε σύσσωμα πάλι όχι στον εχθρό που είναι εντός των πυλών. Πρέπει να νικήσουμε την τρομοκρατία. Πρέπει να νικήσουμε αυτό που βλάπτει σοβαρά τη δημοκρατία. Πρέπει να το κάνουμε και θα το κάνουμε».

Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης είπε μεταξύ άλλων ότι ,στόχος είναι, «να κάνουμε την πατρίδα μας ισχυρότερη, και ανταγωνιστικότερη»;;;;;


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναὶ, ἀλλὰ αυτὸ ποὺ εἶπε γιὰ τὸ καλύτερο περιβάλλον, μᾶς τὰ χάλασε. Δὲν ταιριάζει σὲ ἐθνικὴ ἐορτή. Γιὰ τὸ περιβάλλον καὶ τὴν πράσινη ἀνάπτυξη καὶ τὰ πράσινα ἄλογα, ὑπάρχουν οἱ εἰδικοί. Οἱ Οἰκολόγοι Πράσινοι ἀλαφουζικοὶ, κεμαλοτσολιάδες, οἱ Συριζαῖοι καὶ πολλοὶ ἄλλοι. Γιατὶ δὲν ἀφήνει αυτοὺς νὰ τὰ ποῦνε; Ἀλλως τε ὁ Περίγελος τέτοιες ἠλιθιοδέστατες δηλώσεις ἔκανε!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Χατζάρα,
καταρχάς Χρόνια Πολλά και καλή δύναμη στην πατρίδα μας για τις δύσκολες μέρες που προμηνύονται. Δείτε το παρακάτω εμετικό βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα "γνώμης" του κυρίου πρώην Σημιτικού και νυν Παπανδρεϊκού Νεου - Νον - Πασόκου, Στάυρου Θεοδωράκη:

http://www.youtube.com/watch?v=MRr6onFd-jI

Το παρήγορο είναι ότι από το μέχρι στιγμής 201 σχόλια χρηστών και τα 201 καταφέρονται εναντίον του. Ίσως τελικά να υπάρχει κάποια ελπίδα...

Ανώνυμος είπε...

χυδαια επιθεση χλευη και απειλες των τρομοκρατων στο μπλογκ τους.

http://jungle-report.blogspot.com/2009/10/blog-post_28.html

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ

ΑΙΣΧΟΣ !


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ!ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ



Προκαλούν οι καρνάβαλοι ανήμερα της Εθνικής επετείου για να γίνουν διάσημοι με ύβρις κατά της Εθνικής επετείου και τις σημαίας (Δείτε το Video)
Τα πάντα μεταχειρίζονται κάποιοι ψευτοκουλτουριάρηδες σε προκλητικό βίντεο στο protagon.gr για να γίνουν γνωστοί.

Είναι τελικά επιτυχία να γίνεις γνωστός στο Πανελλήνιο ακόμα και σαν ηλίθιος ;;;
"Γαμώ την 28η Οκτωβρίου που είναι μια ηλίθια γιορτή για εθνικιστές", "να κάψουμε τη σημαία που είναι μόνο ένα κομμάτι ύφασμα" είναι μόνο μερικές από τις ύβρις που εκτοξεύουν οι ελεεινοί γελωτοποιοι Π. Μουζουράκης και Στ. Κάτσαρης ενώ μιλάνε για κιλότες και τάνγκα σε σχήμα σημαίας με μοναδικό σκοπό να εξευτελίσουν και να προκαλέσουν..
Το protagon.gr φαίνεται να είναι ο δημιουργός του προκλητικού βίντεο που το παρουσίασε σήμερα επιλέγοντας τη μέρα της Εθνικής επετείου για να διαφημίσει την ιστοσελίδα του που παρουσιάζετε με τον τίτλο "για να σκεφτόμαστε διαφορετικά".
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MAIL ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ BLOGGERS:info@protagon.gr


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2009/10/video_28.html

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...