18/1/10

Απάντηση σε ένα σχόλιο περί των «Νεοναζί»

Σήμερα, η κύρια γραμμή αντιπαράθεσης περνάει ανάμεσα στην Παγκόσμια Εβραιοναζιστική Χούντα, που θέλει να μας επιβάλει την δική της Παγκόσμια Διακυβέρνηση και την Νεοφασίστική «Ανοιχτή Κοινωνία» από τη μια μεριά, και τις Δημοκρατικές Δυνάμεις που αγωνίζονται για τη διατήρηση της Δημοκρατίας, των Ανεξάρτητων και κυρίαρχων Κρατών και της Λαϊκής Κυριαρχίας.

Τα μέτωπα είναι ξεκάθαρα.

Πατρίδα, Εθνικό Κράτος, Εθνική Ανεξαρτησία, Δημοκρατία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Δικαιοσύνη από τη μια, και Παγκόσμια Διακυβέρνηση, Αόρατη Χούντα, Ανοιχτή Κοινωνία, Νεος-πατριωτισμός, Πολυπολιτισμός, Δικτατορία, Εβραιοναζισμός, ΑΝΤΙ-FΑ. Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Μπάφετ, Σόρος, Καρτέλ, Τραπεζίτες, Φτώχεια ,Πείνα και Ανεργία, από την άλλη.

Η Δημοκρατία που κατακτήθηκε με ποτάμια αίματος κινδυνεύει τώρα από την
Εβραιοναζιστική Αόρατη Χούντα.

Όσοι είναι εναντίον της Αόρατης Χούντας, είναι Δημοκράτες, Προοδευτικοί και Επαναστάτες.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ.
Για όσους παραμένουν αφελείς. Ούτε ακροδεξιοί υπάρχουν, ούτε Νεοναζί .Εβραιοναζί υπάρχουν και οι Νεοφασίστες του ΣΥΡΙΖΑ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Σε 10 χρόνια κανείς δεν θα θυμάται και κανείς δεν θα ασχολείται" είχε πει ο κ. Μητσοτάκης σχετικά με το θέμα του ονόματος των Σκοπίων...
Σ' αυτή τη θεωρία της λαϊκής "αμνησίας" στηρίζονται οι πολιτικοί και όσοι άλλοι προδίδουν την πατρίδα, το λαό και το Έθνος μας, στηριζόμενοι στο γεγονός πως η ΑΛΗΘΕΙΑ θαμπώνει ή και σβήνει στο χρόνο γιατί ο απλός λαός συχνά ξεχνά τα γεγονότα, τις λεπτομέρειες, τα πρόσωπα, τους ρόλους και τις καταστάσεις και αργότερα παραπλανείται και αποπροσανατολίζεται απο διάφορες Ρεπούσηδες... Δραγώνες... και άλλους Εφιάλτες.
Προτείνω στην Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας να αρχίσει την καταγραφή των γεγονότων, με κάθε λεπτομέρεια, ώρα με την ώρα, μέρα με την ημέρα, καταγράφοντας θέσεις, απόψεις που εκφράζονται και απο ποιά πρόσωπα, συμπεριφορές, στάσεις, πρακτικές, φτάνοντας μέχρι και την τελευταία φάση του κάθε θέματος και μετά να το εκδόσει ως ιστορικό-δημοσιογραφικό ντοκουμέντο ώστε να το προμηθευτεί ο κάθε Έλληνας πολίτης και έτσι... ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ (!!!) ούτε ο ίδιος σε όποια ηλικία, ούτε τα παιδιά του, ούτε τα εγγόνια του ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ που τώρα βιώνουμε αλλά που τα αποτελέσματά της θα σφραγίσουν το μέλλον της χώρας μας σε λίγα μόλις χρόνια. Όλοι αυτοί οι "ανθρωπιστές κουκουλοφόροι" που τώρα παραπλανούν τον απλό λαό, τον τρομοκρατούν και στην πραγματικότητα τον κακοποιούν ψυχολογικά και τον σημαδεύουν ψυχικά νομίζουν ότι μπορούν να γράφουν την Ιστορία όπως θέλουν... ως νικητές... και να επανεμφανίζονται ως Σωτήρες, οι ίδιοι ή οι... απόγονοί τους, πάνω απο τα συντρίμια της πατρίδας μας. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ!
Ας αρχίσουμε να γράφουμε σήμερα, την Ιστορική Αλήθεια του ΣΗΜΕΡΑ, να την κυκλοφορούμε σε εβδομαδιαίο έντυπο και τέλος να την καταγράψουμε σε βιβλίο ανά θέμα
(...και ανάθεμα)... λαθρομεταναστευτικό, εκλογικός νόμος, Κυπριακό, Σκοπιανό... δόξα τον Θεό υπάρχουν πάρα πολλά θέματα και πολλοί κίνδυνοι που απειλούν την χώρα μας και που χρειάζεται να καταγράφουμε με προσοχή, προσήλωση, ειλικρίνεια και αμεροληψία με κάθε λεπτομέρεια ώστε, όποιο ΤΟΜΑΡΙ τολμήσει να κάνει το παραμικρό κατά της πατρίδας και του Έθνους να είναι βέβαιο ότι κάθε Έλληνας, Ελληνίδα και Ελληνόπουλο (...όπου γης) θα το γνωρίζει και δεν θα το ξεχάσει ΠΟΤΕ!

