29/10/09

O Συνασπισμός προσχώρησε στον "Χατζαρισμό" και στο δελτιο των 11.

"Διεκδίκηση της δυνατότητας δανεισμού του ελληνικού δημοσίου απευθείας από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα χαμηλότοκα όπως άλλωστε δανείζει τις εμπορικές τράπεζες", ζήτησε ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ υιοθετόντας την "γραμμή" και τις προτάσεις του δελτίου των 11, που έχουν διατυπωθει εδώ και δυο χρόνια.

«Με την ανακοίνωση της αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας μας από τον οίκο Moody’s συνεχίζεται το κερδοσκοπικό παιχνίδι που έχει στήσει το διεθνές χρηματοπιστωτικό λόμπυ σε βάρος της ελληνικής οικονομίας», σχολίασε εκ μέρους του γραφείου Τύπου του ΣΥΝ ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Η απάντηση σε αυτή την κατάσταση δεν μπορεί να είναι άλλη από την διεκδίκηση της δυνατότητας δανεισμού του ελληνικού δημοσίου απευθείας από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα χαμηλότοκα όπως άλλωστε δανείζει και η ίδια τις εμπορικές τράπεζες», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο κ. Σκουρλέτης είπε τα ακόλουθα:

«Η κυβέρνηση δυστυχώς ακολουθώντας τον δρόμο των προκατόχων της δεν διανοείται να διεκδικήσει την αλλαγή του τρόπου δανεισμού του ελληνικού δημοσίου. Μέσα όμως από ένα τέτοιο διεθνές τραπεζικό πλαίσιο, η μείωση των ελλειμμάτων του δημοσίου καθίσταται δυσκολότερη, γεγονός που ευνοεί την τραπεζική κερδοσκοπία και επιβαρύνει του Έλληνες φορολογούμενους».


ΥΓ.Αντε με το καλό να με ακούσουν και στο θέμα του εθνομηδενισμού και της Λαθρομετανάστευσης.Αλλωστε τώρα η ΚΚΕ Α.Ε προσχώρησε εντελώς στην Αμερικανική Πρεσβεία.(όπως ειχε προσχωρήσει και στον Μανιαδάκη)
Σπ.Χ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, ἔχετε ἀκούσει τὸν μῦθο γιὰ τὸν βοσκὸ καὶ τὸν λύκο; Ἀκόμα καὶ νὰ μᾶς πεῖ ὁ ΣΥΡΙΖΑ ὅτι ὁ ἥλιος ἀνατέλει ἀπὸ τὴν ἀνατολή, δὲν θὰ τοὺς πιστέψουμε. Τὸ πιθανότερον εἶναι νὰ πρόκειται περὶ ἐπικοινωνικοῦ κόλπου, γιὰ νὰ αὐξήσουνε τὰ ποσοστά τους.

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία.  Καταλείφθηκαν η Λάρισ...