Υ.Γ
Είναι δύσκολο Σπύρο Χατζάρα να στοιχειοθετήσεις την Αλήθεια όταν την ψάχνεις στο παρελθόν και τα στοιχεία χάνονται στην αχλύ του χρόνου! Γι αυτό, ΤΩΡΑ είναι η ώρα να γραφτεί η Ιστορία, τώρα, που όλα τα στοιχεία που αποδυκνείουν την ΑΛΗΘΕΙΑ είναι απτά.

Ανώνυμος είπε...

Νίκη του εθνικισμού τους θα είναι να παύσει ο εθνικισμός όλων των άλλων.
Φυσικά αυτοί θα εξακολουθούν να πιστεύουν πως είναι περιούσιοι και θα δρουν επιτέλους αόρατοι στην "ανοικτή κοινωνία"...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ 'ΝΕΟΧΑΖΟΙ'?

Η ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ 'ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ'?

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΑΥΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

1. Οι ζώντες λογοδοτούμε συνεχώς προς τους νεκρούς – «όλοι μαζί, πεθαμένοι και ζωντανοί, είμαστε αλληλέγγυοι και συνυπεύθυνοι» (Σεφέρης).


2. «Τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί», ζώντες και τεθνεώτες. Η ιστορία, εξ ορισμού είναι μια συμφωνία μεταξύ των νεκρών, των ζωντανών και των αγέννητων. Κι αφού είναι τριμερής συμφωνία, δεν μπορεί ν’ αλλάξει, αν απουσιάζουν στις διαπραγματεύσεις τα δύο μέρη: οι νεκροί, και οι αγέννητοι.
(Μακρυγιάννης);



ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ????

ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ?????

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ?????

ΓΕΝΙΚΩΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!!!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ETHEROVAMON

Ανώνυμος είπε...

Το σχέδιο αφελληνισμού ξεκίνησε. Ποια είναι τα επόμενα στάδια;
1. Μετά την ελληνοποίηση και βάσει του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού, αναγνωρίζονται οι επίσημες μειονότητες στην Ελλάδα, η αλβανική, η πακιστανική, η τούρκικη, η 'μακεδονική' κ.α.
2. Οι επίσημες πλέον μειονότητες ζητούν και επιτυγχάνουν την καθιέρωση της εθνικής τους γλώσσας σαν δεύτερης επίσημης γλώσσας αυτού του κράτους της ΝΑ Ευρώπης.
3. Επιβάλλεται στην Ελλάδα από την ΕΕ και τον ΟΗΕ η ποσόστωση της συμμετοχής των μειονοτήτων στη διοίκηση, το στρατό, την αστυνομία, το δικαστικό σώμα, πανεπιστήμια κ.α.
4. Ιδρύονται μειονωτικά κόμματα τα οποία με ποσοστά από 5 έως 15% απαιτούν και επιτυγχάνουν τη συμμετοχή τους στην διακυβέρνηση της χώρας. Τα κόμματα αυτά με έξωθεν εντολές, προωθούν τα εθνικά θέματα των χωρών από τις οποίες προέρχονται (τσαμουριά, Θράκη, Αιγαίο). Επίσης επιτυγχάνουν την ελληνοποίηση και των υπολοίπων λαθρομεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας.
5. Ο κύριος όγκος των μειονοτήτων εγκαθίσταται σε συγκεκριμένες ευαίσθητες περιοχές και ξεκινούν τα κινήματα ανεξαρτοποίησης. Στις περιοχές αυτές εκτελούνται σχέδια εθνοκάθαρης σε βάρος των Ελλήνων. Πολλοί Έλληνες ταλαιπωρημένοι από την εγκληματικότητα και τις διακρίσεις αλλά και εξαθλιωμένοι από την οικονομική κατάρευση που έχει εν τω μεταξύ συντελεσθεί, μεταναστεύουν στα μεγάλα αστικά κέντρα και στο εξωτερικό.
6. Με τα νέα πληθυσμιακά δεδομένα μεγάλες περιοχές οι οποίες ήδη τελούν υπό ξένη διοίκηση, αποκόπτονται από τον Εθνικό κορμό και προσαρτώνται στις γειτονικές χώρες.
Ποια Μακεδονία; ποια Θράκη; ποιο Αιγαίο;
Σας φαίνονται υπερβολικά ή φανταστικά όλα τα παραπάνω; Μπορεί και να είναι. Εσείς πάντως κοιμηθείτε ήσυχα. Πείτε ότι είναι ένα κακό όνειρο και μόλις ξυπνήσετε δεν θα το θυμάστε καν. Θα έχουν φροντίσει άλλοι γι' αυτό.
Καλή νύχτα σας.